MORRISHAIR "Intense Repair" šampūnas pažeistiems plaukams ir atstatomasis kondicionierius

Bandyti naujas priemones man yra malonumas, o ir dalintis nuomone yra naudinga ne tik man pačiai, bet tikiu ir skaitantiems. Būna situacijų, kai suabejoju jau kažkur matytu produktu, susigundau, o pasirodo jau buvau bandžiusi ar tai mėginį ar pilno dydžio priemonę. Anksčiau parašytas atsiliepimas man padeda apsispręsti dėl pakartotino įsigijimo. Jei turite panašią į mano odą, plaukus, ar pastebite, kad tiek man, tiek jums tinka tie patys dalykai, tokius įrašus labai lengva pritaikyti sau. Aš pati seku keletą merginų, kurių tam tikri aspektai sutampa ir žinau, kad iš vienos ar kitos kategorijos nusipirkus rekomenduotą produktą - man puikiai tiks.

Rinkoje šiuo metu turime tiek daug kosmetikos, kad visko išbandyti atrodo neįmanoma, tačiau nuolat ieškau naujų galimybių kažką įdomaus išbandyti. Praeitą mėnesį užsiregistravau KlipShop vertintojų programoje ir gavau galimybę išbandyti nematytus, tačiau sudominusius Morris Hair plaukų priežiūros produktus: šampūną ir kondicionierių. Nors porelė bandyta savaite trumpiau, nei įprasta mano apžvalgoms, tačiau jau turiu nuomonę ir ja noriu pasidalinti su jumis.


Produktas: MORRISHAIR "Intense Repair" šampūnas pažeistiems plaukams ir atstatomasis kondicionierius
Gamintojas: "Maseva" AB, Švedija. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: plaukams: išplauti, pašalinti nešvarumus; atkurti, stiprinti, suteikti žvilgesio
Tinkamas tipas: nusilpusiems, pažeistiems, praradusiems gyvybingumą plaukams
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: kai kurios sudėtinės dalys
Tūris: po 250 ml (galima įsigyti ir po 100 ml ir po 1000 ml pakuotėse)
Kaina: 250 ml: šampūno - 17  Eur; kondicionieriaus - 18 Eur 
Kur galima įsigyti: KlipShop (ČIA ir ČIA)

Ką žada gamintojas: 
ŠAMPŪNAS: Morris Hair Intense Repair Šampūnas kruopščiai valo ir rūpinasi nusilpusiais, sausais ar pažeistais plaukais. Plaukai taps stipresni, sveikesni, švelnūs ir žvilgantys.
Priemonės sudėtis praturtinta natūraliais erškėtuogių ir mango aliejais, kurie maitina ir drėkina galvos odą bei plaukus.
Priemonė tinka tiek natūraliems, tiek dažytiems plaukams.

Veiklieji ingredientai:
- Erškėtuogių aliejus - drėkina plaukus ir galvos odą. Palaiko sveika plaukų išvaizda ir spindesį.
- Mango aliejus - vitaminų ir mineralų šaltinis. Stiprina plaukus ir suteikia jiems žvilgesio.

KONDICIONIERIUS: Intense Repair kondicionierius atkuria nusilpusius, pažeistus ir praradusius gyvybingumą plaukus. Kondicionierius rūpinasi galvos odos ir plaukų būkle, stiprina plaukus, suteikia žvilgesio ir skatina augimą.
Priemonė tinka tiek natūraliems, tiek dažytiems plaukams.

Aktyvieji ingredientai:
- Hialurono rūgštis - apsaugo nuo sausos galvos odos ir  plaukų plonėjimo ir iškritimo.
- Vynuogių sėklų aliejus – skatina plaukų augimą, blizgesį, švelnumą, didina plaukų apimtį. Apsaugo galiukų skilinėjimo ir plaukų slinkimo.
- Saldžiųjų migdolų aliejus - padeda pagerinti galvos odos būklę, mažina jos išsausėjimą bei pleiskanojimasi. Lygina plauko tekstūrą ir kovoja su plaukų slinkimu.
- Alavijas – ramina sudirgusią galvos odą, giliai valo riebius plaukus, stiprina ir atstato sausus ir pažeistus plaukus. Skatina plaukų augimą..
- Keratinas - atkuria ir gerina plaukuo struktūrą, atstato itin pažeistus plaukus, įskaitant šviesintus ir tiesintus plaukus, apsaugo plaukus nuo lūžinėjimo ir žalingo tiesintuvų poveikio.


Pakuotė. Tiek plaukų šampūno, tiek kondicionieriaus pakuotės nedidelės (nors dydis standartinis), kompaktiškos ir užima ženkliai mažiau vietos vonios kambaryje. Mane iš kart sužavėjo šviesus, 'švarus' pakuočių dizainas, kuriame vyrauja tik spalvinis, ryškiai geltonas intarpas dėmesiui atkreipti. Naudojimo pradžioje teko kelis kartus perskaityti, kuris buteliukas yra šampūno, o kuris kondicionieriaus, tačiau po kelių panaudojimų pripratau ir panašios pakuotės didesnių rūpesčių nekelia.
Plastikiniai buteliukai užsukti tokio pat plastiko dangteliais, kurių viršus atsikemša ir produktas išspaudžiamas į rankas. Naudojimas patogus, paprastas ir elementarus.

Kvapas. Žinau, visuomet akcentuoju, kad kvapų veido priežiūroje aš nemėgstu, kūno - retkarčiais, priklausomai nuo produkto. O va plaukų priemonės man tiesiog privalo maloniai kvepėti! O jei dar ir išlieka - vienas malonumas jausti maloniai kvepiančius plaukus! Porelė kvepia tiesiog dieviškai: aromatas malonus, turi saldumo, jaučiasi švelnus, nosies neerzinantis gėlių - vaisių kvapas. O išplovus plaukus - fantastiška, plaukai labai maloniai, gana intensyviai kvepia visą pusdienį! Jau senokai taip nesimėgavau kosmetikos priemonės aromatu.

Konsistencija. Stebuklų čia nėra: plaukų šampūnas gelinės tekstūros, o kondicionierius - kreminis.


Sudėtis:
ŠAMPŪNAS: AQUA (WATER), SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED OIL, POTASSIUM OLIVOYL PCA, ROSA MOSCHATA SEED OIL, COCO-GLUCOSIDE, GLYCOL DISTEARATE, COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, SODIUM COCOYL GLYCINATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, GLYCERIN, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LACTIC ACID, CITRIC ACID, BENZOIC ACID, SORBIC ACID, SODIUM BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE)LINALOOL, HEXYL CINNAMAL.

KONDICIONIERIUSAQUA (WATER), MYRISTYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, STERALKONIUM CHLORIDE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, HYDROLYZED KERATIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SODIUM HYALURONATE, CREATINE, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM GLUTAMATE, LAURDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED KERATIN, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, LECITHIN, POLYSORBATE 20, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, QUATERNIUM-80, C11-15 PARETH-9, PEG-5 COCOMONIUM METHOSULFATE, C11-15 PARETH-5, GLYCERIN, AMODIMETHICONE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, ACETIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, DECYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, CHLORPHENESIN, METHYLISOTHIAZOLINONE, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL.

Morris Hair priemonių sudėtyje nėra genetiškai modifikuotų organizmų, SLS, SLES, etilo alkoholio, sintetinių dažiklių, parafino ir parabenų. Visi produktai veganiški.


Poveikis. Tikriausiai norisi apžvalgą pradėti nuo sudėtinių dalių: tiek šampūno, tiek kondicionieriaus sudėtyje yra nemažai vidutinio saugumo ir nesaugių ingredientų, gamintojas nesaugiai pasirinko konservantus, nemažai kvapų ingredientų, - kita vertus jie reikalingi, kad priemonė būtų saugi naudoti ilgesnį laiką ir va taip maloniai kvepėtų. Kartu sudėtyje daug plaukus drėkinančių, kondicionuojančių, maitinančių, drėkinančių ingredientų, antistatikų.

Plaukų šampūnas puikiai putoja, prausia švelniai ir švariai. Kadangi sudėtyje nėra SLS, šampūnas turėtų tikti ir jautresnei, sausesnei galvos odai. O jau kvapas... mėgavausi kiekviena akimirka tiesiog plaunant plaukus - kvapai gali daryti stebuklus!

Kondicionieriaus mano porėti plaukai geria gana daug ir aš jiems jo negailiu. Šampūno man visuomet dar šiek tiek lieka, bet nepergyvenu, likučius dažniausiai baigiu su kokia plaukų kauke. Kondicionierius iš ties maitina ir drėkina plaukus. Plaukai tapo šilko švelnumo, minkštučiai, lygesni, itin malonūs liesti... Po kondicionieriaus neliko jokio vėlimosi, kuriuo paprastai nuolat skundžiuosi. Šilko švelnumo, maloniai kvepiantys plaukai, kuriuos smagu liesti. Porelė tiesiog puikiai tiko plaukams ir labai tinka pažeistiems plaukams, manau šviesintų plaukų savininkės taip pat būtų labai patenkintos. 
Sužavėjo. Naudosiu ir toliau!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-SAMPLE

Komentarai