PALMOLIVE Naturals "Balanced & Mild" muilas su ramunėlėmis

O šiandien man norisi labai trumpai parodyti šiuo metu naudotą muilą. Man regis Palmolive produktai yra neatsiejami nuo mūsų vaikystės? Tuo metu naudodavome dušo želė, muilus būtent iš Palmolive, kol aplinkiniai naudojo visokias Kre-kre, aš jaučiuosi tą etapą praleidusi ir pakankamai greit įšokau į ne vienus metus trukusią Palmolive erą. Kartais mane pasiveja nostalgiški prisiminimai ir aš nusiperku kažką minimaliai, tos nostalgijos vedama. Panašiai buvo ir su šiuo muilu - regis pamenu vaikystėje beveik nuolat lydėjusį ramunėlių kvapą, tad šiuo metu mano vonioje gyvena toks muilas iš Palmolive.


Produktas: PALMOLIVE Naturals "Balanced & Mild" muilas su ramunėlėmis
Gamintojas: "Colgate-Palmolive". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: nuprausti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: sudėtis galėtų būti saugesnės
Tūris: 90 g
Kaina: 0,49 Eur
Kur galima įsigyti: beveik visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose

Ką žada gamintojas: Kūnui, rankoms ir veidui.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Oleate, Aqua, Sodium LaurateStearic Acid, Parfum, Sodium Chloride, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Etidronic Acid, Tocopheryl Acetate, Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate, Tocopherol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Alpha-Isomethyl IononeButylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 77891.


Mano nuomonė. Tikriausiai natūralu, kad Palmolive man siejasi su kasdiena - nieko įmantraus šis gamintojas tikrai nepasiūlys, o ir sudėtinės dalys nespindi saugumu. Kita vertus, šiuo atveju muilas man pasirodė šiek tiek saugesnis - visi tie nesaugūs ingredientai yra skirti apsaugoti priemonę nuo gedimo (konservantai) ir suteikti malonų kvapą (kvapų ingredientai). Visgi, mano skoniui sudėtis nėra pakankamai saugi, kad bandyčiau prausti veido odą, visada naudoju tik rankoms, nors prispyrus reikalui, nepabijočiau ir kūno odą nusiprausti. 

Nedidelį muilo gabaliuką mes sunaudojame labai greitai, o ir muilas yra linkęs gana lengvai tižti ir tirpti, jei paliktas muilinėje su vandeniu. Prausia jis labai švariai, tiesiog džeržgiančia švara, nors sausinimo nepajutau, bet jei rankų oda yra jautresnė, gali būti, kad ilgiau naudojant gali sausinti. Agresyvių ingredientų, tokių kaip SLS muilas neturi.

Žinote, kas man patinka labiausiai? Stiprus, itin maloniai kvepiantis, ramunėles ir kosmetinį gaivų kvapą primenantis muilo aromatas, kuris išlieka ant rankų odos dar šiek tiek ir po plovimo. Tas aromatas mane grąžina į vaikystę, kvapas kelia malonius prisiminimus ir kvepia taip, kad norisi uostyti ir uostyti... Gal visgi dėl kvapo šį muilą ir pirkau?

Nors Palmolive kompanija nėra labai įmantri, tačiau kasdieniai kompanijos produktai puikiai tinka kasdieniams poreikiams - muilai visai neprasti, pastebėjau, kad formulės yra patobulintos ir sudėtys nebėra tokios agresyvios, kaip anksčiau. Rankoms plauti, ypač, jei patinka kvapas, tiks, o veido odai ir greičiausiai net kūnui, nerekomenduočiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai