GREEN FEEL'S Special Line intensyviai maitinanti plaukų kaukė su kokosų aliejumi

Aš iš ties bandau, testuoju ir perku mažai plaukų priežiūros priemonių ir greičiausiai dėl to, kad atsiauginus pilnai natūralią plaukų spalvą, mažiau formuojant plaukai tapo sveikesni. Tiesa ta, kad ir rečiau plaunu, stengiuosi laikytis rutinos, tad priemonių nesunaudoju tiek ir daug, plaukus lengva prižiūrėti ir jau senokai nebereikia stipriai veikiančių, intensyvių priemonių. Dažniausiai renkuosi pažeistiems plaukams skirtas priemones (nors jie tokie nėra), nes mano plaukai porėti, linkę veltis ir pūstis, dėl to puikiai tinka tos pačios priemonės, kaip ir pažeistam plaukui.

Kadangi mano kondicionierius baigėsi, o šampūno turiu dar labai daug, nusprendžiau jo likučių sunaudojimui vis nusipirkti plaukų kaukes ir pirmąją, kurią labai norėjau išbandyti - kokosinė, maitinamoji kaukė iš Green Feel's.


Produktas: GREEN FEEL'S Special Line intensyviai maitinanti plaukų kaukė su kokosų aliejumi
Gamintojas: UAB "Cosmoway". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: plaukams - atkurti, maitinti, suteikti spindesio
Tinkamas tipas: sausiems, besiveliantiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs kvepalų ingredientai
Tūris: 200 ml
Kaina: 4,49 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Rimi, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Priemonės 100% natūralūs aktyvieji komponentai pasižymi išskirtiniu plaukų maitinimu, padeda atstatyti sausus, nusilpusius, besiveliančius plaukus ir sugrąžina jų spindesį. Priemonė pasižymi itin maloniu kokosų kvapu.
NAUDOJIMAS: tepkite kaukę ant išplautų, švelniai nusausintų plaukų. Palaikykite 5-10 minučių. Nuskalaukite vandeniu.


Pakuotė. Žema, plastikinė pakuotė su užsukamu dangteliu, dar atkeliauja kartono dėžutėje, ant kurios (ir kurios viduje) surašyta visa reikiama informacija. Man visai patinka kompanijos pasirinktas pakuočių dizainas, kurio matomiausiose vietose patalpinta aktualiausia informacija. Nors dizainas nėra minimalistinis, tačiau pakuotės neatrodo perkrautos ar kažkaip atstumiančiai išpuoštos, gal tik asociacijų su kokosais vizualiai nesimato.

Kvapas malonus, egzotiškas, kokosinis aromatas. Kvapas atrodo lyg su lengvai paskrudintų cukraus kvapu, sumaišytu su kokoso riešutų aromatu. Kvepia labai maloniai ir ant plaukų išlieka ilgokai.

Konsistencija kreminė, vidutinio tirštumo. 


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Glyceryl Stearate SE, Cocos Nucifera Oil, Hydrolyzed Keratin, Amodimethicone, Panthenol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Trideceth-12, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Isopropyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Parfum, Coumarin, Hexyl Cinnamal
96% natūralios kilmės ingredientų


Poveikis. Priemonės sudėtis gera: daug minkštiklių, antistatikų, drėkiklių, yra silikono, tad toms, kurios jo vengia, ši kaukė nebus tinkamiausias pasirinkimas. Mano plaukai silikonus labai mėgsta, jie tinka, tad aš visiškai neprieštarauju, atvirkščiai, negi džiaugiuosi. Vieninteliai nesaugūs ingredientai yra konservantai ir kvapiosios medžiagos, tačiau jos būtinos, kad priemonė išliktų šviežia bei taip maloniai kvepėtų.

Nors plaukų kaukės kiekis nėra mažas, tačiau turiu porėtus plaukus, kurie visuomet sugeria didelį priemonės kiekį, tad šios kaukės indelis ištuštės gana greitai. Plaukai net ir gerą saują sugeria praktiškai akimirksniu, tačiau aš tepu tiek, kiek reikia - gi saviems plaukams negaila. Jau minėjau, kad esu sužavėta maloniu aromatu, kuris ant plaukų išlieka gerą parą.

Tačiau svarbiausia yra efektas, tiesa? Tai ši kaukė pirmiausia gerai, intensyviai maitina plaukus, suteikia neįtikėtino švelnumo - plaukai lyg šilkiniai ir intensyviai spindi. Šukuojant buvau maloniai nustebinta, kad šukos vis nesikabino tarp plaukų, vadinasi padeda ir veltis linkusiems plaukams, palengvina iššukavimą. Efektu esu labai, labai patenkinta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. O man su kokosais nelabai patiko. Bet štai plaukų balzamai geri, pirkau Norfoje už juokingą kainą, atrodo, 1,20 euro, trys skirtingi, na, super, ką galiu pasakyti, su graik.riešutais, su kanapių aliejumi ir su goji uogomis, pastarasis tiesiog kvepia saldainiais :D :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kiek esu girdėjusi daugumai lietuvaičių plaukų netinka kokosų aliejus. Kadangi mano porėti - labai puikiai!
      Ateityje reikės pabandyti ir kitas kaukes ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą