SOL DE JANEIRO Brazilian Bum Bum Cream - drėkinamasis kūno kremas

Ar yra dar negirdėjusių apie Sol de Janeiro kompaniją ir produktus, kurie kvepia taip maloniai, kad juos norisi nuolat naudoti ir uostyti vien dėl patrauklaus aromato? Ar yra dar nežinančių apie ypatingas kompanijos kūno dulksnas, kurias merginos renkasi mieliau, nei kvepalus? Tikriausiai pats garsiausias produktas, nuo kurio prasidėjo kompanijos aukso amžius, buvo Brazilian Bum Bum kūno kremas, plačiai nuskambėjęs per visas informacijos sklaidos priemones ir kanalus. Nemeluosiu, ne kart žiūrėjau ir aš, laukiau kokio geresnio pasiūlymo išbandyti ir galiausiai namuose turiu mini kremo pakuotę, kurią jau pabandžiau ir noriu savo įspūdžiais pasidalinti su jumis. 


Produktas: SOL DE JANEIRO Brazilian Bum Bum Cream - drėkinamasis kūno kremas
Gamintojas: "Sol de Janeiro". Pagaminta JAV
Paskirtis: kūno odai - stangrinti, maitinti, suteikti švelnumo, spindesio, pakvėpinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: trūko realaus efekto odai (drėkinimo, maitinimo ir pan.)
Tūris: mano pakuotės 25 ml. Galima įsigyti 75 ml ir 240 ml pakuotėse
Kaina: 75 ml - 16,99 Eur; 240 ml - 39,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Notino

Ką žada gamintojas: SOL DE JANEIRO atskleidžia gražios ir stangrios odos paslaptį: kremo Brazilian Bum Bum sudėtyje gausu gvaraninių paulinijų, nes būtent šio Amazonės augalo vaisiuose yra vienos veiksmingiausių formų kofeino. Be to, braziliško grožio mišinio sudėtyje esantis puikiai maitinantis kakavmedžių aliejus, galingas antioksidantas aliejinės kopūstpalmės ir intensyviai puoselėjantis kokosų aliejus daro odą neįtikėtinai švelnią. Priemonė greitai įsigeria į odą ir suteikia jai subtiliai tobulo braziliško spindesio, o dangiškas pistacijų ir karamelės aromatas maloniai nuteikia jusles. Kojų, rankų, pilvo ir, žinoma, sėdmenų oda ne tik atrodo glotnesnė, itin elastinga, bet ir stangri bei patraukli.

Kremo aromatas:
Viršutinės natos: pistacijos, migdolai.
Vidurinės natos: heliotropas, jazminų žiedai.
Sausos natos: vanilė, sūri karamelė, santalas.

NAUDOJIMAS: Kūno kremą ar pienelį geriausia ant odos tepti nepraėjus trims minutėms po dušo. Odą lengvais judesiais nusausinkite rankšluosčiu ir dar vos drėgną palepinkite kūno kremu. Taip kūno kremas lengviau pateks į odą ir suteiks išskirtinį švelnumo pojūtį.


Pakuotė. Ryškiai geltonas plastikinis indelis, užsuktas baltu plastikiniu dangteliu. Iš ties jau vien pakuotės dizainas traukia žvilgsnį - dangelis platesnis nei pakuotės pagrindas, neįprasti užrašai ir viskas atrodo taip, lyg ant geltono pagrindo užvyniotas popierius, bent jau man. Žvilgsnius manau tikrai traukia ir mano akis ne kart parduotuvėje nuklydo link šių pakuočių. Gražu, nuotaikinga ir patrauklu.

Kvapas yra tiesiog ypatingas! Kompanija garsėja aromatingomis priemonėmis, kurias nepaprastai malonu dėvėti ant odos pirmiausia dėl aromaterapijos. Aš užuodžiu migdolus, karamelė, santalmedį ir vanilę - visa dermė labai šilta, apgaubianti, maloni, jauki. Manau šis kvapas būtų tobulas pasirinkimas šaltuoju metų laiku, pavyzdžiui rudens metu, kai norisi tų jaukių aromatų.

Konsistencija kreminė. Įsivaizdavau, kad kūno kremas turėtų būti sunkesnės ir riebesnės konsistencijos. Man produktas konsistencija labai primena kūno losjoną, nei kremą - yra lengvesnis, neturi riebumo.


Sudėtis: Water, Methyl Glucose Sesquistearate, Phenyl Trimethicone, Dodecane, Caprylic/ Capric Triglyceride, Fragrance, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetyl Alcohol, Mica, Theobroma Grandiflorum (Cupuaçu) Seed Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Caprylate, Paullinia Cupana (Guaraná) Seed Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Euterpe Oleracea (Açaí) Fruit Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Ilex Guayusa Leaf Extract, Ilex Paraguariensis Leaf Extract, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Limonene.


Poveikis. Aš tikėjausi, kad šio kremo sudėtinės dalys bus prastesnės, tačiau išanalizavus priemonės sudėtines dalis galiu pasidžiaugti, kad sudėtyje daug augalinių aliejų ir ekstraktų, minkštiklių, odą kondicionuojančių ingredientų. Deja, bet šio produkto sudėtyje yra nesaugus konservantas, alkoholis, kuris ilgalaikio naudojimo eigoje ardo odos apsauginį barjerą, sausina odą ir gali pridaryti labai daug žalos, o nuo ko, galima ir likti nesupratus.

Esu linkusi manyti, kad šį kremą renkasi tos, kurios nori malonaus aromato kūno odai. Aromatas čia dieviškas, nepaprastas, šiltas: migdolų, jazminų, karamelės, vanilės ir santalmedžio mišinys, kažkodėl man labai primenantis saulės kosmetiką, o gal šiaip vasarą? Man vasaros metu toks aromatas būtų per sunkus, per saldus, o va šiuo metu, kai lauke šilta, bet ne itin karšta, - pats tas. Įsivaizduokite, pasitepi kremu ryte ir visą dieną jauti malonų aromatą! Tik vakare aromatas kiek nuslopsta, tačiau išlikimas visą dieną yra labai ilgas laikotarpis tokiam produktui kaip kremas. Ir vien dėl malonaus kvapo jis vertas dėmesio.

Visi kiti aspektai man pasirodė kiek prastesni - kremas greit susigeria į kūno odą, tačiau jokio rimtesnio drėkinimo nejaučiu, nepasakyčiau, kad ir maitintų ar labai kondicionuotų. Be jau minėto kvapo, priemonė kūnui suteikia švelnumo ir lengvą, malonų akiai, labai natūralų, švytėjimo efektą. 

Realaus poveikio kūno odai iš kremo man labai trūko, nepatiko ir alkoholis priemonės sudėtyje, tačiau kvapas... kvapas pats intensyviausias, stipriausias, maloniausias iš visų naudotų kremų per gyvenimą. Nerealu, kai vien tik kremo pagalba galima kvepėti visą dieną ir tikriausiai dėl tos priežasties šis kūno kremas toks garsus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai