KILIG "Hydrating" intensyviai drėkinanti gelinė veido kaukė

Man patinka veido kaukės, kaukės naudojimas man yra ne tik rūpestis savo oda, tačiau ir laikas sau bei rūpesčio savimi forma. Žinau, kad nemažai moterų kaukių iš viso nenaudoja ir galvoja, kad jos bevertės - turiu prielaidą, kad yra tokių, kuriems pasisekė su veido oda ir gali tepti bet ką, arba iš viso netepti ir oda jaučiasi taip pat puikiai. O gal taupo? Arba nemato prasmės papildomame žingsnyje? Neįsivaizduoju, kokią kaukę reikia naudoti, kad nejausti jokio poveikio? O gal viskas kartu? Žodžiu, jūs kaip norite, o aš kaukes su mielu noru naudoju, stengiuosi kuo daugiau drėkinti savo sausą odą ir visai nenoriu pasenti anksčiau, nei reikia. Šį kart testuoju Kilig drėkinančią kaukę, kurios pakuotę sudaro trys dozės - panaudojus tris kartus jau ir nuomonę neblogą galima susidaryti ir poveikį intensyviau pajausti.


Produktas: KILIG "Hydrating" intensyviai drėkinanti gelinė veido kaukė
Gamintojas: "BIOK laboratorija". Pagaminta Vilniaus raj., Lietuva
Paskirtis: drėkinti veido odą, suteikti elastingumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai
Tūris: 3 x 7 g
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: Biok Laboratorija, Rimi, Eurokos, Iki, Maxima, Drogas ir kt.

Ką žada gamintojas: KILIG HYDRATING intensyviai drėkinanti gelinė veido kaukė - unikalia technologija sujungtas drėkiklių kompleksas aqua-shuttle® suteikia tavo odai intensyvų ir 24 valandas išliekantį drėkinimą bei apsaugo nuo drėgmės lygio sumažėjimo. Mėgaukis iš karto juntamu, ilgai išliekančiu drėkinamuoju poveikiu, gražesniu odos atspalviu ir elastingumu.
Naudojimas: tepk ant švarios, suasos veido ir kaklo odos. Po 10 minučių kruopščiai nuplauk šiltu vandeniu. Naudok 1-3 kartus per savaitę. Dermatologų patikrinta.


Pakuotė vienkartinis plastikinis maišelis suskirstytas į tris dozes - informacija ant kiekvienos pakuotės nesikartoja, dizainas yra vienas visoms trims dozėms. Kilig dizainai buvo kuriami Europos rinkai, jaunesnei auditorijai, tad man asmeniškai dizainas neutralus - viskas patraukliai ir gražiai sudėliota, tačiau sesė Margarita, puošta augaliniais motyvais man daug patrauklesnių pakuočių. Kaip ten sakoma - kiekvienam savo.

Kvapas. Kaukė kvepia švelniu, maloniai gaiviu aromatu.

Konsistencija kaip ir žadėta gamintojo - gelinės tekstūros.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Laminaria Digitata Extract, Lecithin, Xanthan Gum, Diatomaceous Earth, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Glyceryl Caprylate, Acetamidoethoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propanediol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Dipotassium Glycyrrhizate Root Extract, Sodium Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, CI 42090, Parfum.


Poveikis. Kaukės sudėtis gera: pagrindą sudaro daug odą drėkinančių, kondicionuojančių ir odos atsinaujinimą skatinančių ingredientų. Žinoma, priemonės sudėtyje yra neaugus konservantas ir aromatą suteikiančios medžiagos, tačiau be jų kaukė nebūtų šviežia, greit sugestų ir nekvepėtų taip maloniai.

Gelinė veido kaukė lengvai pasidengia ant odos - vieno paketėlio pilnai pakankam gausiam veido padengimui. Tik užtepus jaučiu vėsinantį poveikį ir malonų komforto jausmą - stipriausiai drėkinimą ir gaivinimą jaučiau po to, kai nusvilau nosį po savaitės gamtoje. Jausmas malonus, atrodo oda geria drėgmę iš gelinės kaukės.


Be jau akivaizdaus gaivinimo, turiu pabrėžti, kad kaukė iš ties drėkina veido odą, suteikia komforto jausmą ir malonaus švelnumo bei lygumo. Man šią kaukę patiko naudoti po deginimosi saulėje, po dienos paplūdimyje, kai odai reikėjo papildomo vėsinimo ir gaivinimo. Vasaros metu kaukė labai maloni naudoti, o žiemą - nežinau, gali būti, jog vėsinimas šiek tiek erzintų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Tai puiku, kad jums kaukės tinka ir duoda rezultatą. Visų odos būklė ir poreikiai skirtingi, tad nėra ko stebėtis, kad yra kas nenaudoja kaukių. Aš nebenaudoju, ypač, kai atradau serumus (na, seniau jų kaip ir nebuvo) - štai jų poveikis ir efektyvumas mane įtikino, tikrai matau rezultatą ir su malonumu naudoju kasdien :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą