PUREDERM "Hyaluronic Acid" Essence Mask - lakštinė veido kaukė su hialurono rūgštimi

 Man patinka veido kaukės - toks mažas savotiškas ritualas, kurio metu skiriu dėmesio sau, pasirūpinu savo oda. Kadangi mano oda sausėja, o nesiimant veiksmų ima ir pleiskanoti, stengiuosi ją kiek įmanoma daugiau drėkinti. Tad šiandien Purederm veido kaukė su hialuronu ant odos ir mano nuomonė naujame blogo įraše.


Produktas: PUREDERM "Hyaluronic Acid" Essence Mask - lakštinė veido kaukė su hialurono rūgštimi
Gamintojas: "Adwin". Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: drėkinti veido odą, gerinti jos tonusą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: tikėjausi intensyvesnio drėkinimo
Tūris: 1 vnt. / 18 g
Kaina: 1,15 Eur
Kur galima įsigyti: Lidl, Douglas

Ką žada gamintojas: Tai itin veiksminga kaukė, kuri dėl optimalios hialurono rūgšties, kolageno ir vitamino E koncentracijos išlygina išsausėjusią odą. Kaukė skatina ląstelių atsinaujinimą, gerina odos tonusą ir jos atsparumą. Reguliariai naudojant kaukę, oda tampa švelni, elastinga, sudrėkinta ir jauna. Be to, natūralus minkštas kaukės audinys išsaugo daugiau drėgmės nei sintetinis, padėdamas poroms įsisavinti visus naudingus ingredientus.
Naudojimas
1. Kruopščiai nuvalykite ir nusausinkite veidą.
2. Išimkite ir išlankstykite kaukę, uždėkite ant veido.
3. Pabūkite su kauke 15-20 minučių, tuomet pradedant kraštais lėtai nulupkite.


Pakuotė. Gana didelis, apvalios formos vienkartinis plastikinis maišelis, puoštas vandens lašeliais su mėlynais akcentais. 

Kvapas švelnus, gaivus kosmetinis aromatas.

Konsistencija. Medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, PEG/ PPG-17/6 Copolymer, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana Water, Illicium verum Fruit Extract, Hydrolyzed Collagen, Natto Gum, Allantoin, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Hydroxyethylcellulose, PEG-14M, Erythritol, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Parfum.


Poveikis. Lakštinė veido kaukė labai lengvai ir greičiausiai reiktų pastebėti, kad ir tolygiau, nei tokio tipo kaukės pasidengia ant odos. Šios kompanijos medvilnės lakštai turi papildomus įkirpimus ties skruostikauliais, tad lygiai padengti kaukę, kad ji geriau priglustų, yra dar lengviau. 

Kaukės sudėtis visai gera, joje nemažai odą drėkinančių ir kondicionuojančių ingredientų, kurie gerins odos būklę, drėkins ir suteiks švelnumo. Naudojant ilgesnį laiką tokia kaukė gali apsaugoti nuo raukšlių, mažinti smulkių raukšlių matomumą.


Prieš kaukei nudžiūvant ant odos, nuimu medvilnės lakštą. Pastebiu, kad odos paviršius lipnokas - taip, tai būna po beveik kiekvienos lakštinės kaukės. Tačiau mano nuostabai, šiuo atveju lipnumas labai greit susigeria į odą. Veidas po kaukės atrodo skaistesnis, tolygesnės spalvos, paviršius itin švelnus ir malonus liesti. Kaukė iš ties drėkina odą, bent jau odos paviršių, suteikia malonų komforto jausmą. Tačiau aš tikėjausi intensyvesnio drėkinimo, iki gilesnių sluoksnių. Apskritai pastebiu, kad nors Purederm kaukės daro tai, ką žada, tačiau efektas tik kiek stipresnis nei vidutinis, o taip norisi stipriau ir efektyviau. Kompanijos lakštinės kaukės visai geros ir vertos dėmesio, bet efektas nėra pats stipriausias rinkoje.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai