NYX Dewy Finish makiažą fiksuojantis purškiklis, suteikiantis gaivaus švytėjimo efektą

Makiažas man puikiai laiko visą dieną, tad papildomas makiažo fiksavimo tokiomis priemonėmis man nereikia ir visgi, makiažo fiksatorius aš naudoju beveik nuolat. Iš ties pastebėjau, kad makiažo fiksatoriai, ypač tie, kurie žada švytėjimo ar gaivios odos efektą, labai gražiai sulieja pudrinius veido produktus, suteikia natūralesnio makiažo efektą. Fiksavimas man net nėra būtina tokių purškiklių funkcija. Nors turiu atradusi kelis man visai neblogai tinkančius, tačiau bandyti naujus man patinka, tad šį kart nusprendžiau įsigyti Nyx Dewy Finish fiksatorių, naudoju jau ilgokai ir noriu pasidalinti įspūdžiais.


Produktas: NYX Dewy Finish makiažą fiksuojantis purškiklis, suteikiantis gaivaus švytėjimo efektą
Gamintojas: "Nyx Cosmetics" J.A.V. Pagaminta Taivane
Paskirtis: dekoratyvinė - veido odos makiažui fiksuoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: skaisčios ir gaivios odos efektas
Labiausiai nepatiko: veido oda nudžiūvus priemonei jaučiasi (ir atrodo) labai sausa
Tūris: 60 ml
Kaina: 11,79 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Siekite tobulumo! Gaivų ir ilgai išliekantį makiažo įvaizdį išsaugoti padės NYX PROFESSIONAL MAKEUP SETTING SPRAY makiažą sutvirtinantys purškikliai – lengvos tekstūros ir malonų pojūtį odai teikiantys, bet užtikrinantys, kad makiažas išliktų savo vietoje žymiai ilgiau nei įprastai. Galima rinktis iš dviejų rūšių – suteikiančio nuostabų matinį arba gaivaus švytėjimo efektą.


Pakuotė. Juodo plastiko buteliukas su užsukta pompa. Pakuotės dizainą puošia švelnia žalia, skaniai gaivios spalvos etikete. Smagu matyti ir tokios pačios spalvos purkštuko dangtelį. Pompa puikiai veikia visą naudojimo laiką ir nors purškia ne pačia smulkiausia dulksna, tačiau visuomet tolygiu, vienodu kiekiu ir nestambiais lašeliais ant veido odos.

Kvapas. Makiažo fiksatoriui papildomai nenaudotos kvapniosios medžiagos, tačiau kvapas yra. Jaučiamas chemijos, dažų ir lengvo alkoholio aromatas.

Konsistencija vandens skystumo. Skystis bespalvis, skaidrus.


Sudėtis: Aqua, Alcohol, PVP, Propylene Glycol, Niacinamide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol.


Poveikis. Pastaruoju metu vis nesugebu tinkamai išsirinkti kosmetikos priemonių, nes alkoholis atrodo mane persekioja visur ir nuolat! Nors makiažo fiksatoriaus sudėtis atrodo minimali, tačiau joje yra daug alkoholio ir nesaugus konservantas. Žinoma, ilgalaikio naudojimo perspektyvoje alkoholis sausina odą ir pažeidžia odos apsauginį barjerą, o ir mano oda šiuo metu gana greit sureaguoja į produktus, turinčius sudėtyje alkoholio. Situaciją šiek tiek gelbėja niacinamidas, kuris ne tik šviesina odą, bet ir padeda jai atsistatyti, tačiau jo sudėtyje yra labai nedidelis kiekis.

Makiažo fiksatorius purškia gana smulkiais dulksnos lašeliais ant veido odos. Priemonė džiūva standartiškai, kaip dauguma tokio tipo priemonių. Jau beveik nudžiūvus matau, kad priemonė iš ties suteikia veido odai švytėjimo efekto, gaivos ir skaistumo. O ir makiažą puikiai fiksuoja! Atrodo fantastiškai ir čia standartiškai būčiau baigusi apžvalgą su komplimentais ir plojimais. Tačiau bėda ta, kad tikriausiai beveik nuo pat naudojimo pradžios pastebiu, daugmaž po pusvalandžio nuo naudojimo, odą pradeda stipriai tempti ir traukti, ypač kalbant. Jausmas ne pats maloniausias, o pasižiūrėjus į veidrodį, bandant vienokias ar kitokias minimas, pastebiu, kad ant odos susiformuoja raukšlių, kurių net nežinojau turinti! Tai kas, kad veido oda spindi, tai kas, kad puikiai fiksuoja, bet priemonė sausina, tempia, veidas nemaloniai niežti, išryškina visas raukšleles... 

Apmaudu, bet šitas produktas visiškai netinka mano poreikiams, netinka mano odos tipui. Man nepatinka tempimo jausmas, nepatinka "fiksavimo" šalutinis poveikis, kai matomos raukšlelės, kurių egzistavimo net neįtariau. Erzina ir tai, kad po makiažo būtinas intensyvus odos drėkinimas ir kruopšti priežiūra - priešingu atveju jau po kelių naudojimų turėčiau dehidratuotą, kosmetikos produkto išsausintą odą. Apmaudu, bet sausiaodėms ir greičiausiai mišrios odos savininkėms šis produktas netinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai