EVELINE 3in1 Nail Therapy profesionali nagų priežiūros priemonė - viršutinis nagų lakas

Ilgą laiką nelakavusi nagų, vėl užsimaniau juos dažyti ir jau kelintą savaitę persilakuoju nagus spalvotomis vasariškomis spalvomis. Turiu nemažai spalvotų nagų lakų, įvairių kompanijų ir įvairios kokybės, tačiau tiesa ta, kad nei vienas nagų lakas neišliks pakankamai ilgai, jei bus naudojamas be viršutinio nagų lako. Šį kart aš testavau ir naudojau Eveline viršutinį nagų laką, apie kurį šį kart noriu jums papasakoti.


Produktas: EVELINE 3in1 Nail Therapy profesionali nagų priežiūros priemonė - viršutinis nagų lakas
Gamintojas: "Eveline Cosmetics", Lenkija
Paskirtis: sutvirtinti nagų laką, suteikti blizgesį, išlaikyti ilgiau
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spindesio efektas
Labiausiai nepatiko: ilgai džiūva
Tūris: 12 ml
Kaina: 2,89 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Martina, Drogas

Ką žada gamintojas: Džiovina, sutvirtina ir suteikia blizgesį nagų lakui per 60 sekundžių. Priemonė suteikia nagams apsauginį sluoksnį, kuris saugo nagų laką apie 7 dienas. Sudėtyje esantys filtrai padeda ilgiau išlaikyti spalvą ir blizgesį.

Sudėtis: Ethyl Acetate, HexamethyldisiloxaneButyl AcetateNitrocellulose, Acetyl Triethyl Citrate, Sucrose BenzoateIsopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer.


Mano nuomonė. Nagų lakas atkeliauja kartoninėje dėžutėje, ant kurios pateikta visa reikalinga informacija apie priemonė. Viduje, paprastame stikliniame buteliuke buvo supakuotas paprastas, minimalistinis buteliukas. Viršutinio nagų lako šepetėlis plonas ir gana ilgas - paprastai toks tiksliau dengia, tačiau kartu tokiems šepetėliams reikia daugiau kruopštumo ir laiko. 

Gana greit pripratau prie plonesnio aplikatoriaus, tačiau kas kart naudojant produktą reikėdavo iš naujo priprasti prie labai skystos konsistencijos ir gerai apvalyti šepetėlį nuo priemonės pertekliaus. Priešingu atveju viršutinis lakas tiesiog nutekėdavo nuo nago į šonines apynages, o iš ten iškrapštyti, kai turi 'C' formos nagą yra reikalų.  Vien dėl skystos konsistencijos šis lakas man pasirodė nelabai patogus.

Kitas, gal kiek smulkesnis nepatogumas yra tas, kad spalvoto nagų lako spalva kažkokiu būdu vis persineša į viršutinio nagų lako buteliuką. Pastebėjau, kad taip beveik visuomet nutinka su pigesniais viršutiniais nagų lakais ir beveik visa su tais, kurie yra skystesni.


Ši priemonė, jei tik pavyksta atitaikyti reikiamą kiekį, gražiai pasidengia ant nago, nudžiūvus suteikia intensyvų spindesio efektą. Ir visgi... man pasirodė, kad šis viršutinis nagų lakas džiūva ilgiau, nei aš pageidaučiau. Ne man sėdėti porą valandų laukiant, kol nagai iš ties bus sausi ir jau tikrai nebesugadinsiu paviršiaus netyčia kažkur prisilietusi. Tiek aišku nedžiūva, paviršius sutvirtėja per kokį pusvalandį, bet esu ne kartą susigadinusi manikiūrą po pusvalandžio testuodama ar sudžiūvo, mat vidiniai sluoksniai nebūna pilnai sutvirtėję. Džiūva ilgai, o aš dažniausiai viršutinius lakus renkuosi tokius, kurie išdžiūva per kokias 10 minučių ir dar kelias palaukiu įsitikinimui. Tiesiog, ilgas laukimas šiuo atveju nepateisinamas.

Žinoma, ši priemonė apsaugo nagų laką nuo spartesnio lupimosi, bet nepasakyčiau, kad efektas ilgalaikis. Gal išlepau dėl puikių viršutinių lakų, kuriuos labai myliu ir dažniausiai renkuosi, tačiau pora dienų ilgesnis manikiūras manęs nebetenkina. Jaučiu, kad naudodama greičiau džiūvančias ir ilgiau laką išlaikančias priemones, nors ir moku už jas daugiau, sutaupau ženkliai daugiau laiko, pastangų ir pakankamai greit galiu grįžti prie įprastinių veiklų.

Deja, bet šiuo atveju manęs netenkina ilgas džiūvimas ir trumpas lako prailginimo laikas. Laikas - pinigai, tad geriau brangesnis, bet iš ties kokybiškas viršutinis nagų lakas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. O kokį gerą viršutinį nagų laką esat atradusi?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. CND Vinylux top coat manau pats geriausias variantas, kokį esu bandžiusi - ilgai išlieka ir greit džiūva. Dabar naudoju jį ir labai džiaugiuosi.

      Panaikinti
  2. kažkada naudojau eveline nagų stipriklius, nežinau, efekto nebuvo. ilgainiui nuo jų pradėjo skaudėti pirštai (nusilakavus kaip suprantu tokia alerginė reakcija). nebenaudoju ir galvos neskauda, ir nebereikia :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Girdėjau, kad buvo merginų su alerginėmis reakcijomis. Aš nesusidūriau :)
      Žinoma, yra geresnių priemonių.

      Panaikinti

Rašyti komentarą