KAMPO Oriental Care dantų pasta mineralinei emalio apsaugai ir dantenų stiprinimui su bambuku, jūros druska ir kalciu

Bet kaip kartais apgauna pakuočių išvaizda! Pasižiūrėjusi į šią pastos pakuotę pagalvojau, kad čia garsiosios korėjietiškos ar japoniškos dantų pastos. Kodėl manęs nesutrikdė užrašai kirilica? Azijiečiai gamindami kosmetiką, orientuotą į rusiakalbių rinką dažnai gaminam pakuotes su kirilica užrašais, tad manęs jie visai netrikdė. Įsigijau skubėdama ir tik vėliau žvilgtelėjau į gamintoją... baltarusiška pasta mano rankose... Nusivyliau, bet... kosmetikos priemonių grąžinti negalima, pinigai jau sumokėti, tad net ir principo vedama išmesti lauk būtų neprotinga - nusprendžiau sunaudoti. Kadangi pakuotė jau įpusėjo, metas palikti įspūdžius ir savo nuomonę.


Produktas: KAMPO Oriental Care dantų pasta mineralinei emalio apsaugai ir dantenų stiprinimui su bambuku, jūros druska ir kalciu
Gamintojas: JSC "Modum - Nasha Cosmetica". Pagaminta Minsk, Baltarusija
Paskirtis: valyti dantis, mažinti dantenų kraujavimą, saugoti nuo karieso, stiprinti emalį
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: uždeda ant dantų apsauginę slidžią plėvelę
Labiausiai nepatiko: aromatas ir skonis
Tūris: 100 g
Kaina: 2,49 Eur
Kur galima įsigyti: Martina

Ką žada gamintojas: Kampo - unikali žolelių naudojimo sistema, kuri remiasi Japonijos tautos kultūra ir daugiaamže išmintimi. Bambuko ekstraktas ir vitaminas R (rutinas) mažina dantenų kraujavimą. Mineraliniai laminarijos komponentai pasižymi profilaktiniu poveikiu nuo karieso. Jūros druska teigiamai veikia dantis ir dantenas, prisotina juos naudingomis medžiagomis ir mikroelementais, vitaminais B3 būtinas toksinų iš minkštųjų audinių pašalinimui. Kalcio glicerofosfatas atstato kalcio deficitą emalyje, stiprina jį.
Naudojimas: nedidelį pastos kiekį išspausti ant dantų šepetėlio, lengvais judesiais nuvalyti dantis ir liežuvį. Kokybiškas valymas turi trukti 2-3 minutes. Valyti dantis ne rečiau, kaip 2 kartus per dieną.

Sudėtis: Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Cellulose Gum, Sodium Coco-sulfate, Calcium Glycerophosphate, Flavour, Bambusa Vulgaris Extrat, Mineral Water, Maris Sal, Laminaria Digitata Extract, Sodium Saccharin, Menthol, Sodium Chloride, Niacinamide, Rutin, Allantoin, 2-Bromo-2-Nitropropane-1.3-diol, CI 42090, CI 19140.


Mano nuomonė. Dantų pasta atkeliauja kartoninėje dėžutėje, kurioje plastikinė pastos tūbelė. Abiejų pakuočių dizainas identiškas, puoštas augaliniais motyvais, keliais rytietiškais užrašais ir užrašais kirilica. Rytietiški užrašai ant pakuotes mane ir apgavo. Pakuotės plastikas minkštas, tūbelė patogi naudoti ir lengva dozuoti.

Dantų pasta vidutinio tirštumo, kvepia žolelėmis, tačiau kartu turi ir kažką, kas primena vaistų su žolelėmis aromatą. Ne geresnis ir skonis burnoje: lyg ir žolelės, lyg ir druska, bet kartu jaučiu ir sirupo su žolelėmis ar chemijos skonį. Deja, tačiau šis aromatas man nemalonus ir atstumiantis. Nemalonu ir tai, kad ši dantų pasta praktiškai neputoja: valau, valau, o priemonė tiesiog paskystėja, atsiranda keletas burbuliukų, bet niekaip nesusiformuoja jokia puta, kurią tradiciškai turime dantų pastose! Nors putojimas yra labiau įpročio klausimas, tačiau pasta man turi bent minimaliai suputoti... Tad kvapas ir prastas putojimas mane iš ties atstumia nuo bent kiek dažnesnio valymo dantų pasta, pastebiu, kad vakarais (kai norėjau šią pastą naudoti) dažniausiai griebiu kitą, kad išvengčiau šios. Beje, man kilo klausimas, kiek flourido ši pasta turi? Niekur nenurodytas jo kiekis, tad greičiausiai jo nėra? Flouridas yra vienas efektyviausių dantų apsaugai nuo karieso, tad įprastai net neperku pastos be flourido.

Priemonė visai neblogai valo dantis, vidutiniškai šalina apnašas ir ant paviršiaus uždeda slidžią plėvelę. Tiesą pasakius jokio kito poveikio aš nepastebėjau, nei dantų emalio stiprinimui, nei dantenų raminimui pasta įtakos neturi. Ir tiesą pasakius poveikis man pasirodė labai jau vidutinis. Gal pasta neišrankiam vartotojui ir tiktų, tačiau... man norisi geresnio efekto, norisi geresnio apnašų šalinimo ir skonis neturėtų atbaidyti vartotojo nuo priemonės naudojimo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai