LANCOME "Idole Aura" parfumuotas vanduo moterims

Praeitą mėnesį jums pasakojau apie nuostabų, moterišką, jaunatvišką, šviesų gėlių aromatą - Lancome Idole, kurį visiškai saugu dovanoti, kad ir aklai, mat tai aromatas, kuris patiks daugumai. Šį kart noriu papasakoti apie dar vieną Idole versiją Aura, kurią gavau bandymui. Iš ties mėginukas atrodo labai mažas ir nereikšmingas dalykėlis, tačiau mano nuomone jo visiškai pakanka susipažinti su aromatu ir pamilti, atstumti, sugundyti įsigyti pilno dydžio pakuotę. Tad koks tas Lancome Idole Aura?

ČIA

Produktas: LANCOME "Idole Aura" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Lancome". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 1,2 ml. Parduodama 25 ml, 50 ml ir 100 ml pakuotėse
Leidimo metai: 2021 m.
Aromato kūrėjas: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina-Baez ir Nadege le Garlantezec
Kaina: 25 ml - 55,95 Eur; 50 ml - 88 Eur; 100 ml - 122 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Kristiana
Kvapo kategorija: gėlių - medienos

Gamintojo aprašymas: Bendruomenėje skleiskite aurą su naujuoju saule ir druska dvelkiančiu aromatu, kuris lyg nesibaigiantis saulėlydis sukelia jausminę priklausomybę.

Mirguliuojantis šviesus kvepalų buteliukas.
Tvariu būdu išgautos sudedamosios dalys.
Naujasis Zendaya aromatas, be kurio neišsiversite. 

Idôle Aura parfumuotas vanduo (EDP) yra naujas švytintis galios totemas, šviesus iš kitų išsiskiriantis kvepalų buteliukas.
Šis dviprasmiškas kvapas įkūnija galingą kiekvienoje moteryje glūdinčią aurą. Idôle vis dar yra ploniausias buteliukas, bet jame glūdi didžiausia galia: Idôle Aura parfumuotas vanduo (EDP) ryškiai išsiskiria ir yra pasirengęs išpildyti kartos viltis.
Šios kolektyvinės sėkmės simbolio centre švytinti rožinė, auksu spindinti aureolė išryškina šiltą metalinę širdį, kuri vibruoja energiją taip, lyg iš buteliuko vidaus sklistų saulės spinduliai. Iš vidaus sklindanti aura yra sustiprinta balta mirguliuojančia aureole kitoje buteliuko pusėje.


ČIA

Viršutinė nata: druska, rožės
Širdies nata: jazminai
Apatinė nata: vanilė, muskusas


Sudėtis: ALCOHOL, PARFUM/ FRAGRANCE, AQUA/ WATER, METHYL ANTHRANILATE, TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CI 14700/ RED 4, CI 60730/ EXT. VIOLET 2, LINALOOL, GERANIOL, EUGENOL, ALPHA - ISOMETHYL IONONE, METHYL-2-OCTYNOATE, COUMARIN, FARNESOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose mažytis mėginukas, vos 1,2 ml, kurio pakako kelioms dienoms kvapui išbandyti ant savo odos, pajausti ir pažinti. Man patinka dizainerių namai, kurie savo mėginukus pateikia su kuo daugiau informacijos. Detektyvai gal ir kelia azartišką smalsumą, tačiau su kvepalais jo žaisti tiesiog nenoriu - man reikia pilnos informacijos ant pakuotės iš karto. 

Pilno dydžio pakuotė - aukštas, labai siauras buteliukas su rožiniu dizainu, apie mano abejonės dėl šios pakuotės jau pasakojau įraše apie Lancome Idole. Tiesiog toks siauras buteliukas pastačius rizikuoja kristi ir sudužti, o guldyti kvepalų buteliuko - nei šis, nei tas. Tačiau... nemeluosiu - buteliukas dailus ir patrauklus.


Kvapas. Tik pasipurškus kvapas atsiskleidžia gaiviu gėlių aromatu, rožių nata suspindi tik trumpam ir labai greit pasipildo rožės ir jazmino derme. Ši nata man pasirodė labai jausminga, labai moteriška, gėlinė dermė. Tiesą pasakius šis kvapas skiriasi nuo Idole aromato, man gėlines natas papildo saldi vanilės kvapo dermė, gėlės netrunka tapti saldžios, kreminės su švelniu muskuso aromatu. 

Idole Aura aromatas švelnus, moteriškas, elegantiškas, savotiškai švarus kvapas. Lyg ir primena paplūdimį, tačiau ne tropinį: tai rožės - jazmino ir vanilės kvapas, kreminės, vanile pasaldintos rožės. Jausmingas aromatas, gražus... ir visgi... man kiek labiau patiko originali Idole versija. Nors kvapai panašūs, bet čia yra daugiau išreikštos vanilės, rožę harmoningai papildantis jazminas.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Kvapo aromatas gana neblogai išlieka, sakyčiau apie 6 valandas puikiai jaučiamas ant mano odos, nors jau po 4-tos valandos norisi atšviežinti aromatą, kad jis būtų kiek stipresnis. Vertinant kvapo stiprumą, tai nėra aromatas, kuris dusins savo stiprumus, užpildys visą patalpą ar erzins aplinkinius. Švelnus vanilės aromatas jaučiamas per maždaug 1,5 metro nuo odos. Turiu pastebėti, kad aromato 'užuodimo" atstumas palaipsniui mažėja ir pavyzdžiui, 4-tą valandą užsiuodžia tik prie pat odos.


Tai jausmingas, moteriškas, gana jaunatviškas aromatas, kuriame dominuoja kreminė rožės-jazmino nata, pasaldinta aiškiai išreikšta vanile. Kvapas puikiai dera su šylančiu pavasario oru, puikiai tinka dienos metui, kai norisi daugiau kremiškumo ir saldintos (ne valgomos) vanilės. Tai saugus dovanoti aromatas, jei tik gavėjui patinka aiškiai jaučiama vanilė.

Aromatas panašus į:
- JULIETTE JAS A GUN "Vanilla Vibes"
- PACO RABANNE "Olympea"
- BATH AND BODY WORKS "Sunkissed"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai