PALMOLIVE "Aquarium" skystas rankų muilas

Rugpjūtis man ne tik tendencijų, tačiau ir priemonių apsivalymo, visokių senų reikaliukų užbaigimo mėnuo, tad įrašai tarp tendencijų šį mėnesį paprastai trumpesni ir paprastesni. Nieko rimtesnio šiuo metu imtis nesinori, kaip ir šiandien... Šiandien buvau pas stomatologą (ir vėl), tad eilinį kartą kankinausi su vaistų poveikiu po vizito - nesuprantu kodėl, bet šį pusmetį vaistai nuo skausmo odontologijos klinikoje mane migdo, tad šiandien norėjosi miegoti ir jokių rimtų įrašų imtis nesinori. Tad nusprendžiau šį kart jums trumpai papasakoti apie Palmolive Aquarium skystą muilą,  kurį pirmą kart bandžiau (ir labai mėgau) prieš 11-a (!) metų. Kartais sunku patikėti, kiek ilgai tam tikri produktai išbūna rinkoje, tiesa? Tad apie skystą muilą su akvariumo paveikslėliu.


Produktas: PALMOLIVE "Aquarium" skystas rankų muilas
Gamintojas: "Colgate-Palmolive". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: nuprausti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: sudėtis galėtų būti saugesnė
Tūris: 300 ml
Kaina: 2,19 Eur
Kur galima įsigyti: beveik visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose, aš pirkau Rimi

Ką žada gamintojas: Odai neutralus 5,2 pH.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Salicylate, Glycerin, Sodium Benzoate, Parfum, Lauryl Hydroxysultaine, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, CI 17200, CI 42090.


Mano nuomonė. Aš labai vengiu pirkti skystą muilą tuose mažose muilo pakuotėse - tikiu, kad jos daug labiau teršia ir kainuoja daugiau gamybos išteklių, nei didesnės pakuotės. Stengiuosi visuomet rinktis papildus, net jei įprasta pakuotė būna žavinga ar labai gundo įsigyti. Tačiau šį kart neatsispyriau... pirmiausia dėl savo vaiko - jam iš ties labai patiko povandeninio pasaulio paveiksliukas, matomas pro skysto muilo sienelę. Perkant galima pasirinkti žuvies klouno, vėžlio ar mėlynos žuvies (primenančios Dorę) paveikslėliu. Na ir žinoma, nostalgija - pamenu šį muilą pirkdavau nuolat, nes labai patiko aromatas. Man šiek tiek liūdna, kad šios linijos papildymo įsigyti neįmanoma.

Muilas skystas, skaidrus ir vos vos tirštesnis nei vidutinės konsistencijos muilas. Jis iš tie maloniai kvepia gaiva, švara, be jokių pridėtinių natų - tiesiog švaros aromatas. Būtent šis kvapas man patinka - tiesa ta, kad tokiu nusiprausus ne tik rankomis jauti, bet ir uosle pastiprini švaros pojūtį. Gal man nelabai patinka, kad muilas dozuoja gana didele vienkartine doze - vieno pompos paspaudimo yra per daug rankoms plauti, jis stipriau nei man įprasta suputoja. Manau puikus sprendimas būtų pataisyti pompą optimalesniam dozavimui, tada ir pakuotė taip greit neištuštėtų.

Muilas švariai prausia rankų odą ir jokio didesnio akivaizdaus rankų sausumo nepajutau. Teisybės dėlei reiktų paminėti, kad bent porą kart per dieną rankas tepu kremu, tačiau tiesa ta, kad šis muilas nesausina rankų stipriau, nei bet kuris kitas. Nors pakuotėje liko labai nedaug priemonės, tačiau o dievai, kaip man ir mano vaikui šis muilas patiko. Aš šį muilą mielai pirkdavau dėl aromato, o mano vaikui patiko įdomus paveikslėlis. Muilą mielai kartočiau vien dėl kvapo, o visi kiti aspektai daugiau mažiau panašūs į kitus, gal tik naudojasi greičiau, nei kiti. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai