IDC INSTITUTE Royal Garden "Peony & Rose" rankų kremas su rožių ir bijūnų aromatu

Pastaruoju metu sunaudoju gana daug rankų kremo, iš ties jo labai reikėjo pavasariui, kai rankos sausėja, o ir dabar man patinka sudrėkinti rankų odą, kad jaustųsi komfortiškai ir maloniai. Tikriausiai pastebėjote, kad nuolat drėkinama rankų oda atrodo lygesnė, sveikesnė, tad ir jaunesnė? Mano oda sausa, tad naudoju tikriausiai daugiau ir dažniau, nei vidutinis vartotojas. 
Šį kart noriu su jumis pasidalinti nuomone apie IDC Institute rankų kremą su rožių ir bijūnų aromatu.


Produktas: IDC INSTITUTE Royal Garden "Peony & Rose" rankų kremas su rožių ir bijūnų aromatu
Gamintojas: "Aquarius Cosmetics". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: rankų odai
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 30 ml
Kaina: 1,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: rankų kremas. Nustoti naudoti jei sukelia sudirgimą.


Poveikis. Nedidelė plastikinė kremo tūbelė su apačioje užsukamu dangteliu. Plastikas visai patogus išspausti priemonę, o ir dozavimo anga kiek platesnė nei standartinė, tad dozuoti kremą lengva ir paprasta. Kas labai keista, šis kremas turi kelis skirtingus dizaino variantus, gal kokius 4-5! Nelabai suprantu kokiu tikslu tiek daug skirtingų dizainų? Kad galėtum pasirinkti mėgstamiausią? Nežinau... man maniškis dizainas patinka, puoštas bijūnų gėlėmis ir augaliniais motyvais atrodo žavingai.

Kvapas. Kaip ir parašyta ant pakuotės, kremas kvepia gėlių aromatu, kuriame dominuoja švelnus bijūno kvapas. Rožės užuodžiamos ženkliai silpniau ir palyginus greit dingsta nuo odos.

Konsistencija lengva, losjoną primenanti konsistencija.


Sudėtis: AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARYL ALCOHOL, STEARIC ACID, CETEARETH-25, GLYCERYL STEARATE/ PEG-100 STEARATE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, SORBITAN CAPRYLATE, PARFUM, CARBOMER, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, EUGENOL.


Poveikis. Deja, tačiau priemonės sudėtis prasta: vanduo, mineralinis aliejus, riebusis alkoholis, minkštiklis, tirpiklis. Sudėtyje nėra nieko, kas drėkintų odą, dauguma ingredientų skirta priemonės tekstūrai, kvapams ir šviežumui išlaikyti. Žinoma, yra keli minkštikliai, tačiau mažokai. Nemažai galimai toksiškų ingredientų, nesaugios kvapų medžiagos, nesaugūs konservantai.

Lengvos konsistencijos rankų kremas greit susigeria į odą ir iš karto suteikia lygumo. Kremas suteikia rankoms švelnų, malonų bijūnų aromatą, kuris išlieka kokią valandėlę. Vizualiai rankos atrodo jaunesnės, lyg ir šiek tiek kondicionuoja, tačiau tiesa ta, kad kremas visiškai nedrėkina, efektas labai trumpalaikis. Nežinau, kremas tinka tam kartui, pavyzdžiui pasitepti kol dirbi. Konsistencija maloni vasaros sezonui, kai karšta, tačiau efekto man mažoka, norisi intensyvesnio drėkinimo. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai