#106/2023 Gegužės mėnesį baigiau.

Vasara! Laikas tinkaraštyje parodyti praeitą mėnesį ištuštintas pakuotes. Krepšelį šį mėnesį  prikroviau iki viršaus, pasibaigė nemažai įvairių priemonių, kurias noriu jums parodyti ir trumpai papasakoti, kas patiko, o kas visiškai nepasiteisino. 


Kūnui

Labai fainas jausmas šveičiant, lyg odą masažuočiau paplūdimio šveitikliu, ir šveičia puikiai. Gal šiek tiek nepatiko, kad neskalsus, tačiau efektas puikus - su mielu noru pakartočiau.

Sunaudojau kūnui, kaip įprastą kūno aliejų, tačiau nepasakyčiau, kad kūnui daro stebuklingą kosmetinį efektą. Kaip medicininės priemonės nebandžiau. Nežinau, gal iš visų rinkinio produktų šis patiko mažiausiai. Aliejaus nekartočiau, o prausiklis, kūno ir rankų kremai labai patiko.

Garsusis kūno kremas, kurį myli visas pasaulis! O man pasirodė, kad pasaulis labai myli kvapą, o poveikio odai arba nereikia, arba vertina kaip antraeilį aspektą. Aromatas sužavėjo, kvepia labai maloniai, tik kad realaus drėkinimo nėra, o švelnumo sausai odai tiesiog nepakanka.
Manau, kad kartočiau tik tada, kai reikia kvepiančio, bet ne drėkinančio kremo.

MĖGINYS.
Pasikartosiu - labai fainas kūno kremas, kuris padeda atsipalaiduoti prieš miegą, visiškai išvalyti mintis, nurimti, o ir odą šiek tiek drėkina. Su mielu noru įsigyčiau ir pilno dydžio pakuotę.

Vonios druska kvepia intensyviai, net ir pripildžius vonią vandeniu, atpalaiduoja raumenis, mintis ir padėjo atsiplaiduoti. Visai patiko, kartočiau.

Plaukams


Nei tai labai stebuklingas, nei prastas. Nors sudėtys prastos, tačiau plaukai po naudojimo man patiko - plaukai atrodė storesni, lyg ir pamaitinti ir nuo šaknų pakelia. Plaukai mažiau vėlėsi, atrodė sveikesni ir labiau spindėjo. Neblogai, bet antrą kart šitų nekartočiau - būna geriau.

Puikiai saugo nuo karščio, apvilkdamas plauką plėvele ir kartu suteikia plaukams glotnumo, blizgesio ir švelnumo. Visai patiko, naudojau kas kart, kai džiovindavau plaukus džiovintuvu. Manau kartočiau.

Plaukams I

Nepatiko, o priežastis paprasta - degino ir dirgino akis, tad pabaigiau veido odai. Veidui lyg ir nieko, bet naudoti tik veidui skirtą produktą, ir dar atskirai pirkti man netinka. Nekartočiau, nepatiko, erzino, nevertas dėmesio ir jautrioms akims netinka.

Saugi priemonės sudėtis ir švelnus prausimas man patiko. Gal kiek truko, kol pripratau prie tirštesnės konsistencijos, o šiaip produktas labai skalsus, sudėtis puiki - bandyti verta. Ir aš kartočiau.

O šitas dalykas visiškas niekutis - tikėjausi, kad serume esantys peptidai padės prieš senėjimą, odos stangrumui, tačiau jokio efekto nebuvo, net ir pabaigus buteliuką. Apmaudu, tačiau šis serumas neveiksmingas ir kartoti tikrai neplanuoju.

O šitas micelinis yra tobulas, vienas iš tų retų atvejų, kai micelinis vanduo visiškai nedirgina, neerzina, nsukelia jautrumo, net ir pačioms jautriausioms akims. Mielai pakartočiau, tiksliau įsigyčiau pilno dydžio buteliuką.

Nepatiko iš šitas Q+A paakių gelis, nes jau po pirmo naudojimo degimo odą aplink akis, ji ėmė stipriai jautrėti. Kelių kartų pakako pakuotei tiesiog išmesti - tai ir metu likučius lauk. Produktas daug kam erzina paakius, tad gal visgi gamintojui reiktų susimąstyti, kad kažkas su šituo geliu visgi negerai!
Nekartočiau, niekada.

Veidui II

Lengvai drėkinančios, žaismingo dizaino lakštinės kaukės. Kai reikia intensyvaus drėkinimo - greičiausiai nepadės, bet puikiai tik teminiuose vakarėliuose. Gal kartočiau. 

O ši drėkina ženkliai intensyviau ir suteikia odai sveikesnės išvaizdos ir odos švytėjimo efektą. Patiko labiau nei Sence, tad šią kartočiau.

Labai patiko: drėkino, gaivino, ramino ir suteikė komforto jausmą. Šio kompanijos produkcijos noriu išbandyti daugiau, tad kartočiau ir kaukę. Vienintelis minusas - gana stiprus lipnumo jausmas, bet jei po to seka serumas ir kremas - nesijaučia. 

Rankoms ir kojoms I

Ką jau ką, bet muilus Margarita moka gaminti - paprastučiai, kvepia maloniai, švelniai prausia ir jokio sausinimo nebuvo. Skystą muilą dažniausiai naudoja tik vaikas, tad tokios pakuotės pakanka ilgam. Kainos ir kokybės santykis puikus, mielai pakartosiu - šis puikiai tinka vasaros metui.

Palmolive per eilę metų patobulėjo - akivaizdu, kad sudėtys nebėra tokios agresyvios, kaip anksčiau, nebėra agresyvaus, sausinančio SLS. Priemonė gerai putojo, švariai prausė, o jau tas vaikystę primenantis ramunėlių kvapas... Vien dėl jo pirkau ir vien dėl jo kartočiau.

O šis muilas yra tikra aromaterapija, kai reikia ramybės sielai - aromatas raminantis, atpalaiduojantis ir išliekantis dar kuris laikas po plovimo. Sudėtis saugi, putojimas malonus rankoms, tik sakyčiau labai sparčiai tirpsta. Kartočiau vien dėl itin malonaus aromato.

O šis muilas yra skirtas ne tik prausti, bet ir atlikti šveitimo funkciją. Muile įtaisyta lufa iš ties šiek tiek šveisdavo, bet šveitiklio funkcijos, taip, kaip šveitiklis, neatliks. Kvepia labai maloniai, apskritai šios kompanijos priemonės kvepia labai, labai maloniai. 

Rankoms ir kojoms II

O šitas produktas mane apgavo - juk akivaizdu, kad ant pakuotės parašyta "Peeling", t.y. šveičiamos, bet.. kaip įprasta tokioms priemonėms, mano pėdų oda nenusilupo nei per 5, nei per 10, nei per 14, nei per 30 dienų. Kaukė apskritai neturi apčiuopiamo poveikio - nei tai maitina, nei tai šveičia, nei kažkaip kitaip veikia pėdas. Nekartočiau.

Drėkina, suteikia rankų odai minkštumo, lygumo ir švelnumo. Kadangi kremas sunkesnis, palieka riebią plėvelę, kremą labiausiai mėgau naudoti vakare, prieš miegą. Nors sudėtis nesužavėjo, tačiau patiko kvapas, neblogas poveikis. Manau kartočiau.

Itin lengvos konsistencijos kremas greit susigerdavo į rankų odą, suteikdavo lygumo, švelnumo, suteikdavo jaunesnę išvaizdą rankų odai. Labai patiko naudoti dienos metu, kai pasitepus rankas kremu reikdavo vėl sėsti prie kompiuterio. Kainos ir kokybės santykis geras, manau pakartočiau.

Visiškai sudžiuvo buteliuke, abu, tad metu lauk. Noriu atkreipti dėmesį, kad abi spalvos nuostabios, tačiau kokybe lyg ir nebuvau sužavėta - geltona spalva prastai dengdavosi, netolygiai pasiskirstydavo ant plokštelės, o ir reikėjo poros sluoksnių, kad spalvos būtų pakankamai sodriai matomos. Gal visgi šio gamintojo lakai ne visai atitinka mano lūkesčius, o ir sukietėjo palyginus greitai.

Labai fainas miniukas, kuris patiko viskuo: sudėtis visai gera, pakuotė daili, dydis labai kompaktiškas rankinei, o tas kvapas, tas raminantis kvapas labai padėdavo pertraukėlių darbe metu, kai reikdavo sukoncentruoti mintis atgal į darbinius dalykus. Mielai pakartočiau - labai sužavėjo.


28. TARDYFERON prailginto atpalaidavimo geležies tabletės - maisto papildai, 30 tabl.
Pagaliau pabaigiau visą geležies ciklą ir kitą savaitę lėksiu pasitikrinti kraujo. Iš ties, Tardyferonas veiksmingas geležies lygio pakėlimui, tačiau kenkia skrandžiui, o naudojant ilgiau nei mėnesį, ir žarnynui. Labai noriu atrasti ką nors švelnesnio, bet tokio pat efektyvaus. Sekančiam kartui reikės pasitarti su gydytoja dėl kitokio preaparato skyrimo.
247,25 mg geležies (II) sulfato = 80 mg geležies/ 1 tabl.

Jau daug metų (ilgiau, nei rašomas šitas blogas) kartojama, naudojama nuolat ir joks kitas būdas taip nepasiteisino, kaip skutimas būtent tokiu principu. Nors ne pats draugiškiausias gamtai sprendimas, tačiau mano odai tinka, tad vis kartoju.

Dekoratyvinė kosmetika I

Baigiau! O naudojau nuolat beveik 3 metus, kasdien. Pabaigus vieną lizdą, imdavau kitą. Patiko platės universalumas, patiko skaistalai, o va hailaiteriai buvo per sausos konsistencijos. Nelabai patiko šios paletės kokybė - spalvoms pigmentacijos netrūko, tačiau bet kuri paletės priemonė greit nusitrindavo nuo veido odos, neišlikdavo visą dieną. 
Antrą kart nekartočiau, bet šiuo metu mane labai žavi va tokio tipo paletė - visi produktai vienoje vietoje, kartu. Ieškosiu geresnės kokybės, kai sumažės šiuo metu turimų priemonių kiekis.

Labai puikiai maskuoja ir puikiai atrodo ant veido odos. Kreminė pudra ant odos atrodo natūraliai, suteikdavo saikingo, sveiko odos švytėjimo. Nors ne pati geriausia, kokią esu bandžiusi, tačiau labai patiko, mielai sunaudojau ir visai džiaugiuosi efektu. Gal kartočiau.

MĖGINYS.
Tamsiausias pudros mėginėlis man netiko veido odai, net ir tuomet, kai būdavau maksimaliai įdegusi. Tad sunaudojau vietoje bronzinės pudros. Šiaip šita mineralinė pudra labai verta dėmesio, puikiai atrodo vasaros metu, neapsunkina veido odos. Kartosiu? Kartoju, tik veidui renkuosi man tinkantį atspalvė.

Tikėjausi, kad ne tik suteiks švytėjimo, bet ir puikiai jausis ant veido odos. Deja, tačiau šis fiksatorius tinka tik riebesnę odą turinčioms merginoms. Mano sausą odą priemonė, nudžiūvusi ant odos paviršiaus, stipriai tempė, nemaloniai erzino. Nežinau, jausmas ne fainas. Nors pagirsiu, kad tikrai puikiai fiksavo. Bet ne, nekartočiau - ne mano odos poreikiams.

Dekoratyvinė kosmetika ir aromatai II

Prastai pigmentuota, negražia dengiasi ir sunku naudoti. Niekada nesugalvočiau antrą kart nusipirkti ir gailėjausi, kad pirkau pirmą kartą. Sunaudojau, bent antrą kart vargu ar pasiryžčiau tam kruopščiam dengimui ir ilgiems bandymams paversti blakstienas į kažką, kas man patiktų. Nesunaudojau tik šviesiausios, bet jau tikrai nebesikankinsiu.
Nekartočiau.

Gana daug sunaudojau, tik nespėjau iki galo - likutis sudžiūvo pakuotėje. Šešėliai buvo labai faini, tiko greitam kasdieniam naudojimui ar tai darbo metu, ar intensyviau dengiant, ir vakariniam makiažui. Mielai pakartočiau, tik esu linkusi manyti, kad tokias priemones perkant jau ir reikia naudoti. Aš šešėlius naudoju retokai, tai ir nemanau, kad verta pirkti.

Labai, labai senai turimi dažai, bet per naudojimo laiką nei konsistencija kito, nei kvapas, tad drąsiai likučius užbaiginėjau pavasario metu. Nedaug čia jų ir buvo likę. Patiko minkšta dažų konsistencija, džiaugiausi natūraliai atrodančia spalva. Essence lūpų dažai puikios kokybės ir verti dėmesio.

Tikėjausi pieštuko, kuris man padės švelniai paryškinti visas veido vietas, tačiau pieštukas skirtas tik akims, o ant veido negražiai, netolygiai dengiasi, lengvai nusitrina lauk. Bandžiau prisijaukinti visais įmanomais būdais, tačiau likutį metu lauk - tiesiog nepatinka.

MĖGINYS.
Dieviškai malonus, gaivus rožių, mimosos, muilinis aromatas. Labai moteriškas, tyras, gaivus aromatas, kuris tiks pasimatymams, gaiviai ir lengvai pavasario nuotaikai. Kvapas nuostabus, aromatas dieviškas - sunaudojusi mėginį, svajoju apie pilno dydžio pakuotę! Labai patiko!
--------------------------------
Štai ir viskas - mano baigtų priemonių dėžutė ištuštėjo ir jau laukia naujų baigtų, jau vasariškų priemonių. Pabaigtais produktais esu labai patenkinta, vieni jų labai patiko, kiti - nepasirodė verti dėmesio, Pastaruoju metu man labai svarbus balansas ir protingas vartojimas - tad viskas, ką pavyksta baigti labai džiugina ir šį mėnesį turiu pabaigtuose deserčiuką - baigėsi nemažai dekoratyvinės kosmetikos, kas ir šiaip yra retenybė. Net neįsivaizduoju, koks bus sekantis mėnuo, bet viskas dar prieš akis, kaip sakydavo kaimynų močiutė - pagyvensim - pamatysim!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai