FITOKOSMETIK Azovo jūros raminanti vonios druska su valerijono, sukatžolės ekstraktais ir eteriniu melisos aliejumi

Pastaruoju metu savo voniose dažniausiai naudoju druskos pavidalo priemones ir nors jau gegužė, tačiau vonia vis dar mano namuose yra dalis mano poilsio. Labai mėgstu savaitgalį atsipalaiduoti su knyga arba malonia muzika kvapnioje vonioje. Šį kart apie Fitokosmetik Azovo jūros raminančią druską.  


Produktas: FITOKOSMETIK Azovo jūros raminanti vonios druska su valerijono, sukatžolės ekstraktais ir eteriniu melisos aliejumi
Gamintojas: OOO "Fitokosmetik". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: vonios procedūroms. Mažinti nuovargį, raminti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: trūksta informacijos
Tūris: 500 g + 30 g
Kaina: 2,49 Eur
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Azovo jūros druska su raminančiu kompleksu, kurį sudaro valerijono, sukatžolės ekstraktai ir eterinis melisos aliejus. Vonios procedūros padės atsipalaiduoti, atgauti jėgas, puikiai ramina ir suteikia komforto pojūtį.
Naudojimas: ištirpinkite reikiamą kiekį druskos vonioje pripildytoje (+37 C -38 C laips.temp.) vandens. Įpilkite priedo pakelio turinį. Procedūros trukmė 15-20 min. Rekomenduojama kurso trukmė: 10-12 procedūrų kas antrą dieną.


Pakuotė. Plastikinis maišelis iš vidaus dengtas blizgiu sluoksniu, kurio naudojimas paprastas: atkerpi ir pili produkto tiek, kiek reikia. Turiu pastebėti, kad šioje pakuotėje man labai labai pritrūko spaustuko, ar sprendimo, kuris apsaugotų priemonę nuo kvapo praradimo ir aplinkos poveikio. Pakuotės dizainas visai paprastas ir nepasakyčiau, kad labai patrauklus, pritrūko ir informacijos, kaip turėčiau naudoti produktą bei kaip teisingai dozuoti optimaliam rezultatui.

Kvapas nuostabus! Dažniausiai vonios druskose pritrūksta intensyvesnio aromato. Šiuo atveju, tik atidarius pakuotę į nosį dvelkteli pakankamai intensyvus mėtinių saldainių, lengvo valerijono ir žolelių kvapo. 

Konsistencija vonios druska kietų, vandenyje tirpių kristalų su dviem pakeliais vaistažolių pakeliuose, primenančiuose arbatos pakelius.


Sudėtis: sudėties ant pakuotės nepateikiama. Jos nėra ir pardavėjo el. parduotuvėje. Vadinasi tokia prekė pažeidžia ES reikalavimą žymėti pilną ingredientų sąrašą ant pakuotės ir/ar suteikti klientui prieinamą informaciją apie tai, kas yra produkte. Tad šiuo atveju man kyla klausimas, ar toks produktas gali būti parduodamas mūsų parduotuvėse? Kas priima riziką, kad galutinis vartotojas galimai patirs neigiamą reakciją, nežinodamas, kas yra priemonės sudėtyje?


Poveikis. Žinote, aš nesuprantu, kaip turėčiau dozuoti šią priemonę? Turime du pakelius ir 500g druskos. Man regis pakeliai nėra pakartotinai naudojami, tad ar aš turėčiau iš šios pakuotės turėti 2 vonias po 250 g druskos ir 1 pakelį? Ar turėčiau vis pakartotinai mesti tuos pakelius, kol aromato visai nebeliks? O ir gamintojo rekomendacijų ant pakuotės nėra, tad... spėjimo būdu ir vienaip ir kitaip. 

Vonios druska pati iš savęs kvepia mažai, didžiąją aromato dalį suteikia tas vaistažolių paketėlis. Ir naudojant jį pakartotinai kvapas labai labai ženkliai sumažėja. Tad man regis pakartotinis naudojimas nėra geriausia mintis. Vaistažolės vandenį nudažo švelniai ruda, žalsva spalva, kuri didesnės įtakos nedaro. 


Vonios aromatas labai labai malonus... kvepia raminančiai, kvepia žolelėmis, mėta, valerijonu. Ir aromatas pakankamai intensyvus, kad jaustųsi visos vonios metu, neprislopsta, jaučiasi ir padeda iš ties nutolinti visus rūpesčius ir mintimis nuklysti kitur. 

Visai smagi priemonė, kurios aromatas pakankamai intensyvus, maloniai nuteikia. Vien dėl aromato būčiau rekomendavusi produktą įsigyti. Bet mane erzina informacijos trūkumas, nežinau kas įeina į priemonės sudėtį, man trūksta informacijos kaip dozuoti produktą... ir tai yra rusiška kosmetika, tad bandysiu ieškoti panašaus aromato produkto, o gal suveiktų tiesiog aromatingas žolelių mišinys su jūros druska?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai