UOGA UOGA natūralūs lūpų ir skruostų dažai su raudonųjų serbentų ekstraktu, atspalvis "600 Nuoga" ("Nude")

Artėja vasaros mėnesiai, kai dažytis visai nebesinorės, arba dažymosi įpročiai taps visiškai minimalia rutina su vos keliais produktais. Man asmeniškai svarbiausia visuomet būdavo antakių priemonė, tačiau kai nusikirpau kirpčiukus, antakių praktiškai nesimato, tad norisi akcentuoti kitas veido dalis. Šiais metais madinga dažyti skuostus skaistalais, o kadangi visai neseniai išlipome iš nuolatinio kaukių dėvėjimo etapo - vis dažniau pastebiu lūpas pasidažiusias moteris. Tad: antakiai, skuostai ir lūpos? Tad pakanka vos poros priemonių. Šiandien apie labai, labai vasarišką produktą - dažus, kurie tinka skruostams ir lūpoms, o labai panorėjus - galima ir vietoje šešėlių naudoti.


Produktas: UOGA UOGA natūralūs lūpų ir skruostų dažai su raudonųjų serbentų ekstraktu, atspalvis "600 Nuoga"
Gamintojas: "Uoga Uoga". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: dekoratyvinė: skruostams ir lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: natūraliai atrodo
Labiausiai nepatiko: dienos eigoje linkę nusitrinti
Tūris: 6 ml
Kaina: 14,95 EUR
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga salelėse, Rimi kosmetikos skyriuose arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Vienas produktas – dvigubas efektas! Šie kreminiai lūpų ir skruostų dažai sukurti tavo baigiamajam makiažo štrichui, vos keli potėpiai pirštu ir voila – šviežias ir gaivus makiažas baigtas, o tu – švyti!

Kuo šis produktas ypatingas:
- Labai natūraliai atrodo
- Du viename – paryškina skruostus ir lūpas
- Lengvai dengiasi ant odos
- Penkios nuostabios spalvos
- 100% natūrali sudėtis ir COSMOS Natural sertifikuota
- Tinka veganams

Kreminiai lūpų ir skruostų dažai – naujausia makiažo tendencija, kurianti šviežiai ir gaiviai atrodantį dieninį makiažą. Šis kreminis produktas sušyla ant odos ir labai natūraliai „prikimba“. Vos lašelis priemonės ant skruostų ir lūpų, gali patepti šiek tiek ant vokų taip pat, ir tavo veidas akimirksniu taps gaivus ir spinduliuojantis. Tepk tiesiog pirštu arba gali naudoti ir specialų šepetėlį.

Dar vienas dalykas – ši priemonė yra 100% natūrali, COSMOS Natural sertifikuota ir veganiška, todėl ją naudoti ne tik smagu, bet ir saugu. Nepamiršk jos turėti su savimi visur ir visada, nes vos keli potėpiai ir tavo makiažas bus atgaivintas.

NAUDOJIMAS: tinka naudoti skuostams ir lūpoms.


Pakuotė. Priemonė atkeliauja tvirto kartono dėžutėje, kurios viduje skaidraus stiklo indelis su juodo plastiko užsukamu dangteliu. Priemonės dizainas gana paprastas, minimalistinis: balto kartono dėžutė viduje kartonas raudonos spalvos. Labai dailus ir pasikeitęs kompanijos dizainas. Viskas minimalu, paprasta ir elegantiška.

Kvapas. Kvepia uogomis, uostant iš indelio. Kvapas, padengus ant odos, greit išgaruoja ir nuo odos nesijaučia.

Konsistencija kreminė, rieboka, maloniai skystanti tarp pirštų.


Sudėtis: Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Ricinus Communis Seed Oil, Titanium Dioxide, Glyceryl Rosinate, Candelilla Cera, Helianthus Annuus Seed Cera, Butyrospermum Parkii Butter*, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, CI 77491, Octyldodecanol, Rhus Verniciflua Peel Cera/ Rhus Succedanea Fruit Cera, Shorea Robusta Resin, Tocopherol (vitaminas E), Helianthus Annuus Seed Oil, Ribes Rubrum Fruit Extract, Glycerin, Aqua, Alcohol, CI 77492, CI 77742, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Rosa Damascena Flower Extract, Citrus Limon Peel Oil*, Limonene**, Linalool**, Citral**, Citronellol**, Geraniol**. 
*Išauginta ekologiniame ūkyje.
**Įeina į eterinių aliejų sudėtį. 100 % natūralios kilmės.


Poveikis. Priemonę naudoti lūpoms visai paprasta, galima dengti tiek pirštais, tiek šepetėliu. O va skruostams iš pradžių buvo kiek nedrąsu ir neramu: ar neužsidės plėmais? ar bus lengva išsklaidyti? Ant skruostų dengiau su nedideliu šepetėliu ir tuo pačiu šepetėliu pasklaidžiau. Buvo paprasčiau nei paprasta, lengviau, nei dengiant presuotus skaistalus. Sklaidosi labai lengvai, dengiasi paprastai ir atrodo labai natūraliai. Tiesiog tobula kasdieniam makiažui. 

"600 Nuoga/ Nude" atspalvis kūno spalvos, šiltas, šviesiai rudas atspalvis, kuris idealiai tinka neutraliems makiažams. Šį atspalvį naudoju tiek skruostams, tiek lūpoms, o kartais, kai norisi daugiau spalvos akims, panaudoju ir vietoje kreminių akių šešėlių. Manau šis atspalvis yra pats neutraliausias, natūraliausias iš visų kompanijos siūlomų ir greičiausiai tik beveik visoms. 


Tai nėra ilgai išliekantis produktas - nuo lūpų priemonė gana lengvai nusivalgo kartu su maistu, gėrimais, pasikelia bučiuojantis. Iš pradžių konsistencija lūpoms atrodo tobula, bet pakankamai greit pasausėja, tad nebėra ta kreminė, rieboka ir maitinanti lūpoms. Gal šiek tiek sausesnė, nei man patinka. 

Dengiant ant skruostų, priemonę papildomai pafiksuoju kompaktine pudra, tačiau ir čia per dieną priemonę galima nutrinti, ypač kai kalbu telefonu, liečiu veidą rankomis, pastebiu dažų pėdsakus ant mobilaus įrenginio. 

Nors produktas lengvai nusivalo, tačiau dažai man labai patiko - tai puikus produktas vasaros metui, kai norisi lengvučio makiažo, greito padengimo ir natūralaus įvaizdžio. Viena priemonė ir kelios paskirtys, dažais labai lengva naudotis, lengva išskaidyti, o universali spalva tinkama greičiausiai visiems odos spalvos tipams. Labai džiaugiuosi išbandžiusi ir manau, kad pasibaigus šitam indeliui, su mielu noru bandysiu ir kitas spalvas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Gražiai atrodote, tinka nauja šukuosena. Paskutiniu metu labai akį traukia uoga uoga produktai, matomi video parodo, kaip lengvai susikurti natūraliai atrodantį makiažą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komplimentą :)
      Uoga uoga tikrai dažniau matomi reklamoje ir soc.tinkluose. Didžioji dalis priemonių iš ties puikios, net ir dekoratyvinė, dėl kurios turėjau nemažai abejonių. Tačiau kaip ir visur, yra produktų, kurie ne visai tinka asmeniškai man, tad tikiu, yra ir tokių, kurie netinka kitiems.

      Panaikinti
  2. O aš su uoga produktais taip ir nesusidraugavau... Nepatiko nei biri pudra (riebiai odai tikrai netinka, o ir naudoti nepatogu), nei akių šešėliai (nesilaiko), hailaiteris būtų neblogas, bet greitai sugedo, o liko dar daug produkto, bb kremas - jokio maskavimo (nors ir su spalva, bet ta spalva tepant kažkur "išgaruoja")...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm... su natūralia kosmetika taip jau yra, nusipirkus reikia naudoti :)
      Neradote nei vieno patinkančio produkto? Man asmeniškai vieni labai patiko, kaip šie dažai, kūno prausikliai, plaukų aliejai ir kaukės; kiti neutralūs - veido kremai, švetikliai, o treti labai erzino - pvz. kūno švetikliai.

      Panaikinti

Rašyti komentarą