ORIFLAME Women's Collection "Innocent White Lilac" tualetinis vanduo moterims

Ar pastebėjote, kaip greit prasiskleidė alyvos? Išsiskleidė ir sužydo visu grožiu, skleisdamos svaigiausią pavasario aromatą... netrukus ateis ir jazminų eilė, vakarais varydama iš proto uoslę nuo kvapą užgniaužiančių kvapų simfonijos. Kartu su pavasario aromatais, norisi sužydėti ir moterims. Man asmeniškai šiais metais labai norisi kvepėti naujomis natomis, norisi moteriškų gėlyčių, saldžių gardėsių ir gaivaus jūros brizo natų ant odos... Naujų kvepalų prisipirkau ir paeiliui, neskubėdama ragauju kiekvieną. Kartu su naujai atrastu skoniu pildau tinklaraštį naujais, kvapniais įrašais. Šį kart Oriflame moteriškos kolekcijos aromatu "Innocent White Lilac".


Produktas: ORIFLAME Women's Collection "Innocent White Lilac" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2016 m.
Kaina: 50 ml - 20,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gėlių - žalumos

Gamintojo aprašymas: Persikelk į sodą kupiną žiedų. Įžengus į sodą, tu sutinki aprasojusias, natūralias žalių lapų natas. Vėliau, aromato pudrinėje gėlių širdyje baltųjų alyvų akordai palydi tave į aksominį heliotropų ir medienos aromatų pagrindą.

ČIA

Viršutinė nata: žalumos natos
Širdies nata: alyvos
Apatinė nata: heliotropas, medienos natos


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, ISOEUGENOL, COUMARIN, PHENOXYETHANOL.

ČIA

Pakuotė. Klasikinis, stačiakampio formos buteliukas su aukso spalvos dangteliu ir minimalia, auksiniais akcentais puošta etikete. Kartoninė kvepalų dėžutė baltos spalvos, puošta saikingais, baltų alyvų žiedais ir aukso spalvos intarpais. Tiesą sakant šios kolekcijos aromatai (jų šiuo metu man regis yra 5 skirtingi) mane pirmiausia sudomino dėl minimalistinio stiliaus, klasikinių formų pakuote, puošta labai saikingais akcentais. Moteriška, elegantiška ir žavinga, pradedant buteliuku.


Kvapas. Aromato natos iš pirmo žvilgsnio atrodo gana paprastos: pasipurškus pirmiausia jaučiasi žalumos, kurią greit papildo alyvų kvapas. Svaiginantį gėlių aromatą šiek tiek slopina bazinės medienos ir pudrinės heliotropo natos. Ir visgi, viso aromato ant odos gyvavimo metu, net ir nudžiūvus ant odos labai aiškiai jaučiasi alyvų kvapas.

Šis aromatas yra gaivus, žalumos ir gėlių kvapas. Įsivaizduokite šviežiai skintas alyvas, pamerktas stiklo vazoje, jaunatviškas svajones ir tyrą pavasarišką orą. Šis kvapas yra pačios natūraliausios alyvos, tyras kvapas, gražus, jaunatviškas, gaivus ir elegantiškas... Pačios tikriausios alyvos, kurias galima uždaryti kvepalų buteliuke. Įsimylėjau ir šiuo metu noriu kvėpintis tik šiuo kvapu.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Paprastai iš pigių kvepalų aš nesitikiu jokio ilgesnio išlikimo, tačiau o Dievai, kaip aš klydau. Pirmiausia dėl išlikimo. Nors tai tik tualetinis vanduo, tačiau ant mano odos išlieka net 6 valandas! Sunku patikėti, tačiau taip, paprastas tualetinis vanduo! Kvapas nėra stiprus, neturi viską užgožiančio šleifo ir nepripildo alyvomis viso kambario aplink - tiesą sakant dėl to džiaugiuosi - dėl šios priežasties galiu juo kvėpintis darbe, nerizikuodama nemaloniai nuteikti kolegų ar suerzinti aplinkinių uoslių.


Ko galima tikėtis iš pigių kvepalų? Tiesą sakant nereiktų būti skeptiškai nusiteikus, mat dažnai aromatai būna labai dailiai sukomponuoti ir gražiai subalansuoti, tik išlieka ne tiek, kiek tikimės. "Innocent White Lilac" - pats tikriausias, pats natūraliausias alyvų aromatas su trupučiu žalumos. Tyras, gaivus, gėlinis ir labai malonus... Ir išlieka be jokių priekaištų 6 valandas. Šiuo metu esu įsimylėjusi būtent šį kvapą ir skleidžiantis alyvomis, bundant gamtai, norisi kvepėti tik šiuo aromatu. 

Aromatas panašus į:
- YVES ROCHER "Pur Desir de Lilas"
- AERIN LAUDER "Lilac Path"
- BVLGARI "Omnia Amethyste"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai