SCHAEBENS "Peeling" šveičiamoji lakštinė pėdų kaukė su niacinamidu ir taukmedžio sviestu

Pavasarį man labai svarbu tinkamai paruošti pėdų odą, nes gi prasidės basučių sezonas ir norėsis, kad pėdos atrodytų tvarkingai, oda būtų švelnutė, maloni liestis pačiai. O paskui jau galima ir pedikiūrą pasidaryti. Nors pėdų oda rūpinuosi visus metus, tačiau kiekvieną pavasarį, maždaug gegužę ant pėdų dedu šveičiančią kaukę, laukiu kol oda nusilups ir jaučiuosi pilnai pasirengusi šiltajam sezonui.
Šį kart nusipirkau Schaebens kompanijos šveičiamąją kaukę, šios kompanijos gaminiai (iš to ką esu bandžiusi) man niekad neįtiko, nepaliko gero įspūdžio, tačiau tikriausiai norėjosi išbandyti kažką naujo? Išbandžiau ir įspūdžiais dalinuosi su jumis.


Produktas: SCHAEBENS "Peeling" šveičiamoji lakštinė pėdų kaukė su niacinamidu ir taukmedžio sviestu
Gamintojas: "Haus Schaeben" GmbH, Vokietija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: pėdų odai nušveisti, pašalinti negyvas odos ląsteles, suteikti švelnumo, maitinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nebloga sudėtis
Labiausiai nepatiko: praktiškai jokio šveičiamojo efekto
Tūris: 1 pora
Kaina: 6,29 Eur
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose (Iki, Maxima ir kt.), Drogas ir kt.

Ką žada gamintojas: „Peeling“ pėdų kaukė su niacinamidu ir taukmedžio sviestu intensyviai maitina odą ir suteikia iki 200 % daugiau drėgmės. Natūralaus silicio dioksido šveičiamosios dalelės švelniai pašalina negyvas odos ląsteles ir suteikia odai švelnumo pojūtį. Šveičianti, bet maitinanti sudėtis sumažina tempimo jausmą, todėl sausos ir šiurkščios pėdos vėl tampa minkštos ir švelnios. 0 % mikroplastiko pakuotėje. 
NAUDOJIMAS
1: Prieš naudojimą pėdas nuprauskite ir nusausinkite. 
2. Įdėkite pėdas į kaukes ir užtvirtinkite lipniomis juostelėmis. 
3. Palikite pėdų kaukę 20 minučių, kad ingredientai įsigertų į odą.


Pakuotė. Vienkartinis plastikinis maišelis, gausiai puoštas užrašais, paveiksliukais ir mano akims patrauklia violetine spalva. Dizainas mano akiai nėra patrauklus, man trūksta vientisumo, trūksta darnos pakuotėje, tačiau tiek to, svarbiausia ne dizainas.

Kvapas jau atidarius pakuotę jautėsi stiprus alkoholio ir kreminis kosmetinio kvapo aromatas. Keistoka kombinacija - lyg ir norisi uostyti, bet alkoholio kvapas nuteikia nemaloniai... Alkoholio kvapas dar stipresnis atidarius kojinaičių maišelius.

Konsistencija viduje du, kojinių formos plastiko maišelis su veikliuoju skysčiu viduje.


Sudėtis: Aqua, Dipropylene Glycol, Glycerin, Hydrogenated Polyisobutene, Glyceryl Stearate, Silica, Cetyl Alcohol, Niacinamide, Butyrospermum Parkii Butter, Allantoin, Carnosine, Cocos Nucifera Oil, Glucose, Panthenol, Rice Ferment Filtrate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Betaine, Butylene Glycol, C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alcohols, Caprylic/ Capric Triglyceride, Disodium EDTA, Glyceryl Caprylate, Hydroxyacetophenone, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Sodium Polyacrylate Starch, Xanthan Gum.
Be PEG. Be silikonų. Be parafinų. Be dažiklių. 
Be gyvūninės kilmės ingredientų. 
Be alergizuojančių kvapiųjų medžiagų.


Poveikis. Pirmiausia turiu pastebėti, kad pėdų kaukės pakuotės nėra sandarios - išėmus iš plastikinio maišelio, dar neatplėšus kojinių pakuočių, skystis iš jos jau tekėjo lauk, tad paviršius buvo nemaloniai drėgnas. Nefaina... Visgi maloniai džiugino, kad kojinės turiu lipdukus, kurie padeda apsiklijuoti aplink nariuką ir kojinės nesmukčioja, neslysta nuo pėdų. Kadangi skystis viduje šaltas, aš dar užsidėjau šiltas kojines, ir kaip jau įprasta, kantriai laukiau, kol pėdos pradės luptis. Iš karto jaučiau tik pėdų sausumą...

Prabėgo savaitė, dar viena, o šiai dienai jau beveik mėnuo, tačiau pėdos taip ir nepradėjo luptis. Tik atidžiai ištyrinėjus visus aprašymus supratau, kad jokio šveitimo efekto čia nebus - pakuotė man paprasčiausiai apgavo! Kam gi ant pakuotės rašyti "Peeling", kai realiai tokio efekto nei nėra? Labai pikta, nes pralaukusi mėnesį, iki basučių sezono nebespėsiu uždėti kitos kaukės ir sulaukti pilno nusilupimo! Kažkaip labai liūdna, kad pasitikėjau šio gamintojo produktu, ir vėl. Matyt ši kompanija tiesiog ne man, lūkesčių niekada nepateisina, pažadų neišpildo.

Tai gal bent kažkoks stebuklingas efektas iš šios kaukės buvo? Tai kad va ir nebuvo, aš realiai neturiu kuo pagirti produkto, išskyrus tai, kad sudėtis nebloga. Pirmą savaitę vietoje žadėto maitinimo jautėsi pėdų sausumas, jokio švelnumo nejaučiau ir nenušveitė nieko. Žodžiu, pinigų ir laiko švaistymas.

Jei ieškote tikrai veiksmingos šveičiamosios pėdų kaukės, galiu rekomenduoti ankstesniais metais bandytas:




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai