NUXE "Prodigieux Floral" le parfum kvapnusis vanduo moterims

Tiesą pasakius labiausiai pastaruoju metu mane džiugina nauji aromatai, pastebiu, kad mano turimi jau spėjo man pabosti, nusipirkau šiek tiek naujų kvapų pakeitimui, tiek aromatų, tiek kūno purškiklių. Bet juos jau matėte naujuose pirkiniuose. Nežinau kas darosi mano uoslei ar mano gyvenimui, bet jaučiu milžinišką naujų aromatų 'alkį' - uoslė pasiilgo iššūkių ir ne tik mano namuose, žiūriu labai daug parfumerinių filmukų pastaruoju metu, domiuosi parfumerija. Ir su dideliu malonumu išbandau tuos visus naujus aromatus. Šiandien apie antrąjį Nuxe mėginuką "Prodigieux Floral", o labai greit ir apie tuos naujai įsigytus aromatus. 

Tiesa, lyginant su prieš tai bandytu Nuxe aromatu, šis mėginėlis man patiko daug, daug labiau, jis labiau tinkam mano uoslei, labiau pritinka šylantiems orams. Tačiau apie viską iš eilės.

ČIA

Produktas: NUXE "Prodigieux Floral" le parfum kvapnusis vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 1,2 ml. Parduodama 50 ml pakuotėje
Leidimo metai: 2021 m
Kaina: 50 ml - 53,90 Eur
Kur galima įsigyti: Senukai, Eurovaistinė, Notino, pigu.lt, nuxe.com
Kvapo kategorija: gėlių 

Gamintojo aprašymas: Atraskite nuotaiką pakeliantį, gaivų Prodigieux Floral gėlių aromatą. Keli papurškimai pabudins jūsų jausmus. Harmoningos greipfruto natos, magnolijų šiedies akordai ir subtilus muskusas. Aromatas leidžia jaustis gerai ir mėgautis šviesesne gyvenimo puse.


ČIA

Viršutinė nata: greipfrutas, bergamotė, citrina
Širdies nata: magnolija, apelsinų žiedai
Apatinė nata: muskusas


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA/ WATER, PARFUM/ FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Aš turiu mažulytį, standartinį 1,2 ml aromato mėginuką su purkštuku, kuris atrodo labai patogus naudoti, tačiau su Nuxe aromatų mėginiais yra bėda. Sunaudojusi pirmą pastebėjau, kad purkštuko žarnelė nesiekia dugno, tad iki galo išpurkšti viso mėginuko kiekį yra paprasčiausiai neįmanoma. Labai gaila, nes taip prarandama dalis produkto - keli lašeliai tiesiog išmetami lauk, o su tuo lašeliu man visai pakaktų vieną kart pasikvėpinti. Kai įsimyli kvapą - net ir lašelis, užsilikęs buteliuke, reiškia labai daug. 

Pilno dydžio aromato pakuotė atrodo patraukliai: minimalistinis kvadrato buteliukas su vasarišku dizainu. Rožinė spalva nėra mano mylimiausia, tačiau gražiai sužaidus ombre efektu pakuotė atrodo labai gundančiai ir patraukliai. Man patinka gamintojo sprendimas neperkrauti stiklinio buteliuko nereikalinga informacija, kurios niekas neskaito, papildomais elementais, kurie trukdo ar paveiksliukais, kurie atrodo vaikiškai. Elegantiška, tačiau kartu ir jaunatviška.


Kvapas. Šis aromatas yra nuostabus, paprasčiausiai nuostabus! Tik pasipurškus uoslę atakuoja labai stiprios citrusinių vaisių natos, kurių pirmoji - labai aiškiai jaučiamas greipfrutas. Dievinu greipfrutus, tačiau šiuo atveju jis kvape jaučiasi tik keliolika sekundžių ir citrusinėje pozicijoje vietą užleidžia bergamotės ir citrinos mišiniui. Paprastai citrusų akordai aromatuose labai greit nuslopsta ir dingsta, tačiau ne šiuo atveju - citrusinė nata jaučiama per beveik visą aromato ant odos buvimo laiką. Ir šis citruso sąskambis labai unikalus, šviesus, suteikiantis, džiaugsmo, energijos, lyg saulėta diena ir citrusinės vėjo brizas... dieviška. 

Tik po daugmaž 4 valandų ant mano odos aromatas nudžiūva, nusistovėjus dingsta citrusinės natos. Tuo metu kvapas tampa švelniu, minkštu muskusiniu aromatu su lengva magnolijų nata. Jau tuo metu man norisi atnaujinti aromatą, kad vėl įkvėpti citruso gaivos, įgauti žvalumo, energijos, lengvos, džiugios, pakilios nuotaikos. Tas citrusų dvelksmas labai jaunas, bet kartu lengvai muilinis, kviečiantis apsikabinti, keliantis šypseną ir gerinantis nuotaiką.

Deja, tačiau šis aromatas man visiškai ne gėlių kvapas. Gal mano oda su kvapu reaguoja kitaip? Tačiau aš visiškai neužuodžiu apelsinų žiedų, greičiausiai nejaučiau ar nepastebėčiau ir magnolijos, jei nuslopus citrusams neieškočiau, kuo dar kvepia muskusas. Ir greipfrutas man dingsta per greit. Gėlių aromate akivaizdžiai dominuoja citrusai ir tik du akordai: bergamotė ir citrina. Nors niekada savęs nelaikiau citrusų gerbėja, tačiau po šio kvapo keliu rankas aukštyn - šis derinys dieviškai malonus mano uoslei.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☀ dienos metui;
     ☄ vasaros sezonui.

Kvapas nėra nei labai stiprus, nei itin silpnas, užuodžiamas per maždaug ištiestos rankos atstumą, tad greičiausiai visai tiks darbo aplinkai, tačiau dėl aromato citrusinių natų kvapo tikrai nerekomenduočiau labai oficialioje aplinkoje, darbo pokalbyje, konferencijoje ar verslo pietų metu. Tai ne darbui skirtas aromatas. Nežinau, ar dėl citrusų, bet šis kvapas prastokai išlieka ant mano odos, citrusų natos dingsta po 4 valandų, o likusios natos gana silpnos ir dar apie valandą ar dvi jaučiamos. Man labiau patinka jausti citrusines natas, tad po 4 valandų man norisi atšviežinti kvapą ant odos, vadinasi tenka purškalioti dažniau, nei pageidaučiau iš EDP versijos.


Linksmas, lengvas, citrusinis aromatas, kuris kaip saulės spinduliai gerina nuotaiką, suteikia energijos, priverčia šypsotis. Nesutinku, kad tai gėlių aromatas. Ne, tai citrusų aromatas - ant mano odos dominuoja bergamotės - citrinų dermė ir ta dermė mano galvoje kuria stebuklus. Nors kvapas išlieka iki 4 valandų, tačiau aš noriu pilno buteliuko, noriu daugiau šio kvapo! Noriu vasarą kvepėti citrina ir bergamote! Noriu jausti lengvą citrusų gaivą, noriu daugiau šypsotis. Dieviška, gardu, malonu, elegantiška, subtiliai paprasta!

P.S. nors aromatas užvadintas Prodigieux Florale, tačiau jis visiškai nepanašus į originalų Prodogieux aromatą - gėlių (o tiksliau citrusų) kvapas jau kita istorija iš kitos knygos!

Aromatas panašus į:
- BOUGE "Lure"
- LANCOME "La Vie est Belle L'Éclat L'Eau"
- ORIFLAME "Giordani Gold Essenza Blossom"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai