FIRST AID BEAUTY KP Bump Eraser Body Scrub with 10% AHA - kūno šveitiklis su 10% AHA

Tinkamai kūno priežiūrai odos šveitimas yra labai svarbus kassavaitinis ritualas - ant nešveičiamos kūno odos kaupiasi negyvos odos ląstelės, oda tampa šiurkšti, papilkėja ir atrodo praradusi gyvybę, tad kaip rūpinamės veido oda, taip ir artėjant šiltąjam sezonui pasirūpinti kūno oda tiesiog būtina. Aš asmeniškai šveičiu odą visus metus, stengiuosi naudoti efektyvias priemones, bet nevengiu išbandyti ir naujų dalykėlių kūno odai šveisti. Šį kart bandau First Aid Beauty kompanijos produktą, kuriame kombinuotas fizinis ir cheminis šveitimo būdas.


Produktas: FIRST AID BEAUTY KP Bump Eraser Body Scrub with 10% AHA - kūno šveitiklis su 10% AHA
Gamintojas: "First Aid Beauty" Ltd. Pagaminta JAV
Paskirtis: kūno odai - pašalinti negyvas ląsteles, pašalinti odos nelygumus, gerinti odos tekstūrą, nuraminti ir suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kai kurios sudėtinės dalys
Tūris: mano pakuotės 23,3 g. Galima įsigyti 226 ml pakuotėje
Kaina: 23,95 Eur
Kur galima įsigyti: Lookfantastic, Sephora, Asos it kt.

Ką žada gamintojas: Išlyginkite odą su šveitikliu, papildytu pemzos dalelėmis, kurios natūraliai šveičia, pašalina negyvas odos ląsteles, šiurkščius odos nelygumus. Po šveitimo oda tampa lygaus paviršiaus ir šilko švelnumo. Šveitiklyje suderintos fizinio šveitiklio (pemzos) ir cheminio šveitiklio (10% AHA rūgštis), kurios dar efektyviau šveičia kūno odą, gerina tekstūrą, o bisabololis padeda nuraminti ir švelninti odos paviršių. 
Kūno šveitiklyje gausu antioksidantų, kurie apsaugo nuo aplinkos taršos ir saulės spinduliuotės.
Tinka visiems odos tipams, įskaitant jautrią odą.
Be alkoholio, parabenų, kvapų, ftalatų ir sulfatų.

NAUDOJIMAS
1. Padenkite ant drėgnos odos ir švelniai masažuokite pirštų galais problemines kūno sritis.
2. Nuskalaukite ir nusausinkite odą.
3. Sudrėkinkite kūno kremu.
Naudokite 1 - 2 kartus savaitėje, priklausomai nuo odos toleravimo galimybių.


Pakuotė. Mano rankose nedidelė plastikinė tūbelė su užsukamu dangteliu. Labai panašiai, beveik identiškai atrodo ir pilno dydžio pakuotė, tik ji turi ženkliai patogesnį atkemšamą dangtelį, kuris smagesnis naudoti duše, nei maniškis. Pakuotės dizaine vyrauja švelnios, pastelinės spalvos, tačiau pakuotė labai gausiai perkrauta užrašais ir smulkiais dekoratyviniais elementais.

Kvapas. Nors papildomų kvapiųjų medžiagų gamintojas nenaudoja, tačiau priemonė turi švelnų, lengvai citrusinį aromatą.

Konsistencija tiršta, sausoka, kreminė konsistencija su itin smulkiomis šveičiamosiomis dalelėmis.


Sudėtis: Pumice, Water, Glycolic Acid, Sodium Cocoyl Isethionate, Lactic Acid, Dimethicone, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Palmitic Acid, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Sorbitol, Colloidal Oatmeal, Tocopherol, Chrysanthemum Parthenium Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Salix Nigra Bark Extract, Bisabolol, Hydrogenated Coconut Acid, Xanthan Gum, Steareth-20, Steareth-21, Myristic Acid, Sodium Isethionate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Disodium EDTA.
Be alkoholio, parabenų, kvapų, ftalatų ir sulfatų.


Poveikis. Kūno šveitiklio sudėtis visai gera: gausu odą kondicionuojančių ingredientų, minkštiklių, šveitiklių, antioksidantų, parinkti saugesni konservantai, nenaudotos kvapiosios medžiagos. Sudėtyje yra silikono, kuris odai suteiks dekoratyvinio lygumo, ne tik dėl pačio šveitimo, bet ir dėl odą lyginančio silikono.

Kūno šveitiklyje derintas mechaninis ir rūgštinis šveitiklis ir tai yra nuostabu. Pirmiausia pasidžiaugsiu, kad priemonės fizinės dalelės - pemza yra itin smulki. Šveičiant odą atrodo, lyg masažuotum smulkiu paplūdimio smėliuku. Šveitiklio konsistencija sausoka, tad pastebėjau, kad šveitiklio reikia šiek tiek daugiau, nei esu pratusi naudoti. Tačiau efektas pranoksta lūkesčius - priemonė nepriekaištingai šveičia kūno odą, nepalieka riebios plėvelės, neapsunkina odos paviršiaus. Po šveitimo oda pasakiškai lygi, švelnutė, maloni liesti ir atrodo ženkliai jauniau, sveikiau bei gražiau.

Man šis šveitiklis labai patinka, tik gaila, kad turiu tokį mažutį kiekį. Pilno dydžio pakuotė 8 kart didesnė ir tikrai verta bandyti - tos smulkios šveičiamosios dalelės ir rūgštinis šveitiklis labai efektyvus ir puikiai jaučiasi ant odos. Paprastas, efektyvus, puikus!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai