DERMEDIC "Hydrain3" fermentinis veido šveitiklis

Veido šveitimas yra labai svarbi odos priežiūros dalis, ne tik dėl to, kad nešveičiama oda atrodo prasčiau, tampa pilkesnio atspalvio, tačiau ir dėl to, kad negyvos odos ląstelės truko prasiskverbti į odą serumams ir kremams, pastarieji prasčiau veikia, tad iš esmės negauname maksimalaus poveikio iš savo produktų. Kažkuriuo metu buvau nusprendusi šveitiklių veidui iš viso nenaudoti, gi sausiaodės laimingos, ir joms reikia tik drėkinimo? Netiesa, mums reikia ir gilesnio valymo, ir šveitimo, tik su gerokai švelnesniais produktais, kurie dar labiau nesausins odos paviršiaus. Gerų ir man tinkamų šveitiklių ieškau regis nuolat, ir šį kart noriu papasakoti apie Dermedic fermentinį šveitiklį, kuris tinkamas ir sausiems, ir jautriems odos tipams. 


Produktas: DERMEDIC "Hydrain3" fermentinis veido šveitiklis
Gamintojas: "Biogened SA". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: šalinti negyvas ląsteles, drėkinti
Tinkamas tipas: jautriai ir dehidratuotai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: neskalsus
Tūris: 50 g
Kaina: 10,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: Fermentinis šveitiklis jautriai odai. Nedirgina ir nesausina. Sudėtyje yra 6% AHA vaisių rūgščių fermentų, kurie švelniai pašalina negyvas epidermio ląsteles. Hialurono rūgštis ir šlapalas optimaliai drėkina.
Naudojimas: plonu sluoksniu patepkite veidą, ir jei reikia, ant kaklo ir iškirptės. Palaukite 15-20 minučių. Netrindami nuvalykite likučius vatos lapeliu arba nuplaukite. Naudokite kartą per savaitę.


Pakuotė. Minkšto plastiko tūbelė su atkemšamu dangteliu, supakuota kartoninėje dėžutėje. Pakuotės dizainas gana paprastas, tačiau mano žvilgsnį patraukė akiai skani, švelniai mėlyna spalva ir kompaktiškas pakuotės dydis.

Kvapas švelnus, gaivus kosmetinis aromatas, Malonu, kad kvepia, kol dengi priemonę ant veido, tačiau visą priemonės buvimo ant veido laiką, kvapas neerzina uoslės.

Konsistencija vidutinio tirštumo, kreminė.


Sudėtis: Aqua, Glycolic Acid, Arginine, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-33, Cyclomethicone, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Triethanolamine, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Urea, Allantoin, DMDM Hydantoin, lodopropynyl Butylcarbamate, Parfum.


Poveikis. Tik užtepus ant veido odos, iš karto jaučiu malonų gaivumo jausmas. Atrodo, kad produktas drėkina odos paviršių. Ir iš ties, kadangi sudėtyje yra nemažai drėkinančių ir odą kondicionuojančių ingredientų, šveitiklis iš ties drėkina odą. Apskritai ir produkto sudėtis labai gera, išskyrus kelis ingredientus, kurie gali erzinti akis ir plaučius bei pavojingą konservantą, kuris ribojamas ES. 

Kreminės konsistencijos priemonė lengvai pasidengia ant odos, tolygiai pasiskirsto. Palieku produktą 15-20 minučių. Per tą laiką didžioji dalis produkto susigeria į veido odą, tad belieka likučius nuplauti vandeniu.


Po priemonės naudojimo pirmiausia jaučiu, kad odos netempia nuo sausumo, ji atrodo sudrėkinta. Odos paviršius po šveitiklio tapo skaistesnis, veidas jaunesnis ir gražesnis, odos paviršius įgavo neįtikėtino švelnumo, o ir poros kiek švaresnės. Puikus efektas. Apskritai labai džiaugiuosi fermentine priemone - šveitimas tokiu produktu netraumuoja veido odos, veikimas švelnus, o efektas geras. 

Vienintelis rimtesnis trūkumas mano nuomone yra produkto skalsumas - priemonės pakako vos keliems naudojimams, tad kas mėnesį (ar kiek mažiau) reiktų vis pirkti po pakuotę. Kol kas esu įsigijusi The Ordinary šveitiklį, kurį norėjau išbandyti, tačiau tiesą sakant mielai grįžčiau prie šio produkto, mielai nusipirkčiau dar kartą. Efektas puikus, patirtis gera, įspūdžiai puikūs.

Man labai smalsu, kokio tipo šveitiklius jūs naudojate? Kokį geriausią esate atradę?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Nežinau kaip konkrečiai dėl šios priemonės - gal tikrai neskalsi, bet man šiaip visai patinka veido šveitikliai 50 ml pakuotėse, kadangi šveitiklį naudoju tik kartą per savaitę, tai visai ilgam užtenka net ir tokio kiekio...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šitas nelabai skalsus, norėjosi ilgesnio naudojimo. Vienam kartui visai nemažai reikėjo.

      Panaikinti

Rašyti komentarą