CLINIANS Protettivo Bimbi apsauginis vaikams skirtas purškiklis nuo saulės SPF 30 (tinkamas ir suaugusiems)

Kokią apsaugą naudojate šią vasarą? Anksčiau pirkdavau vaikui ir mums kūnui po atskirus buteliukus, tačiau kelinti metai nesugebame pilnai pabaigti kelių butelaičių, tad šiais metais pirkau bendrą - jei kartais pritrūktų, visuomet galima nusipirkti papildomą pakuotę, bet taip man pasirodė ekonomiškiau, nei pirkti  kelias skirtingas. Labai nepatogu ir krūvą buteliukų pavyzdžiui vežtis prie jūros, tad turime vieną apsauginį kūnui iš Clinians ir apie jį šiandien noriu papasakoti kiek daugiau.


Produktas: CLINIANS Protettivo Bimbi apsauginis vaikams skirtas purškiklis nuo saulės SPF 30 (tinkamas ir suaugusiems)
Gamintojas: "Mirato", Pagaminta Italijoje
Paskirtis: saugoti nuo saulės 
Tinkamas tipas: skirta vaikams, tinka ir suaugusiems
Labiausiai patiko: apsaugo nuo saulės
Labiausiai nepatiko: purškiklis purškia ne dulksną, o skystą losjoną
Tūris: 150 ml
Kaina: 16,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Vaikams skirtas kūno purškiklis nuo saulės padeda apsaugoti odą nuo žalingo saulės spindulių poveikio. Priemonė yra atspari vandeniui ir pasižymi labai didele apsauga. Išskirtinis purkštukas padės lengvai padengti visą kūną.
Naudojimas: Prieš naudojimą buteliuką pakratykite. Purkškite priemonę ir masažuojamaisiais judesiais tolygiai paskirstykite ant odos. Naudokite ją reguliariais laiko intervalais. Priemonę tolygiai ir gausiai tepkite prieš išeidami į saulę. Dažnai pakartotinai tepkite apsaugai palaikyti, ypač suprakaitavus, paplaukiojus arba nusišluosčius rankšluosčiu.


Pakuotė. Slėginis metalinis flakonas su plastikine pompa ir dangteliu. Dizainas visai paprastas, keli ryškesni spalviniai akcentai ir užrašai baltame fone.

Kvapas nelabai malonus, bet daugiau mažiau standartinis apsauginių kremų nuo saulės kvapas.

Konsistencija. Tikėjausi, kad priemonė bus dulksna, kuri purkš ant kūno nematomą dulksną, Deja ne, man priemonė purškia skystoku, baltos spalvos losjonu.


Sudėtis:  Aqua (Water), C12-15 Alkyl Benzoate, Homosalate, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Butyl MethoxydibenzoylmethanePolyester-5, Aloe Barbadensis Leaf JuiceSucrose LaurateChamomilla Recutita Flower Extract, Hydroxyacetophenone, Sucrose Stearate, Propylene Glycol, Sucrose Palmitate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.


Poveikis. Priemonės sudėtis atrodo visai nebloga - vienintelis aspektas, kuris man nepatiko yra nesaugūs UV filtrai, kurie galimai toksiški, galima mutageniški ir skatinantys kitų medžiagų prasiskverbimą į odą. Parinkus saugesnius filtrus priemonė galėjo būti ženkliai saugesnė.

Kalbant apie patį kūno purškiklį - nesuprantu, kaip merginos jį purškia ant veido ar kūno ir nesklaido. Man jis nepurškia dulksna - purškia skystu baltu losjonu, kurį būtina paskirstyti ant odos masažuojant. Būčiau žinojusi, kad purškiama priemonė iš ties dar reikalaus papildymo sklaidymo ir konsistencija mažai skirsis nuo apsauginio losjono - greičiausiai būčiau pasirinkusi įprastą losjoną, o  ne slėginę pakuotę. Realiai ir paskirstai jį ant odos kaip paprastą priemonę, gerai įmasažuojant. Tad kokia prasmė tas purškiklis?

Tačiau turiu ir ką pagirti - produktas puikiai apsaugo nuo saulės spindulių - kruopščiai naudojant tiek vaikas, tiek vyras niekuomet nenudega. Tačiau kartu - įdega švelniu atspalviu. Tad visi tie filtrai puikiai veikia. Teisybės dėlei dar reiktų paminėti, kad priemonė nėra atspari vandeniui - nusimaudžius būtina dengti produktą iš naujo, suprakaitavus būtina nusiprausti ir iš naujo aplikuoti. Priešingu atveju nudega nuplautos vandeniu ar prakaitu kūno vietos. 

Manau priemonė nebloga, savo darbą atlieka, tačiau pastebiu, kad už 17 Eur jau tikėčiausi arba atsparumo vandeniui ar saugesnių filtrų arba bent jau aiškios idėjos: priemonė purškiama ar vis gi tai skystas losjonas, patalpintas slėginėje pakuotėje?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai