BURT'S BEES "Nourishing" Mango Butter - 100% natūralus maitinamasis lūpų balzamas su mangų sviestu

Lūpų balzamų esu išbandžiusi labai, labai daug ir vis tiek, mano mylimiausiuoju lieka Burt's Bees kompanijos balzamai, visi išskyrus su pipirmėte. Ir nors bloge atsiliepimai tik apie kelis skirtingus, bet negaliu nepasidžiaugti ir neparekomenduoti - tiesiog tobula ieškantiems geros sudėties, nedidelės kainos, malonaus aromato, skalsumo ir gero efekto. Šį kart noriu papasakoti apie maitinantį Burt's Bees su mangų sviestu, kurį su didžiuliu džiaugsmu naudojau visą žiemą. 


Produktas: BURT'S BEES "Nourishing" Mango Butter - 100% natūralus maitinamasis lūpų balzamas su mangų sviestu
Gamintojas: "Burt's Bees". Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: drėkinti ir maitinti lūpas
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: neturiu jokių priekaištų
Tūris: 4,25 g
Kaina: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: notino.lt; Burt's Bees, lookfantastic, feelunique, Boots

Ką žada gamintojas: Lūpų balzamas Burt’s Bees Lip Care yra svarbus jautrios lūpų odos priežiūros pagalbininkas visais metų laikais.

Charakteristika:
- giliai drėkina ir intensyviai maitina
- gydo suskeldėjusias lūpas
- Greitai suteikia sausoms lūpoms drėgnumo
- lūpos tampa minkštos ir švelnios

NAUDOJIMAS: tepkite lūpas bet kada dieną pagal poreikį.


Pakuotė. Nedidelė, labai kompaktiška geltono plastiko tūbelė su išsukamu mechanizmu turi kokybišką ir tvirtai užspaudžiamą dangtelį. Priemonės dizainas gana paprastas, minimalus, yra visa pagrindinė informacija ant pakuotės, o balzamai vienas nuo kito skiriasi vis kitos spalvos dangteliu, tad lengva identifikuoti kur kuri priemonė.

Kvapas lengvas, vos jaučiamas vaisinis aromatas. Ir šiame balzame stipriau jaučiasi skonis - saldus, malonus, primenantis vaisius. Mangų skonį ar kvapą čia sunkiai jaučiu ir sunkiai identifikuoju.

Konsistencija riebi ir sunki. Kiek pamenu čia riebiausias iš visų bandytų Burt's Bees lūpų balzamų.

Sudėtis: HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, CERA ALBA, AROMA, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, LANOLIN, AMMONIUM GLYCYRRHIZINATE, TOCOPHEROL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, CANOLA OIL, LIMONENE, LINALOOL.

Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Tai vienas riebiausių šios kompanijos lūpų balzamų su riebia konsistencija, kuri lengvai tirpsta ant lūpų ir pasidengia sunkia, jaučiama plėvele. Man patinka balzamai, kurie apsunkina lūpas, kurie jaučiasi ant lūpų odos ir išlieka ilgam. Būtent tokie yra Burt's Bees. Balzamas neužkrauna lūpų sintetine plėvele, nesijaučia itin apsunkusi, konsistencija labai maloni sausoms lūpoms.

Balzamas puikiai maitina lūpų odą, net labiausiai išsausėjusios lūpos labai greit pamaitinamos, dingsta visi sausi plotai, suskeldėjimas, pašerpetojimas. Smagiausia, kad balzamo nereikia tepliotis kas pusvalandį - pakanka 2-4 kartų per dieną, kad palaikyti lūpų drėgmę, švelnumą ir gražią išvaizdą. 

Burt's Bees balzamai yra patys geriausi, tiek efektu, tiek kainos ir kokybės santykiu! Vieno balzamo man pakanka keliems mėnesiams, priemonė labai skalsi, tad įvertinus efektą, ilgą naudojimą ir kitus aspektus - geriau kol kas nieko neradau. Puikus balzamas! O eilėje, šiam pasibaigus, jau laukia su rožiniais greipfrutais iš Burt's Bees.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai