ŽIEDĖ paakių serumas su dumbliais

Retokai perku paakių priemones, dažniausiai naudoju tą patį drėkinantį serumą ir tuo metu naudojamą veido kremą, tačiau kartais susidomiu vienu ar kitu produktu ir nusiperku. Taip nutiko ir su Žiede - mane sudomino paakių serumas su dumbliais, nusipirkau, naudojau ir šiandien metas nuomonei.


Produktas: ŽIEDĖ paakių serumas su dumbliais
Gamintojas: UAB "Gintarinė vaistinė". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: paakių odai - mažinti paburkimą, patamsėjimą, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: drėkinamasis efektas  
Labiausiai nepatiko: alkoholis sudėtyje
Tūris: 20 ml
Kaina: 19,99 Eur
Kur galima įsigyti: Gintarinė vaistinė

Ką žada gamintojas: Serumas mažina paakių paburkimą, patamsėjimus, turi drėkinamąjį poveikį. Kremo sudėtyje esanti inovatyvi medžiaga "Cityguard+ PA" gaminama iš energijos suteikiančio jūros vandens ir hidrolizuotų dumblių. "Cityguard+ PA"  stimuliuoja odos ląstelių ATP gamybą, sutraukia ir tonizuoja odą, mažina drėgmės netekimą. Akių vokai atrodo tvirtesni, o odos paviršius lygesnis.


Pakuotė. Nedidelis stiklinis buteliukas su plastikiniu dangteliu. Man patinka Žiedės dizainai - minimalistinė pakuotė, ryškios spalvos ir tamsus buteliuko stiklas atrodo natūraliai, skoningai ir žavingai. Paakių serumas turi plastikinę pompą, kuri dozuoja priemonę nedideliais lašeliais. Patogu, tačiau man nepatogus mažytis dangtelis - be jo pompos anga apdžiūva su priemonės likučiais, tad ją palieku, tačiau nedidelis dangtelis nėra labai patogus nuimti ir uždėti.

Kvapas lengvas, malonus žolelių aromatas, tik patepusi jaučiu santalo kvapą. Santalo mediena dvelkteli ir greit išgaruoja, kvapas ilgai neišlieka, tad neerzina uoslės.

Konsistencija skysta, tekanti, vos vos skystesnė už vandenį.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Panthenol, Aqua Sea, Algae Extract, Sucrose, Mixture of Xanthan and Guar Gums, Hyaluronic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Santalum Album, Cedrus Atlantica, Juniperus Communis, Grapefruit Oil, Boswellia Serrata, Helichrysum Arenarium, Elettaria Cardamomum.


Poveikis. Priemonės sudėtį sudaro vanduo, glicerinas, pantenolis, dumblių ekstraktas. Sudėtyje yra hialurono rūgšties, daug augalinių aliejų ir ekstraktų. Tačiau kartu šis serumas turi alkoholio, kuris veikia kaip konservantas, tačiau kartu ir sausina odą bei pažeidžia apsauginį odos barjerą, ypač naudojant ilgesnį laiką.

Iš pradžių buvo keista naudoti tokį skystą produktą. Kadangi tai yra serumas, jį reiktų papildomai užtepti kremu, tad aš dažniausiai ant viršaus švelniai įtapšnodavau veido kremo. Per kelis naudojimo mėnesius pastebėjau, kad priemonė tikrai neblogai drėkina odą, tačiau kas susiję su patamsėjusiais paakiais - na, jokio efekto ši priemonė jiems tikrai neduoda. Produktu tepiau tiek paakius, tiek akių vokius ir iš ties vokai tapo lygesni, atrodo jauniau. Kartu su tuo lygumu, visai nesenai atkreipiau dėmesį, kad vokai paburkę - suprantu, kad produktas ilgesnio naudojimo eigoje palygina odą, bet atrodo, kad kartu oda šiek tiek paburksta. Ir tai mane neramina. Labai neramina ir alkoholis priemonės sudėtyje, tad nors ir nesu pilnai sunaudojusi serumo, bet daugiau nebenaudosiu - lengvą drėkinamąjį efektą man pavyksta išgauti su beveik visais paakių kremais ar paprasčiausiu veido serumu su hialurono. Kadangi oda aplink akis jautresnė, nerimauju dėl paburkimo, dėl galimybės pažeisti apsauginį odos barjerą, tad serumo jau kuris laikas nebenaudoju odai aplink akis. Ir jums nerekomenduoju - jei jau rinktis priemonę paakiams, tai tokią, kuri tikrai negali sukelti papildomų problemų ir neturi žalingų ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai