2022/05 Gegužės mėnesio pirkiniai ir naujienos: saulės kosmetika ir lakštinės kaukės

Paskutinė mėnesio diena. Paskutinė pavasario diena. Ir tradiciškai bloge rodausi su naujais pirkiniais, kurie mano krepšelį papildė per pastarojo mėnesio dienas. Nors krepšelyje pirkinių nedaug, tačiau šį mėnesį pas mane ir saulės kosmetikos ir veido priežiūros. Žiūrim.


Kūnui

Nusipirkau šiek tiek saulės kosmetikos, nors saulės mažai, bet vasara artėja, tad pirmoji priemonė man norint bent šiek tiek įdegti - įdegį skatinanti priemonė su trupučiu apsaugos nuo saulės. Labai tikiuosi, kad ši įtiks, rinkausi ilgokai, tad labai tikėsiuosi gero efekto.
Eurokos, 10,99 Eur

Norėjau vaikui ir mums purškiamos stiprios apsaugos nuo saulės, nes tą pagrindinį naudojame visi kartu. Bet nežinau, kodėl pasiėmiau šios kompanijos, paprastai jos gaminiai man nepatinka. Tikiuosi, kad nebus prastai.
Eurokos, 16,99 Eur

Užsakiau kelias prekes iš Oriflame ir vaikui labai prisireikė šito prausiklio. Nupirkau, kvepia labai maloniai ir prausia gerai.
Oriflame, pilna kaina 5,00 Eur, mokėjau 3,29 Eur

Man nepatinka šiuo metu naudojamas dezodorantas, tad jau kuris laikas žvalgiausi naujo. Menesio pirmoje pusėje nusipirkau paauglystėje naudotą Secret - bus proga prisiminti kas ir kaip? Ar šis ženklas vertas dėmesio?
Eurokos, 3,99 Eur

Veidui I

Sudomino aliejai, iš pirmo žvilgsnio sudėtis pasirodė nebloga, tad įsigijau pabandymui, manau blogiausia, kas gali nutikti - tiesiog nepatikti ar nebūti efekto.
Oriflame, pilna kaina 34,00 Eur, mokėjau 16,99 Eur

Beveik baigėsi šiuo metu naudojamas makiažo fiksatorius, tad nusipirkau naudojimui šį, gaminamą Ispanijoje. Labai didelis buteliukas, bet nežinau, ko iš jo tikėtis: ar fiksuos? Ar sulies makiažą? Ar tiks sausai odai?
Eurokos, pilna kaina 4,29 Eur, mokėjau 2,96 Eur

Purškiama apsauga nuo saulės man atrodo logiškiausias sprendimas... Nelabai žaviuosi kremais, juos sudėtinga derinti su veido kremu ir dar makiažu, o va toks purškiklis lengvai pasidengiir atnaujinti galima tiesiog papildomai purškiant, kad ir ant makiažo. Bandžiau tik kelis kartus, tačiau įspūdžiai labai geri.
Gintarinė vaistinė, 17,49 Eur

Naudotas, išbandytas ir pamėgtas produktas, tad šį kart kartoju makiažui šalinti. Žinau, kad nenuvils net su labiausiai užsispyrusiu blakstienų tušu.
Drogas, 6,55 Eur

Veidui II

Lidl, 1,55 Eur
Lidl, 1,15 Eur
Lidl, 1,15 Eur
Lidl, 1,15 Eur

Nusipirkau kelias kaukes Lidl parduotuvėje. Vieną šios kompanijos kaukių bandžiau ir pamenu, kad paliko gerą įspūdį. Tiesa, Lidl šios kaukės dabar 1/3 pigesnės, tad buvo proga nusipirkti kelias ir pasitestuoti daugiau šio gamintojo kaukių.

Gavau dovanų su Eurokos užsakymu. Reikės išbandyti per ateinantį mėnesį, nes labai jau trumpas galiojimas. Neįsivaizduoju, nei kiek ši kaukė galėtų kainuoti, tačiau manau, kad turėtų raminti ir drėkinti odą.

Priemonė, kurios pagalba galima sustiprinti kaukių ir serumų poveikį. Tokias kaukes turi ne tik ši kompanija, tik Lietuvoje dar naujovė. Jei įdomu, galėsiu papasakoti daugiau su realiais potyriais.
Oriflame, 8,00 Eur

Rankoms

Išvaizda labai primena Alverde produktus, bet sudomino ne dėl to. Jau kuris laikas norisi pabandyti daugiau Cien priemonių. Girdėjau nemažai gerų atsiliepimų ir nors ši linija turėjo ir kūno priežiūros ir plaukų priemonių didžiulę seriją, pasirinkau rankų kremą.
Lidl, apie 1,59 Eur

Šią kompaniją žinau jau ilgas laikas ir domina dėl labai labai akiai patrauklių dizainų ir plonos, kompaktiškos pakuotės. Įsigijau vieną pabandymui/
Eurokos, pilna kaina 6,49 Eur, mokėjau 4,87 Eur

Burnos higienai

Vaikui jau greit reikės dantų pastos, šios kompanijos pastą naudojome kūdikystėje ir pamenu, kad vaikui patiko vaisiniai skoniai. Testuosime ir stebėsime dabartinius įspūdžius.
Camelia vaistinė, 1,64 Eur

Norėjosi kažko paprasto ir kasdieniško, tačiau gerai valančio. Tebūnie šį kart paparastutė Colgate. 
ČIA, 2,49 Eur


Neatsispyriau ir o Dieve, kaip gardžiai kvepia.... Reikia dar išbandyti, mat kol kas turiu tik pirmą įspūdį, tačiau esu daugiau nei patenkinta.
ZARA, 17,95 Eur
------------------------------------------------
Viskas, tokie keli mano šio mėnesio pirkiniai. Tiesą sakant gailiuosi pirkdama Eurokos. Prieš kelias dienas tikrinau kosmetikos tinklų el.parduotuves ir labai nusivyliau Eurokos. Nuolat stebiu šios kompanijos asortimentą ir matau, kad šviežiai užsipirko krūvą Natura Siberica priemonių, kurių prieš mėnesį net nebuvo, Man tai signalizuoja viena - jie puikiai supranta ką daro, jiems nerūpi karas, verslas šiuo atveju yra jų prioritetas. Jei kompanijai neįdomi geopolitinė situacija, jei meluoja garsiai šaukdami apie etišką verslą ir pažadus nebendradarbiauti su rusiškos kosmetikos gamintojais, tačiau elgiasi priešingai, aš priimu sprendimą iš tokių nepirkti ir savo pinigais neberemti. Nežinau, kaip man seksis, parduotuvė turi kelis išskirtinius prekiniu ženklus, bet bandysiu apsieiti be jų - alternatyvų tikrai rasiu kitose parduotuvėse ir greičiausiai net geresnių. Na ir pastebėjau, kad po mano istorijos Instagam iš internetinės parduotuvės visas prekes pašalino, bet kas iš to, jei fizinėse parduoda ir bendradarbiavimas su okupantais ir toliau vyksta pilnu tempu?
Tai mano sprendimas - mano principai man sako, kad pinigus galima panaudoti ir prasmingiau, nei karo rėmimui ir apsimelavusio verslo klestėjimo palaikymui. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Dėl Cien tai man visai patinka jų antiperspirantas - dezodorantas už juokingą kainą, bet kaip ir pateisino mano lūkesčius, bet paprasti muilai tai jų man nelabai patinka - nepatinka kvapas... Dar patiko pėdų kremas su mėtomis ir apelsinais, daugiau kaip ir nesu ko nors bandžiusi...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. T. y. apie skystus muilus neturiu jokios nuomonės, nes nebandžiau, bet tikrai nerekomenduoju Lidl Fruit Passion gabalinių muilų. Kažkas jų kvape yra labai nemalonaus... https://www.lidl.si/p/kozmetika-nega-za-telo/milo/p88622 - šitoj nuorodoj galima pamatyti, kaip jie atrodo

      Panaikinti
    2. Ačiū, kad patikslinote Urte, nes skysti man visai patinka - kvapai labai padorūs, kokybė nebloga, o kaina man atrodo pati žemiausia, kokią galima gauti .
      Geras, dėl dezodoranto net nepagalvočiau, kad pigus gali būti geras, o kuris - purškiamas, rutulinis? Ar netepa drabužių?

      Panaikinti
    3. Rutulinis, su rožiniu dangteliu... Aš retai nešioju juodus drabužius, tai negaliu garantuotai teigti, kad tikrai netepa, bet spalvotų, šviesių - ne

      Panaikinti
  2. Iš lidl kosmetikos bandžiau tik bb kremą - visiška nesąmonė, kvepalus - deja, bet pigūs kvepalai ir yra pigūs, taip ir kvepia (pigiai)... Muilas gabalinis su aguonomis - visai nieko, tik, aišku, tos aguonos niekam nereikalingos. ale šveitimo efektas, bet čia paistalai... :) o štai dėl tų kitų paminėtų muilų - dar nežinau, juos tik bandysim, neseniai nusipirkome.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kvepalai tragiški, esu nusipirkusi pagal rekomendaciją ir išmečiau po poros bandymų - pigiena kvepia, net įrašo nesinorėjo jokio daryti,gal kažkur tarp baigtų yra įrašas.
      Pabandykite skystus muilus - mums pasiteisino ir labai pigūs ir kokybė gera :)

      Panaikinti
  3. ai, dar tiesa, lūpdažis neblogas buvo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O va su riboto leidimo vis nepataikau nusipirkti - tai išpirkta būna, tai spalvos nepatinka. Tad taip ir likau neišbandžiusi. Ačiū už atsiliepimą - pasižvalgysiu.

      Panaikinti
  4. Beje Natura Siberica priemonių atsirado ir kituose vietose. Aš prieš porą dienų mačiau berods Rimi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Buvau Rimi praeitos savaitės pabaigoje - nemačiau. Bet net jei ir būtų - aš nežadu pirkti, ieškau alternatyvių, tikrinu gamintojus, savininkus ir ryšius su rusija. Tai Natura Siberica išbraukta iš mano gyvenimo :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą