MARTIDERM The Originals "Moisturising" drėkinamoji lakštinė veido kaukė

Savaitės pabaiga ir man šiandien norisi tik ištiesti kojas ir tiesiog pailsėti, tad šį kart bloge nieko labai ilgo, jokių ilgų apžvalgų. Šiandien man norisi veido kaukės, taurės vyno, filmo ir lovos. Jaučiuosi pavargusi, išsimušusi iš rutinos - pastarąjį mėnesį miegu po 5-6 valandas ir šią savaitę kaip niekad pajaučiau, kaip mano kūnui trūksta papildomo miego. Tad, pildau kūno norus: kaukė ant veido, nuomonė gula bloge ir jau netrukus eisiu pailsėti.
Na o kokia mano kaukė? Šiam kartui į rankas paėmiau Martiderm lakštinę veido kaukę, nekantravau išbandyti ir jums papasakoti įspūdžius.


Produktas: MARTIDERM The Originals "Moisturising" drėkinamoji lakštinė veido kaukė
Gamintojas: "Martiderm" S.L. Sukurta Ispanijoje. Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: drėkinti veido odą, stangrinti, didinti elastingumą, saugoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 1 vnt./ 25 ml
Kaina: 3,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: Intensyviai drėkina, veikia kaip antioksidantas prieš odos senėjimą. Intensyvi drėkinamoji veido kaukė pagerina odos struktūrą, didina stangrumą bei elastingumą. Dėl sudėtyje esančių veikliųjų medžiagų sinerginio poveikio kaukė intensyviai saugo odą nuo senėjimo – mažina raukšles bei pagerina barjerinę odos funkciją. Akimirksniu drėkina, saugo ir suteikia komforto pojūtį. Skiriama visų tipų odai.
Naudojimas
1. Veikliųjų medžiagų prisotintą kaukę išimkite iš pakuotės ir švelniai uždėkite ant švarios ir sausos veido odos. Pradėkite nuo akių srities. Naudokite tik išoriškai. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Saugokitės, kad skysčio nepatektų į akis ir ant gleivinių.
2. Ant veido uždėtą kaukę tolygiai paskirstykite ir pamasažuokite, kad priglustų prie odos. Palikite kaukę 15–20 minučių. Per šį laiką atsipalaiduokite.
3. Nuimkite kaukę nuo veido. 
4. Likusį skystį švelniai įmasažuokite į veido odą, kad poveikis būtų dar didesnis.


Pakuotė. Tamsiai žalios spalvos vienkartinis kaukės maišelis, kuris iš vidaus padengtas plastiku, o iš išorės popieriumi arba plastiku, kuris labai labai primena storą popierių. Keistokas jausmas, kai nežinai, kas tai per tekstūra, bet po visų plastikinių pakuočių ją malonu liesti. Ant šios pakuotės yra visai reikalinga informacija keliomis kalbomis, patrauklus minimalistinis dizainas ir pažadas intensyviai drėkinti odą.

Kvapas baisus... Nors priemonės sudėtyje yra kvapiųjų medžiagų, kurios galėtų suteikti malonų aromatą, tačiau kaukė dvokia drėgme ir pelėsiu. Kažkoks kosmosas, nes kaukė nei pasenusi, nei sugedusi. Atrodo, kad kažkam toks kvapas galėjo pasirodyti patrauklus? Jau geriau jokio aromato, nei toks. Negaliu pakęsti šio kvapo ir visai džiaugiuosi, kad stipriau jaučiamas tik išėmus iš pakuotės, o ant veido odos prislopsta ir nebėra toks intensyvus.

Konsistencija. Medvilninis lakštas, prisotintas tirštos konsistencijos veikliosiomis medžiagomis. Skysčio nėra labai daug, sakyčiau viduriukas - patiks mėgstančioms drėgnesnes kaukes, bet skysčio nuspaudimui nelabai yra.

Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Isopentyldiol, Propanediol, Betaine, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Polyglyceryl-10 Laurate, Carbomer, Arginine, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Saccharide Isomerate, Dipotassium Glycyrrhizate, Xanthan Gum, Adenosine, Phenoxyethanol, Sodium Hyalyronate, Parfum, Ethylhexylglycerin, Theanine, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Ceramide 3, Ubiquinone, Milk Lipids, Citric Acid, Sodium Citrate, Glutathione, Sodium Acetylated Hyaluronate, Palmitoyl Tripeptide-5


Poveikis. Pirmiausia tiesiog privalau pasidžiaugti priemonės sudėtinėmis dalimis. Išskyrus konservantą ir kvapiąsias medžiagas (kurių gali ir nebūti), kaukė visiškai saugios sudėties. Kur ten saugios, - ne tik saugios, bet ir odai naudingos sudėties. Tad dar prieš naudojant galima tikėtis, kad priemonė bus intensyvaus efekto. 

Medvilnės lakštas visai patogiai užsidėjo ant veido, žinoma, išskyrus nosį ir akių sritį. Iš kart pajaučiau drėkinantį komfortą, oda nurimo, jautėsi geriau.


Nuėmus kaukę visas veidas intensyviai blizgėjo ir tas blizgesys išliko labai ilgam, nors didelio lipnumo ant odos nebuvo, tačiau vizualiai atrodė, kad ant odos paviršiaus pasidengė matoma plėvelė, kuri pilnai susigėrė į odą per geras 4 valandas. Suprantu, kad net susigėrus likučiams tas blizgesys gali atrodyti kaip sveikos, pridrėkintos odos blizgesys, bet tiesa ta, kad tai matomi priemonės likučiai, kurie nusiplautų, jei tik būčiau iš karto plovusi odą. Ir visgi, oda vizualiai atrodo ir skaistesnė, ir sveikesnė, ir lygesnė, ir raukšlelių mažiau. Man labiausiai patinka iš ties intensyvus drėkinamasis efektas - po kaukės odos nebetempia, ji nesijaučia sausa, pavargusi, suglebusi, tampa itin švelni. Kaukė puikiai drėkina, geba kondicionuoti odą, suteikia tiek vizualiai gražesnį efektą, tiek gerą, sveikos odos komforto jausmą. Nors negaliu pakęsti kvapo, tačiau efektas vertas kartojimo. Priemonės kainos ir kokybės santykis tiesiog puikus. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai