EVELINE Fixing & Refreshing gaivinamoji veido dulksna - makiažo fiksatorius su hialurono rūgštimi

Darydama kasdienį makiažą naudoju vos kelis žingsnius, tačiau pagrindinis visuomet lieka toks pat - visada, jau kelis metus, naudoju lengvą, dažnai spindesio suteikiančią arba tiesiog drėkinančią veido dulksną. Viską, kas ne tiek fiksuotų makiažą, kiek dailiai sulietų pudrinius produktus ir suteiktų veidui sveikesnės odos efektą. Šį kart buvau įsigijusi Eveline dulksną su hialuronu, tad labai noriu palikti atsiliepimą.


Produktas: EVELINE Fixing & Refreshing gaivinamoji veido dulksna - makiažo fiksatorius su hialurono rūgštimi
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Lenkija
Paskirtis: gaivinti, drėkinti, prailginti makiažo išlikimą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 50 ml
Kaina: 4,79 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Martina

Ką žada gamintojas: Gaivinamoji veido migla padeda makiažui ilgiau išsilaikyti. Priemonė drėkina odą ir ją atgaivina. Sudėtyje yra bioorganinių alijošių ir hialurono rūgšties.
NaudojimasPrieš naudojimą buteliuką gerai pakratykite. 20 – 30 cm atstumu purkškite veidą. Užmerkite akis, užčiaupkite lūpas. Palaukite, kol migla įsigers į odą. Naudokite, kai norite, jog makiažas ilgiau išsilaikytų, arba dienos metu, norite suteikti odai matinį atspalvį. Dėmesio! Prieš purškiant miglą būtina užmerkti akis.


Pakuotė. Nedidelis juodo plastiko buteliukas su pompa. Dizainas man nelabai patinka: keli žali akcentai, lyg ir ombre efektas iš juodos spalvos tiesiog nepatrauktų mano akių parduotuvėje. Pirkau el. parduotuvėje, kur specialiai išsifiltravau veido puršiklius, tad rasti buvo nesunku, bet įprastai - vargu ar akims būtų paprasta rasti ir vargu ar tik pakuote mane sudomintų.

Pompa purškia smulkia dulksna, su jaučiama drėgme. Tai nėra pati smulkiausia dulksna, kokią esu bandžiusi, tačiau visai neblogai - lašeliai veidu neteka, net ir papurškus daugiau priemonės, tad vertinu labai palankiai - pakankamai smulki maloniam naudojimui.

Kvapas man nepatinka. Tik papurškus lyg ir kvepia gaiva, tačiau turi kažkokį keistą aromatą, lyg ir klijų, lyg ir kažko iš buitinės chemijos. Mano skoniui šio kvapo galėjo visai nebūti, bet džiaugiuosi, kad jis greit išgaruoja ir dienos eigoje nesiajučia.

Konsistencija skysta, vandens skystumo.


Sudėtis: Aqua (Water), Propanediol, PVP, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Cetrimonium Bromide, PEG-12 Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Glycerin, Fructose, Urea, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Maltose, Sodium PCA, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Trehalose, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glucose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Linalool, Geraniol, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Benzoate.


Poveikis. Pirmiausia labai trumpai apie sudėtines dalis, kadangi tai ne tik dekoratyvinės kosmetikos, bet ir veido priežiūros produktas, turiu pastebėti, kad sudėties pradžioje rikiuojasi ne visai saugūs ingredientai priemonės konsistencijai kurti, kurių dalis minkština odą, suteikia antistatinio ir fiksuojančio efekto. Gana aukštai sudėtyje ir konservantas, žymintis 1% ribą sudėtinėse dalyse. Toliau daug, labai daug odą kondicionuojančių ingredientų, drėkinančių, minkštinančių. Galiausiai sudėties pabaigoje, jau visiems įprasta - konservantai ir kvapų ingredientai.

Aš purškiklį naudoju pabaigusi viso veido makiažą, prieš dengdama blakstienų tušą. Paprastai nenaudoju kreminių skaistalų, bronzatų, hailaiterių ar antakių priemonių, didžioji mano dekoratyvinės kosmetikos priemonių dalis yra pudrinė. Tikriausiai puikiai žinote, kad sausiaodėms pudriniai produktai gali atrodyti prastai, paryškinti sausus odos plotus, raukšleles. Ne kartą galvojau pakeisti pudras į kremines, bet su pudromis man paprasčiau ir greičiau, tad radau kitą sprendimą -  reikia tik surasti tinkamą makiažo fiksatorių. 

Šis makiažo fiksatorius makiažą fiksuoja labai minimaliai: nejaučiu, kad paviršius būtų labai sutvirtėjęs, o labai norint, su kiek stipresniu rankos prisilietimu ir skaistalus galiu tiesiog nuvalyti... Tačiau jis daro stebuklus su visais mano pudriniais sluoksniais: labai dailiai sulieja pudrinius skaistalus, hailaiterius, bronzatą, makiažas atrodo ženkliai natūraliau, o odos paviršius įgauna sveiko spindesio. 

Pirkdama priemonę aš nesitikėjau labai daug, va, žinau, kad drėkinimo čia praktiškai nesijaučia, fiksavimas labai minimalus, užtat sulieja ir suteikia sveiko spindesio - tai, ko ieško, ir tai ko reikia kiekvienai sausiaodei. Man patiko, manau visai verta bandyti - tiks tik turint sausą ar normalią veido odą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai