GREENLAND "Papaya" lūpų balzamas su taukmedžio sviestu, simondsijų aliejumi ir kokosų sviestu

Įtikti man su lūpų balzamu yra labai sudėtinga, gal net sudėtingiau, nei su veido kremu. Jei skaitote mano blogą, tikriausiai žinote, kad turiu sausą veido, kūno odą ir plaukus, pleiskanoja, niežti ir sausėja viskas. Bet su lūpomis yra didžiausia problema - negaliu gyventi be lūpų balzamo, ir retas kuris balzamas man įtinka, o įtikti turi labai daug aspektų, ne tik efektas, bet ir konsistencija. Aš myliu Burt's Bees lūpų balzamus, tačiau kartais naudoti tą patį pabosta, tad namuose atsiduria vienas kitas kitoks, pabandymui, kaip ir šį kartą - mano rankose Greenland lūpų balzamas, apie kurį norisi papasakoti šiek tiek daugiau.


Produktas: GREENLAND "Papaya" lūpų balzamas su taukmedžio sviestu, simondsijų aliejumi ir kokosų sviestu
Gamintojas: "Greenland Body Care" Nyderlandai. Pagaminta PRC (Kinija)
Paskirtis: kondicionuoti lūpų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: minkština ir saugo lūpas
Labiausiai nepatiko: neskalsus, greit sunaudojamas
Tūris: 3,9 g
Kaina: 4,29 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos; Cascada; pigu.lt; medikos.lt

Ką žada gamintojas: Papildytas taukmedžio sviestu, simondsijų aliejumi, kokosų sviestu.


Pakuotė. Ši kompanija nuo kitų skiriasi sidabro spalvos pakuotėmis, viso kompanijos asortimento! Tarp kitų kompanijų produktų toks dizaino pasirinkimas aiškiai matomas ir lengvai atpažįstamas, nors nuotraukose gražiai atvaizduoti sidabriškas pakuotes laba sunku - fotografijos niekada neatrodo taip gerai, kaip realus sidabrinės spalvos produktas. Balzamo pakuotė standartinės, išsukamos tūbelės, iš išorės pakuotė padengta plonu metalu, tačiau vidiniai sluoksniai pagaminti iš plastiko. Va tas vidinis plastikas deja neatrodo itin kokybiškas, mat man vis nukrenta galiukas nuo pagrindo, tad su kokybe sakyčiau prastoka. 

Kvapas švelnus, lengvas, papajas primenantis kvapas. Ir vis tik, man stipresnis vazelino kvapas, vaisinė papajų užuomina pasirodo rečiau nei pageidaučiau ir yra labai silpna.

Konsistencija kieta pakuotėje, lengvai tirpsta nuo odos šilumos. Labiausiai primena įprastą vazeliną.

Sudėtis: Ricinus Communis Seed Oil, Octyldodecanol, Cera Alba, Candelilla Cera Wax, Copernicia Cerifera Wax, Simmondsia Chinensis Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Ethylhexyl Hydroxystearate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, Isodecyl Neopentanoate, Aroma, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Isopropyl Myristate, Lecithin, Tocopherol, Limonene, Linalool, Citronellol, Citral.

98% natūralios kilmės
be parabenų, be parafino.


Poveikis. Pirmiausia noriu pagirti priemonės sudėtį: pagrindą sudaro ricinų aliejus, riebusis alkoholis, bičių, karpažolės ir palmių vaškai. Balzamas neturi parafino, sudėtyje daug sviestų, odą minkštinančių ingredientų. Vieninteliai nesaugūs ingredientai yra kvapiosios medžiagos.

Lūpų balzamas savo konsistencija labai labai primena vėlyvų '90 stiliaus vazelinus išsukamose pakuotėse. Pamenate? Tepdavai, tirpdavo ant lūpų greit ir per metus sunaudodavai bent 10 tokių pakuočių, o ir drėkindavo labai minimaliai, tam kartui, nes sudėtyje būdavo sintetinis parafinas. Šis balzamas lygiai taip pat greit tirpsta ant lūpų - vos per mėnesį mano pakuotė visiškai ištuštėjo! Tepiau regis saikingai, bet šis balzamas lydosi nuo kūno odos ir yra labai neskalsus.

Tačiau jis iš ties minkština lūpas, iš ties jas apsaugo nuo aplinkos poveikio ir išlieka ant lūpų gerą valandą. Tik... aš turiu savus prioritetus lūpų balzamui; man patinka riebesnės konsistencijos balzamai, patinka riebesnės formulės, mano lūpoms reikia daugiau maitinimo, nei tiesiog minkštinimo. Jei jūsų lūpos nėra reiklios ir jums norisi tik minkštinimo, neriebios formulės (nors jaučiamos) ir apsaugos - Greenland priemonė gali visiškai pakakti. Man pakeisti įprastus mylimus balzamus buvo visai smagu, bet žinau, kad vazelininė konsistencija, greitas tirpimas ir minkštinamasis efektas žiemos mėnesiais man per silpnas. Mano lūpoms reikia sunkiosios artilerijos, kuria geba aprūpinti kol kas tik mylimiausi Burt's Bees. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man labai patinka Blistex balzamai ir labai pamėgau The Body Shop sviestmedžio - po šio visos priemonės ant lūpų atrodo dar geriau

    AtsakytiPanaikinti
  2. Blistex balzamų sudėtis, mano nuomone, labai prasta... Dar įvertinus, kad tepamas ant lūpų ir didelė tikimybė, kad "nukeliauja" į "vidų", tikrai ne kažką...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Blistex esu labai labai senai naudojusi, lyg ir patiko, bet tuo metu į sudėtis nekreipiau dėmesio. Vis galvoju tiesiog smalsumo vedama pabandyti, įsigyti, patyrinėti sudėtis ir pojūčius.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą