REAL TECHNIQUES Base Expert Face Brush - skysto makiažo pagrindo šepetėlis veidui 01411

Apie makiažo šepetėlius esu rašiusi net labai nemažai ir šiuo metu daugiau mažiau turiu visus įrankius, kurių man reikia. O kadangi bemaž viską turiu, ko man reikia, naujų makiažo įrankių nebeperku, tik kartas nuo karto ištraukiu kažkurį, apie kurį dar nepasakojau bloge ir parodau bei pasidalinu įspūdžiais. Kadangi pastaruoju metu naudoju kreminius skaistalus, o ir kasdienai renkuosi skystą makiažo pagrindą, šį kart noriu trumpai papasakoti apie skysto makiažo pagrindą iš Real Techniques.


Produktas: REAL TECHNIQUES Base Expert Face Brush - skysto makiažo pagrindo šepetėlis veidui 01411
Gamintojas: sukurta Didžiojoje Britanijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: sukurta kreminiam ir skystam makiažo pagrindui dengti
Medžiagos: sintetika plaukeliai - taklonas. Rankenos - plastikas, guma ir aliuminis
Labiausiai patiko: idealus kreminiams produktams
Labiausiai nepatiko: nekokybiškas guminis galiukas; greit nusiteplioja, nusitrina
Matmenys: 15,5 cm ilgio
Kaina: 27,52 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Topbeauty, pigu.lt, Drogas, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Standūs šereliai užtikrins tolygu kreminio ar skysto pavidalo makiažo pagrindo paskirstymą bei padengimą. Sukurti konsultuojantis su profesionalia visažiste Samantha Chapman šepetėliai „Real Techniques" jungia naujausių technologijų medžiagas ir inovatyvų dizainą, o tai tikrai padės nesunkiai pasidaryti idealų makiažą.

- Taklono šepetėliai ypač minkšti ir švelnesni nei kiti. Kadangi taklonas – sintetinė medžiaga, jis yra 100 % nedirginantis odos. Minkšti šereliai padeda sukurti nepriekaištingą makiažą bet kokio apšvietimo aplinkoje – tiek stipriai šviečiant saulei, tiek prastai apšviestose patalpose.
- Dėl naudojamo spalvinio šepetėlių kodo makiažą daryti kur kas lengviau – sukurti makiažo pagrindą, paryškinti akis ir užbaigti kaip tikram profesionaliam visažistui.
- Kiekvieno šepetėlio galvutė idealiai nukirpta rankomis, todėl galima padaryti itin tikslų makiažą.
- Su šepetėlių „Real Techniques" kolekcija užtepsite pačias įvairiausias priemones, kokių tik gali prireikti darant makiažą, – nuo pudros, kreminių ir skystų iki mineralinių makiažo priemonių bei šešėlių.
- Ant šepetėlių rankenėlių surašyti pavadinimai leidžia lengvai pasirinkti priemonę, kuriai jie skirti.



Makiažo šepetėlis atkeliauja skaidrioje plastikinėje pakuotėje, pro kurią puikiai matosi perkamas šepetėlis. Man regis jis labiausiai ir puošia pakuotę bei suteikia produktui patrauklią išvaizdą. Kalbant apie šepetėlį, jis standartinės kompanijos išvaizdos: pagrindinės linijos šepetėliai dažomi vienodomis spalvomis, tarkim veidui skirti - oranžinio kotelio su juodu guminiu galiuku. Dėl skirtingų šepetėlių spalvų juos patogu ir greita atskirti vieną nuo kito be ilgesnių paieškų. Šepetėlį galima patogiai pastatyti ant guminio pagrindo, laikant už jo įrankis neslysčioja rankose, tad patogu dažytis. Prie patogumo laikyti rankose labai prisideda ties centru susiaurėjusi kotelio forma.


Makiažo šepetėlio šereliai pagaminti iš sintetinių plaukelių - talkono. Itin švelnūs, minkšti ir malonus šereliai neerzina net ir pajautrėjusios odos. Šepetėlio galvutė tvirtai sudėta, tačiau paklusni. Šepetėlis kirptas užapvalinta galvute. Mane labiausiai džiugina, kad RT šepetėliai itin greit džiūva. Žinote tą jausmą, kai išplauni šepetėlius, ryte nori dažytis, o jie dar drėgni? Su RT šepetėliais tą vargą esu pamiršusi: kol kiti šepetėliai dar tebėra drėgni ar net šlapi po plovimo, šiuo šepetėliu galiu naudotis po kelių valandų - džiūva stebėtinai greit.


Makiažo šepetėlis skirtas kreminiam makiažo pagrindui padengti, tačiau tam jį naudojau tik kelis kartus, mat kasdienai man labiau patinka natūralesnis efektas, išgaunamas makiažo kempinėle. Tačiau šis šepetėlis labai puikus įrankis visiems kreminiams produktams: skaistalams, bronzatui ne tik padengti, bet ir paskirstyti. Buka šepetėlio pusė puikiai paima priemonę, o tvirti, bet lankstūs šereliai nepriekaištingai paskirsto kremines makiažo priemones. Puikus šepetėlis visiems kreminiams produktams: paprasta naudotis, greit džiūva ir puikus kainos ir kokybės santykis. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai