PHYSICIANS FORMULA "Butter Believe It!" veido purškiklis - makiažo fiksatorius su murumuru sviestu

Šiandien turėčiau pasakoti apie dekoratyvinę kosmetiką, tačiau nieko gerai išbandyto dar neturiu arba neturiu man įtinkančių nuotraukų, arba tiesiog nenoriu. Tai gerai pagalvojusi, Joninių dieną noriu su jumis pasidalinti nuomone apie Physicians Formula makiažo fiksatorių, kvepiantį fantastišku, vasarišku aromatu.


Produktas: PHYSICIANS FORMULA "Butter Believe It!" veido purškiklis - makiažo fiksatorius su murumuru sviestu
Gamintojas: "Physicians Formula" Inc.,JAV. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: idealiai smulki dulksna
Labiausiai nepatiko: alkoholis aukštai sudėtyje
Tūris: 99 ml
Kaina: 18,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos 

Ką žada gamintojas: Prabangus veido purškiklis su patentuotu sviesto kompleksu suteikia spinduliuojančią ir nepriekaištingą išvaizdą! Ypatinga formulė išlygina odos tekstūrą ir be jokių pastangų sukuria bei atnaujina makiažą bet kuriuo dienos metu.
Sudėtyje yra murumuru, Cupuacu, Tukuma sviestų, riebalų rūgščių ir provitaminų.
 
Naudojimas: Gerai pakratykite buteliuką. Purkškite veidą maždaug 10 cm atstumu. Palaukite, kol priemonė nudžius.


Pakuotė. Plastikinis buteliukas su purkštuku. Pakuotės dizainas puoštas tropinių augalų motyvais pastelinėmis ombre spalvomis - pakuotės dizainas vasariškas, tropinis, žaismingas ir gal šiek tiek mergaitiškas. Beje, man nepatinka purkštukas - taip, purškia labai smulkia dulksna, tiesiog tobulo smulkumo, tačiau per plačiai, kas kart darydama makiažą sugebu ir plaukus apipurkšti.

Kvapas stiprus, jaučiamas, malonus kreminis aromatas. Pirmus kartus labiausiai jautėsi kokoso aromatas, tačiau kažkas dar kreminio, sviestinio čia jaučiasi. Dominuoja kokosai su kreminiu aromatu. Tiesa, po dažymosi šios priemonės kvapas dar jaučiamas geras porą valandų.

Konsistencija vandens skystumo, nors nėra vandens konsistencijos. Buteliuko dugne vis nusėda baltos spalvos nuosėdos, tad kažkokių aliejų, o gal greičiau sviesto dalelių purškiklyje yra.


Sudėtis: Aqua, Alcohol, Butylene Glycol, Fomes Officinalis Extract, Phenoxyethanol, Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Silica Dimethyl Silylate, PEG-20, Aluminium Chlorohydrate, PVP, Parfum, HDI/ Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Propanediol, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Astrocaryum Tucuma Seed Butter, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Decyl Glucoside, Silica, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol


Poveikis. Pirmiausia norisi pradėti nuo priemonės sudėtinių dalių - sudėtyje yra sausinančio alkoholio, kurio vengiu kaip velnias kryžiaus! Turint sausą odą, kurios priežiūrai turiu atsargiai rinktis priemones, alkoholio labai labai vengiu, nes poveikis netrunka išryškėti ant odos. Ir jo sudėtyje ne šiaip lašelis, o didžiulis kiekis! Aukštai priemonės sudėtyje ir konservantas, po kurio einantys naudingi ingredientai sudaro tik menkučius lašelius... Jei alkoholis būtų priemonės pabaigoje, vertinčiau šiek tiek palankiau, o dar geriau, jei jo iš viso nebūtų.

Nors mūsų parduotuvėse produktas parduodamas kaip veido purškiklis, neva tinkamas prieš makiažą ir po, bet ant gamintojo pakuotės aiškiai užrašyta, kad tai yra makiažo fiksatorius. Tad aš jo net nebandžiau prieš makiažą ar ant nuogos odos. Ir man atrodo mano oda (be makiažo) labai sureaguotų su sudėtyje esančiu alkoholiu. Jau minėjau, kad priemonės purkštukas man nepatinka dėl per plačiai purškiamos srovės, smulkumas tobulas, bet puršktukas... fiksuojant makiažą aš užpurškiu ant plaukų, patenka ant kirpčiukų, priemonė plaukus sulipina, juos norisi kuo greičiau išsiplauti, tačiau rytais, ypač po makiažo, tiesiog nėra kada dar plaukus plauti po makiažo.

Aš renkuosi makiažo priemones, kurios veido odai suteikia sveiko spindesio, kurios mano matinei, sausai odai suteiktų pridrėkintos, švytinčios odos efektą. Panašaus efekto tikėjausi ir iš šio makiažo fiksatoriaus, tačiau užpurškus ir nudžiovinus odą, veidas tampa labiau matinis, atrodo sausokas ir tik hailaiteris lieka švytėti, o visas pudros spindesys tiesiog dingta. Tačiau pagirsiu, kad priemonė iš ties fiksuoja, padeda makiažui ilgiau išlikti dienos eigoje, tačiau odos neapsunkina, netempia, neerzina. Kažin ar tiks riebiai odai, tačiau normaliai ir galbūt mišriai, greičiausiai patiktų, jei ne tas alkoholis...

Tiesa, makiažo fiksatorių prieš naudojant būtina suplakti, o retkarčiais, kai nudžiūva ant odos, pastebiu ant veido baltus taškus. Manau, kad jie atsiranda dėl baltų nuosėdų konsistencijoje. Ir nors taip nutinka ne kiekvieną kartą, tačiau prabėgus dešimt minučių po makiažo, atidžiai apsižiūrėti veidrodyje privalau... Tai ką, sumuojam? Patinka kvapas, patinka aliejai sudėtyje, neapsunkina odos, idealiai smulki dulksna. Tačiau labai erzina plati purškimo srovė, matinis efektas, kleckai ant veido po naudojimo ir... tas nelemtas alkoholis priemonės sudėties viršuje. Mano akimis trūkumų daugiau nei privalumų, tad žinau, kad greičiausiai niekad nekartosiu pabaigusi šį butelaitį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai