PIRMAS ĮSPŪDIS. UOGA UOGA natūralus dieninis veido kremas su spanguolių ekstraktu ir hialurono rūgštimi sausai ir normaliai odai

Bandau dar vieną kremą, šį kart iš Uoga Uoga intensyvios serijos, skirtą efektyviai drėkinti sausą ir normalią odą bei suteikti jai stangrumo. Išbandžiau, sunaudojau ir pasakoju.


Ką žada gamintojas: Nuostabios tekstūros kremas kasdieniniam naudojimui, kuris suminkštins ir atgaivins odą, suteiks jai elastingumo ir jaunatviškumo bei padovanos vieną kitą komplimentą iš aplinkinių.
Kuo šis produktas ypatingas:
- Akimirksniu suminkština ir pamaitina odą.
- Didina elastingumą fitosterolių dėka.
- Padeda mažinant smulkias raukšleles.
- Hialuronas efektyviai drėkina.
- Riebesnės tekstūros, bet įsigeria greitai.
- Ekologiškas sertifikuotas.
- Tarptautinio konkurso laimėtojas.
Tinka veganams.
Prestižinio Dž. Britanijoje rengiamo natūralių kosmetikos priemonių konkurso „Free From Skincare" absoliutus laimėtojas, pelnęs pirmas vietas dvejose kategorijose.

Šis dieninis kremas yra riebesnis ir tirštesnis, kad minkštintų, maitintų ir švelnintų sausesnę odą, bet tiktų ir normaliai. Tam panaudojome klasikinius natūralios kosmetikos aliejus skirtus sausos odos priežiūrai – erškėtrožių, sviestmedžių, simondsijų ir migdolų. Jų efektui sustiprinti pasitelkėme žaliąsias inovacijas – natūralios kilmės hialurono rūgštį ir ypatinguosius fitosterolius, kurie kovoja su priešlaikinio senėjimo požymiais.

Augalų fermentacijos būdų išgauta hialurono rūgštis intensyviai drėkina, stiprina odos elastingumą, gerina raukšlelių išvaizdą. Tuo tarpu, fitosteroliai didina gyvojo epidermio sluoksnį, todėl pagerėja ir odos apsauginis barjeras, kuris leidžia geriau sulaikyti drėgmę odoje.

Sudėtyje esantys spanguolių aliejus ir ekstraktas – natūralių vitaminų bei antioksidantų šaltiniai, kurie kovoja su laisvaisiais radikalais. Visa tai apgaubėme odą puoselėjančiu rožių vandeniu. Kremas efektyviausiai veikia, naudojamas su kitais šios linijos produktais.

KAIP NAUDOTITepk ant švarios veido odos ryte. Puikiai tinka kaip makiažo pagrindas. Efektyviausiai veikia naudojant su kitais „Uoga Uoga“ intensyvios linijos produktais.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Rosa Damascena Flower Water*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Rosa Canina Fruit Oil*, Tocopherol, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil*, Oxycoccus Palustris Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Helianthus Anuus Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Phytosterols, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Propanediol, Citrus Paradisi Peel Oil*, Pelargonium Graveolens Flower Oil*, Citral**, Citronellol**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**. 
*Išauginta ekologiniame ūkyje. 
**Įeina į eterinių aliejų sudėtį. 70 % ekologiškų sudedamųjų dalių. 99 % natūralios kilmės.


Kiekis: mėginuko kiekis 1,5 ml. Galima įsigyti 30 ml pakuotėje
Kaina: 22,95 Eur
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga, Rimi, Douglas
Gamintojas: Uoga Uoga, pagaminta Vilnius, Lietuva


Mano nuomonė. Uoga uoga kosmetika turi intensyvų kvapą, dažniausiai citrusinių vaisių. Kremas kvepia intensyviu citrusų ir pelargonijų aromatu ir tiesą pasakius jaučiasi pakankamai ilgai dar po kremo paskirstymo į odą. Veido kremai ir aromatai nėra pati geriausia mintis, be jų galima išvengti krūvą nereikalingų ingredientų kvapams ir aromatams suteikti. Kita vertus, kvapas suteikia gerų emocijų kai tepame priemonę, nuteikia maloniai rūpinantis savimi.

Kremas vidutinio tirštumo konsistencijos, tačiau dėl aliejų turi riebumo jausmo. Priemonė į odą nesusigeria akimirksniu, ant veido kuriam laikui lieka blizgi, lengvai riebi plėvelė. Dėl šios priežasties mano odai visai nepatiktų karštoms vasaros dienoms. Gerai pagalvojus, vasaros metui man jis būtų per sunkus, per riebus. 

Priemonė maitina odą, minkština ir švelnina jos paviršių. Gamintojas sako, kad priemonė turėtų drėkinti, tačiau man labiau jaučiasi maitinamasis efektas. Po mėginuko galvoju, kad tai ne visai toks kremas, kokį įsivaizdavau: riebesnis nei tikėjausi, labiau maitinantis, nei drėkinantis. Ir akivaizdu, kad per sunkus šiltuoju metų laiku, mano oda tokios konsistencijos kremus toleruoja tik vėsesniu oru.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai