PIRMAS ĮSPŪDIS: CHALURE vitamino C serumas; veido kremas su keramidais ir vitamino C paakių kremas

Aš jums jau pasakojau, apie pilno dydžio Chalure gaminius, kurie man paliko itin gerą įspūdį, ypač patiko jau pasibaigęs peptidų veido kremas. Kartu su siuntinuku gavau kelis mėginius, kuriuos jau spėjau išbandyti, kiek leido nedidelis dydis ir šiandien apie kiekvieną noriu trumpai papasakoti.


ŠVIESINANTIS VITAMINO C PAAKIŲ KREMAS SU KOFEINU IR PEPTIDU

Ką žada gamintojas: Galingo poveikio kremas šviesina patamsėjusius paakius, mažina patinimus ir nuovargio požymius. Stabilizuotos formos vitaminas C su kofeinu ir kofermentu Q10 šviesina odą, mažina pigmentines dėmes, raukšles ir apsaugo nuo laisvųjų radikalų neigiamo poveikio. Peptidai, azijinės centelės ir žalios arbatos ekstraktai stimuliuoja kolageno sintezę, didina odos audinių tankį, stangrina, drėkina ir ramina odą.
Naudojimasryte ir/ar vakare mažą kiekį kremo švelniai įtapšnokite į paakių sritį ir leiskite susigerti.


Sudėtis: AQUA, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, CETEARYL OLIVATE, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, SORBITAN OLIVATE, HYDROLYZED OAT PROTEIN, DICAPRYLYL CARBONATE, UBIQUINONE, CARICA PAPAYA (PAPAYA) FRUIT EXTRACT, CAFFEINE, HYDROGENATED LECITHIN, SORBITAN PALMITATE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, CARBOMER, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, CETYL PALMITATE, HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, GLYCERYL STEARATE CITRATE, GLYCERIN, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, ISOAMYL LAURATE, HYDROGENATED OLIVE OIL UNSAPONIFIABLES, CETEARYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, ACTINIDIA CHINENSIS (KIWI) FRUIT EXTRACT, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, MALTOL, CHLORPHENESIN, CAPRYLYL GLYCOL.

Pilno dydžio pakuotė

Kiekis: mėginuko kiekis 2 ml. Galima įsigyti 15 ml pakuotėje
Kaina: 28,90 Eur
Kur galima įsigyti: Chalure
Gamintojas: UAB "Cutis Lab". Pagaminta Vilnius, Lietuva


Mano nuomonė. Kadangi paakių kremo turėjau labai ribotą kiekį, man jo pakako vos keliems pabandymams. Pirmiausia pastebėjau itin malonią, greit susigeriančią priemonės tekstūrą ir tą patį švelnų, malonų, saldų priemonės aromatą, nors sudėtyje nėra jokių papildomų kvapiklių.

Paakių kremas greit susigeria į odą ir turiu pastebėti, maloniai drėkina iš karto ir vizualiai suteikia skaistumo bei gražios išvaizdos. Kelių dienų bėgyje, galiu prisiekti, mačiau kaip mano juodi paakių ratilai tapo šviesesni, ne tokie ryškus ir mažiau pastebimi! Pirmas įspūdis mane labai maloniai nustebino ir labai sudomino - galvoju apie pilno dydžio produkto įsigijimą. Labai suintrigavo.


ODĄ SKAISTINANTIS 10% VITAMINO C SERUMAS SU FERULO RŪGŠTIMI IR VITAMINU E

Ką žada gamintojas: Veido odos nedirginantis naujos kartos, stabilios formos 10% Vitamino C serumas su ferulo rūgštimi ir vitaminu E lėtina odos senėjimą, stiprina stangrumą, elastingumą ir kapiliarų sieneles, mažina raukšlių gylį ir netolygumus, šviesina pigmentines dėmes bei skatina kolageno gamybą. Tai ne tik antioksidantais praturtintas serumas, saugantis odą nuo aplinkos taršos, UV spindulių, bet ir puikus drėgmės šaltinis epidermiui.
Naudojimasvakare ir/arba ryte švelniai įmasažuojant į švarią veido odą. Dienos metu saugoti odą nuo tiesioginių saulės spindulių (naudoti SPF).


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, SQUALANE, SODIUM HYALURONATE, FERULIC ACID, CITRULLUS LANATUS (WATERMELON) FRUIT EXTRACT, PROPANEDIOL, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, PANTHENOL, DIMETHYL ISOSORBIDE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ACTINIDIA CHINENSIS (KIWI) FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, DIPROPYLENE GLYCOL, CHLORPHENESIN, CITRIC ACID, ETHOXYDIGLYCOL, BISABOLOL.

Pilno dydžio pakuotė

Kiekis: mėginuko kiekis 2 ml. Galima įsigyti 30 ml pakuotėje
Kaina: 29,90 Eur
Kur galima įsigyti: Chalure
Gamintojas: UAB "Cutis Lab". Pagaminta Vilnius, Lietuva


Mano nuomonė. Pirmiausia norisi pradėti nuo pagyrimų sudėtinėms dalis: ir askorbo rūgštis, ir skavelnas, ir hialurono rūgštis ir nemažai kitų odą drėkinančių, kondicionuojančių ingredientų. Parinktos saugios ir iš ties veiksmingos serumo sudedamosios dalys, nes jau po poros naudojimų pamačiau  ženkliai skaistesnę odą, ypač, kai naudojau vakare - po nakties miego veidas stebuklingai skaistus, dailus. Tiesiog tobula... priemonė verta kiekvieno cento ir noriu serumą įsigyti pilno dydžio pakuotėje. Pirmas įspūdis nepriekaištingas, pasirodė stiprus ir itin geras.


DRĖKINANTIS KERAMIDŲ VEIDO KREMAS SU HIALURONO RŪGŠTIMI IR SKVALENU

Ką žada gamintojas: Lengvos tekstūros kremas atstato odos drėgmės balansą, sustiprina apsauginį barjerą bei atkuria odos struktūrą. Sudėtyje esantis augalinis skvalenas, keramidai, hialurono rūgštis, taukmedžio sviestas ir pantenolis intensyviai drėkina giliausius odos sluoksnius, palaiko natūralų drėgmės balansą ir maitina. Žalios arbatos ir portulakos ekstraktai su omega 9 rūgštimi ir makadamijos riešutų aliejumi ramina ir minkština odą, didina elastingumą bei saugo nuo žalingo aplinkos poveikio.
Naudojimas: ryte ir/arba vakare tepkite ploną kremo sluoksnį ir leisti susigerti.


Sudėtis: AQUA, SQUALANE, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, MACADAMIA TERNIFOLIA (MACADAMIA) SEED OIL, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, CERAMIDE NP, SODIUM HYALURONATE, ETHYL LINOLEATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ISOAMYL COCOATE, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, CETYL PALMITATE, ARACHIDYL ALCOHOL, SORBITAN PALMITATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ISOAMYL LAURATE, OLEIC ACID, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, CARBOMER, CETEARYL ALCOHOL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, PANTHENOL, XANTHAN GUM, BEHENYL ALCOHOL, DIPROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, MALTOL, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, CHLORPHENESIN.

Pilno dydžio pakuotė

Kiekis: mėginuko kiekis 2 ml. Galima įsigyti 50 ml pakuotėje
Kaina: 26,90 Eur
Kur galima įsigyti: Chalure
Gamintojas: UAB "Cutis Lab". Pagaminta Vilnius, Lietuva


Mano nuomonė. Puiki kremo sudėtis su daug odą drėkinančių ir potencialiai padedančių atkurti ingredientų. Deja, tvirtesniam ir užtikrintam nuomonės susiformavimui man pritrūko ilgesnio naudojimo. Per testavimo laiką pastebėjau, kad priemonė lengvai įsigeria į odą, yra malonios konsistencijos ir iš ties gerai drėkina. Pirmas įspūdis geras, bet man peptidų kremas tiko ir patiko labiau.
--------------------------
Trumpos ir mažytės nuomonės apie tris produktus - manau, kad šios kompanijos produkciją galima drąsiai bandyti - kainos ir kokybės santykis puikus, puikios formulės, kurios iš ties veikia bei akivaizdžiai matomas efektas. 

Gal bandėte kažką iš Chalure? Kokie jūsų įspūdžiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Nebandžiau, tačiau girdėjau laaabai daug liaupsių, tad, pabaigusi ką turiu, šausiu bandyti Chalure. Smagu kad lietuviška kosmetika profesionalėja ir tiek gerų dalykų atsiranda

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Chalure labai verta dėmesio - būtinai bandykite, nustebau, bet man ši kosmetika labai efektyvi, vis dar negaliu atsistebėti, kad gamintojui puikiai pavyko išlaviruoti kainos ir kokybės santykį.

      Panaikinti

Rašyti komentarą