NANI "Iris & Vetiver" Aqua - parfumuota kūno dulksna su alavijų geliu

Man dabar aromatų periodas... jau kuris laikas uoslė gaudo naujus kvapus, perku naujus aromatus ir džiaugiuosi parfumerinėmis pažintimis. Tiesą sakant man patinka maloniai kvepėti, etapas, kai mėgavausi bekvape oda praėjo ir man šiuo metu norisi kvepėti ir gėlytėmis, ir saldžiai, ir gaiviai. Visaip. Maloniai. Namuose turi krūvelę naujų, maloniai kvepiančių priemonių, tad šiam kartui apie Nani kūnui skirtą, kvapnų vandenį.


Produktas: NANI "Iris & Vetiver" Aqua - parfumuota kūno dulksna su alavijų geliu
Gamintojas: "SUAREZ". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: pakvėpinti, drėkinti ir atgaivinti odą
Labiausiai patiko: gaivus aromatas
Labiausiai nepatiko: kiek per trumpai išlieka
Tūris: 75 ml
Kaina: 3,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos
Kategorija: gėlių

Ką žada gamintojas: kūno vanduo skirtas moterims, kurios mėgsta gėlių aromatus. Kūno vanduo subtiliai pakvėpina, drėkina ir atgaivina odą.
 
Aromato natos - vilkdalgiai, vetiverija.


Pakuotė. Plastikinis buteliukas su purkštuku. Buteliuko forma kiek neįprasta, jis aukštas, plonas, todėl atrodo kiek didesnis, nei realiai yra. Skaidraus plastiko pakuotę puošia vilkdalgių gėlės ir violetine spalva dažytas kvapnus skystis. 

Konsistencija skysta, vandens skystumo. Priemonė dažyta violetine spalva.

Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Coumarin, Linalool, Geraniol, CI 17200, CI 42090.


Kvapas. Pamenu, prieš kelis metus nemėgau vilkdalgių aromato, man jis buvo per sunkus, per brandus. Tačiau šiai dienai, - matomai su metais uoslė labai keičiasi, nes vilkdalgių aromatas yra mano nauja meilė. Įsivaizduokite gaivų vandens ir gėlių aromatą... Sunkus vilkdalgių kvapas su vetiverio sausu, žemišku ir odos kvapą primenančiu aromatu. Parfumuota kūno dulksna iš Nani kvapia sodriu, vandens  ir gėlių aromatu. Šiltą vasaros dieną šis kvapas suteikia malonų gaivinantį pojūtį ir regis net vėsina, bet ne tiek odą, kiek mintis. 

Tradiciškai kūno purškikliai pasižymi žema kvapiųjų medžiagų koncentracija, tad parfumuotos kūno dulksnos ant odos išlieka ženkliai trumpiau. Ant mano odos purškiklis išlieka apie 1,5 - 2 val., jaučiamas labai arti odos, maksimaliai 10 cm nuo odos paviršiaus. Kūno purškiklius paprastai naudoju tomis itin karštomis vasaros dienomis, kai nesinori kvepalų; po dušo ar einant miegoti. Kartais mėgstu kūno purškiklius derinti kartu su kvepalais ir taip išgauti įdomesnes aromatų kombinacijas. 

Nors tai labai pigus purškiklis, tačiau vilkdalgių ir vetiverio kombinacija itin maloni. Kvapas vandens, sodrių gėlių ir žemės, puikiai subalansuotas, maloniai kvepiantis ir iš ties gaivinantis karštomis vasaros dienomis. Nebrangus ir maloniai džiuginantis pirkinys, kuriuo manau dar labiau džiaugsiuosi kai bus labai karšta. Tai kur ta vasara pasidėjo?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai