EVELINE "Banana Care" glotninantis rankų balzamas su bananų aromatu

Rankų kremai visuomet yra einamas dalykas: tik pradėjau pakuotę, nespėju apsidairyti, kaip baigiasi. O ir turiu atidariusi vienu metu bent kelis: vienas rankinėje/ darbe, vonioje, ant naktinio staliuko. Anksčiau dar turėdavau mašinoje, bet jau kuris laikas esu įpratusi visuomet nešiotis rankinėje, tad nei darbe nebepalieku, nei mašinoje, nes... nespėčiau kiekvienos pakuotės sužiūrėti. Aišku, visais šitais kremais dalinuosi su vyru ir vaiku, pakuotės nėra didelės, tad ir vėl bloge apie kremą. Šį kart dieninį iš Eveline, žadantį kvepėti bananais.


Produktas: EVELINE "Banana Care" glotninantis rankų balzamas su bananų aromatu
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Lenkija
Paskirtis: rankų odai: glotninti, drėkinti, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai greit susigeria
Labiausiai nepatiko: trūksta drėkinimo
Tūris: 50 ml
Kaina: 1,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Martina ir kt.

Ką žada gamintojas: Rankų balzamas glotninantis rankų odą su bananų aromatu. Pašalina odos šiurkštumą, intensyviai drėkina ir atkuria šilko švelnumą.
Naudojimas: nedidelį kremo kiekį padenkite ant rankų odos ir švelniai įmasažuokite.


Pakuotė. Geltono plastiko tūbelė, labai gausiai puošta visokais vasarą primenančiais paveikslėliais: flamingai, egzotiški vaisiai, ryškūs užrašai. Viskas ne tik vasariška, tačiau ir šiek tiek mergaitiška. Vidutinio kietumo plastikas netrukdo priemonę išspausti lauk, gal man tik nelabai patiko nedidelis plastikinis dangtelis. Jis dailus, tačiau nėra labai patogus dėl kiek skystesnės priemonės konsistencijos.

Kvapas. Gamintojas žadėjo, kad rankų kremas turėtų kvepėti bananais. Natūralaus kvapo bananų čia nė su žiburiu nerasi - kvepia sintetiniu, saldžiu aromatu, kurį tik žinant, kad turi kvepėti bananais, galima asocijuoti su šiais vaisiais.

Konsistencija šiek tiek skystesnė, labiau primena losjoną, nei rankų kremą ir juo labiau balzamą, kaip užvadino gamintojas. Balzamai paprastai būna sunkios, riebesnės konsistencijos. Mano nuomone čia rankų losjonas.


Sudėtis: Aqua (Water), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Petrolatum, Dimethicone, Phenoxyethanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Allantoin, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Mangifera Indica Fruit Extract, Passiflora Edulis Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Alcohol Denat., Sodium Bisulfite, Potassium Sorbate, Disodium EDTA.


Poveikis. Lengvos konsistencijos rankų kremas labai greit susigeria į odą. Ant rankų kremas nepalieka jokios riebios plėvelės, jaučiamo nemalonaus lipnumo, atvirkščiai, priemonė tampa pudriška, rankoms suteikia sausumo pojūtį. Keistokas pojūtis, kai esu pratusi prie rankų drėgnumo, o ne pudriškumo jausmo.

Ką daro kremas? Priemonė labai minimaliai drėkina rankų odą, maitinimo pojūčio nepastebėjau, tačiau priemonė išlygina odos paviršių, suteikia glotnumo, pašviesina odą. Neblogas kremas, visai tinka kasdienai, kai reikia minimaliai kondicionuoti rankų odą, kai reikia greito, lengvo efekto, kai reikia greitai grįžti prie darbų ir norisi sausų rankų. Žinau, kad šaltuoju metų laiku tokio efekto mano odai nepakaktų, net ir dabar, stipriau pasausėjus rankų odai šio kremo efekto paprasčiausiai nepakanka. Žinau, kad priemonės nekartočiau - drėkinimo man paprasčiausiai trūksta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Jau vien dėl neskoningos pakuotės nepirkčiau :( Ir patogiausi kremai su atsidarančiu-užsidarančiu dangteliu. Tie visi sukinėjimai nervina :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pritariu, man irgi labiausiai atsikemšantys dangteliai patinka ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą