HAAN "Morning Glory" drėkinantis rankų dezinfekcinis skystis su gėlių, žaliosios arbatos ir greipfruto aromatu

Nors Covid lyg ir ženkliai sumažėjo, bet dezinfekcinės priemonės man yra neatsiejama higienos dalis. Tokio tipo priemones įpratau naudoti prieš daugiau nei dešimtmetį, kai daug dirbdavau aptarnavimo sferoje, skirtingose vietose ir su skirtingais žmonėmis - keliaujant iš vieno darbo į kitą, liečiant dalykus ir neturint galimybių greit nusiplauti rankas tokie geliai mane labai gelbėdavo. Ir žinote, kai įpranti prie mažų, kasdienių dalykų, galiausiai tai tampa savaime suprantama, taip, kaip nusiplauti rankas grįžus iš lauko, po tualeto ar panašiai. Žinau, matau, kad dauguma dezinfekuojančių priemonių nebenaudoja, nes rankų higieną siejo tik su Covid, tačiau yra ir daugiau ligų sukėlėjų ir bakterijų, pavyzdžiui, autobuse galima pasigauti gripą, slogą, žarnyno infekcijas sukeliančių baterijų, lygiai taip pat, kaip ir kitose viešose vietose. Pagalvokite - kiek žmonių nesilaiko elementarios higienos! Kažkada mačiau įdomius filmukus, kurių metu tyrė viešąsias erdves, lėktuvus, autobusus ir metro paviršius nuo ligų sukėlėjų - rezultatai priverčia susimąstyti. Ir nors higieniškos ar sterilios aplinkos sukurti nereikia (o ir nesveika), bet po naudojimosi viešosiomis erdvėmis man norisi jaustis saugiai.

Šį kart nusprendžiau išbandyti jau senokai matytą, užsienio aktorių naudojamą Haan rankų dezinfekantą, kuris regis labai nesenai atsirado ir Lietuvoje. Aš pirkau Eurokos, bet nurodžiau ir kitas vietas. Eurokos šis skystis brangiausias, o kitur galite įsigyti pigiau, plius nusipirkti reikiamo kvapo papildymą.


Produktas: HAAN "Morning Glory" drėkinantis rankų dezinfekcinis skystis su gėlių, žaliosios arbatos ir greipfruto aromatu
Gamintojas: "HAAN BRAND" S.L. Pagaminta Barcelona, Ispanija
Paskirtis: naikinti virusus ir ligų sukėlėjus nuo rankų odos
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labiausiai sužavėjo pakuotė
Labiausiai nepatiko: gali sausinti rankų odą
Tūris: 30 ml
Kaina: 6,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Molecule, Simitri, Kosmo, KlipShop

Ką žada gamintojas: Švarios ir sudrėkintos rankos su HAAN rankų dezinfekatoriais. HAAN dezinfekatoriai pripildyti aloe vera ekstraktu ne tik drėkina rankas, bet ir nužudo iki 99,99% dažniausiai pasitaikančių mikrobų ir bakterijų. Be to, HAAN yra socialiai atsakinga įmonė. Pirkdami šiuos dezinfekatorius kartu prisidedate ir prie teigiamų pokyčių. HAAN skiria net 20% savo pelno Water Crisis centrui, kuris rūpinasi saugių vandens šulinių Afrikoje finansavimu

Morning Glory – Subtilus ir švelnus aromatas atsiskleidžia gėlių natomis, kurios apgobiamos žaliosios arbatos tonais. Bazinėse natose dominuoja greipfrutas.

Sudėtis: Alcohol Denat, Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methyl Gluceth-10, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Tromethamine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.


Mano potyriai. Pirmiausia neįmanoma neatkreipti dėmesio į labai elegantišką, vienspalvę priemonės pakuotę. Dezinfekcinio buteliukas plonas, plokščias, tad puikiai telpa beveik visose kišenėse, o malonus liesti satininio švelnumo plastiko paviršius puikiai jaučiamas rankose. Produktas naudojasi patogiai - tiesiog paspaudi ir priemonė išpurškia nedidelį kiekį produkto į delnus. 

Tačiau šauniausia, kad šią pakuotę galima papildyti nuėmus viršutinį dangtelį. Papildymų galima įsigyti po 100 ml pakuotėse, tad pakaks keliems kartams, o jums vis nereikės pirkti po naują dezinfekcinio buteliuką. Pagaliau - kiek galima vis pirkti ir pirkti pakuotes? Juk galima jas panaudoti dar bent kelis kartus ir papildyti produktu?

Vienam kartui rankoms dezinfekuoti man reikia trijų pompos paspaudimų. Dezinfekcinis produktas yra vandens skystumo ir maloniai kvepia, šiuo atveju arbatos ir greipfrutų aromatu. Žinoma, čia ne kvepalai - aromatas ant rankų išlieka trumpai. Rankų dezinfekcinis skystis suteikia švaros efektą rankų odai. Paprastai dezinfekcinės priemonės sausina rankų odą daugiau ar mažiau. Lygiai taip pat sausina ir šis dezinfekcinis, jei naudotumėte daug ir labai dažnai, kaip ir bet kuris dezinfekuojantis skystis su alkoholiu. Naudojant įprastinėmis sąlygomis sausinimo jausmo nepajutau, iš kart po priemonės naudojimo oda nesijautė nemaloniai ar reikalaujanti kremo. 

Tiesą sakant man šis dezinfekcinis labai patinka: šauni idėja dėl papildomos pakuotės, tobula ir elegantiškai patraukli pakuotė, malonus aromatas ir geras efektas. Manau dar ne kart naudosiu ir greičiausiai pirksiu papildymus - vienas iš smagesnių bandytų dezinfekantų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Gal bandėte dez.gelius iš pharma oil? PS: Parduotuvėse liūdina vaizdeliai, kaip žmonės čiaudo į delnus, po to lyg niekur nieko čiupinėja prekes, rūbus ir pan. Taip kad visa ta pandemija kai kurių taip nieko ir neišmokė. Arba po pinigų liečia akis, nosį, fuj...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, būtų malonu jei vietoje anonimas pažymėtumėte savo vardą.
      Tiesa ta, kad žmonės nepasimoko, arba pasimoko labai trumpam. Per pastarąsias savaites mačiau vieną moterį, kuri iš ties dezinfekavosi rankas išlipdama iš autobuso - nei transporte, nei parduotuvėse niekam neberūpi higiena. Fuij... ne tik pinigai, bet ir nuteplioti mobilieji, kuriuos dedam prie veido, prieš tai laikę kavinėje ant stalo ir nevalę nuo telefono įsigijimo dienos. Ech, kiekvienam savo.
      Ne, iš Pharma Oil apskritai nieko nesu bandžiusi, bet girdžiu ne kartą minint - reiktų pasidomėti.

      Panaikinti

Rašyti komentarą