CATRICE Brow Comb Designer Pro Waterproof - vandeniui atsparus antakių pieštukas su šukomis "010 Medium Brown"

Pirkiniuose rodžiau, kad gavau dovanų antakių pieštuką, kartu su pirkinių krepšeliu. Tiesą pasakius jau daugiau nei pusę metų kasdien naudoju tą patį antakių produktą, tą pačią pudrą, kurią bandau baigti ne dėl to, kad su ja būtų kažkas negerai, tiesiog kai kuriuos dalykus turiu jau ilgesnį laiką. Galiausiai esu nusprendusi kiek pataupyti ir leisti mažiau pinigų kosmetikai bei naudoti tai, ką jau turiu, pabaigti ir tik esant poreikiui įsigyti kažką naujo. Pripažinsiu, naujas kosmetikos produktas suteikia savo jaudulio (kuriam nenoriu pasiduoti), tad iš kart ėmiau į rankas naują pieštuką, bandžiau ir norėjau susidaryti tvirtą nuomonę, prieš pasakojant jums. Šiandien jaučiuosi pasiruošusi kiek plačiau papasakoti apie produktą, efektą ir parodyti, kas iš viso to gavosi.


Produktas: CATRICE Brow Comb Designer Pro Waterproof - vandeniui atsparus antakių pieštukas su šukomis "010 Medium Brown"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: išpiešia plaukelius
Labiausiai nepatiko: efektas
Tūris: 1 ml
Kaina: apie 2,89 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Privalomas kiekvienam makiažo meistrui: antakių pieštukas su inovatyviu šukų galiuku. Jis tiksliai užpildo smulkius tarpelius tarp plaukelių ir išpiešia linijas, kurios atrodo kaip plaukeliai. Ilgai išliekantis.


Pakuotė. Plastikinis priemonės korpusas su plastikiniu užkemšamu dangteliu. Turiu pastebėti, kad Catrice kompanijos pakuočių dizainai pastaruoju metu ženkliai patobulėjo, tapo brandesni, patrauklesni ne tik jaunoms merginoms, tačiau ir vyresnei auditorijai. 

Šis antakių pieštukas išskirtinis tuo, kad po dangteliu yra aplikatorius - šukytės su trimis dantukais. Šių dantukų pagalba turėtų būti lengva nusipiešti trūkstamus plaukelius ir sukurti natūralių, vešlių antakių efektą. Pirštai nuo pirmo naudojimo sukryžiuoti, kad viskas pavyktų.

Kvapas neutralus ir natūralus. Gamintojas nenaudoja kvapiųjų medžiagų, tačiau jų tokiai priemonei ir nereikia.

Konsistencija skysta.


Sudėtis: AQUA (WATER), AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ALCOHOL DENAT., POLYURETHANE-35, POLYGLYCERYL-2 CAPRATE, METHYLPROPANEDIOL, PANTHENOL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LAURETH-30, GLYCERIN, STYRENE/ ACRYLAMIDE COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, TRI-C12-13 ALKYL CITRATE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM DECETH-6 SULFOSUCCINATE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, LAURETH-21, PHENYLPROPANOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, SILICA, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77266 (BLACK 2) (NANO), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE).


Poveikis. Aš jau anksčiau esu turėjusi tokio tipo pieštukų - flomasterių ir tikriausiai turiu iš karto pasakyti, kad nei vienas iš bandytų man nepatinka. Pirmiausia pats flomasteris nėra garantuotas reikalas - dažnai pastebiu, kad tik pasiėmus dažytis kelis kartus perbraukti per antakius pavyksta, o paskui flomasteris tiesiog nebepiešia. Padeda tik pakuotės purtymas, bet jei neužkemšu - prisitaško visur aplink. Tas papurtymas veikia tik dar keliems pabraukimams, o paskui viskas iš pradžių... Tiesiog erzina, nes tik flomasteriai turi tą savybę, jie tiesiog nepatikimi...

Tačiau kartu flomasteriai - šukytės turi vieną nuostabią savybę - tokio tipo aplikatorius geba išpiešti plonas linijas, primenančias tikrus plaukelius.


O dabar apie rezultatus: 1-oje nuotraukoje (nuo kairės) matote mano natūralius antakius - jokių priemonių, jokių dažų, tik mano šviesūs, reti antakių plaukeliai. Tokiu ryškinti būtina, nes be piešimo atrodo lyg būčiau iš viso be antakių, nors auginu jau ne vienus metus.
Kaip ir minėjau su flomasteriu komplikuota dažytis, o kol galiausiai užpildau didesnę dalį tarpelių, užgaištu ženkliai ilgiau nei su mėgstama pudra. Tačiau... šis pieštukas man netinka, jis nepakankamai užpildo mano antakių tarpelius, nepakankamai paryškina antakius. Galutinis rezultatas 3-iojoje nuotraukoje. Atrodo lyg ir visai neblogai, gana natūraliai, tačiau... mano skoniui per daug tuščių tarpelių, antakiai atrodo per reti, per ploni, o virš antakio piešiant šia priemone atrodo labai nenatūraliai, akivaizdžiai matosi ant odos kaip pripiešta. Tad bandžiau produktu užpildyti daugiau ir galiausiai pastebėjau, kad tarp plaukelių susidaro gumulėliai, priemonė susigumuliuoja kažkur antakių viduryje. Galima iššukuoti, bet toje vietoje atsiranda tarpelis ir pildymas prasideda iš naujo...

Kad ir ką bandžiau daryti su šiuo flomasteriu, aš nesu patenkinta rezultatu, net ir kasdienai, kai niekur nesiruošiu. Antakiams sugaištu labai, labai daug laiko kad išgauti taip sau rezultatą? Flomasteriai tiesiog ne mano tipo antakiams, tad greičiausiai juo mėnesio pabaigoje atsikratysiu. Daug paprasčiau naudoti antakių pudra arba antakių geliu ir rezultatai geresni, ir greičiau, ir dažantis netenka nusivilti veidrodyje matomu rezultatu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai