REAL TECHNIQUES "Stippling Brush" makiažo pagrindo suliejimo/ sumaišymo šepetėlis 01408

Makiažo pagrindą dažniausiai dengiu makiažo kempinėlėmis, nes rezultatas natūralesnis, lengvesnis ir tolygesnis, kad ir su didesnėmis pudros sąnaudomis. Tačiau pasitaiko dienų, kai į rankas kreminiams produktams dengti imu makiažo šepetėlius. Jei jūsų makiažo istorija siekia dešimtmetį ir daugiau, tikriausiai pamenate, kad prieš kempinėlių bumą dažytis makiažo šepetėliu buvo visiškai normalus ir net skatinantis dalykas, o ir šiuo metu nemažai žmonių makiažo pagrindo dengimui naudoja šepetėlius. Rezultatai dažantis šiuo būdu gali būti nepriekaištingi, svarbiausia išsirinkti tam patogų šepetėlį.

Mano rankose ir šios dienos apžvalgos dėmesio centre jau kuris laikas turimas Real Techniques Stippling Brush makiažo šepetėlis, skirtas visiems kreminiams veido produktams dengti.


Produktas: REAL TECHNIQUES "Stippling Brush" makiažo pagrindo suliejimo/ sumaišymo šepetėlis 01408
Gamintojas: sukurta Didžiojoje Britanijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veidui - skystai pudrai ar BB kremui, kreminiams skaitalams, bronzatui ar hailaiteriui padengti ir išsklaidyti
Medžiagos: sintetika plaukeliai - talkonas. Rankenos - plastikas, guma ir aliuminis
Labiausiai patiko: nepriekaištingas dengimo efektas
Labiausiai nepatiko: šepetėlis dažantis meta plaukelius
Matmenys: 15,5 cm ilgio
Kaina: apie 14 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Topbeauty, pigu.lt, Drogas, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Dvigubų šerelių šepetėlis sukuria nepriekaištingą, aukštos kokybės kreminių produktų dengimą. Net ir prastame apšvietime makiažas atrodo nepriekaištingai, itin švelnūs šepetėliai.



Makiažo šepetėlis atkeliauja skaidrioje plastikinėje pakuotė, pro kurį matosi ryškiaspalvis rožinio pagrindo makiažo šepetėlis. Ankstesnis sprendimas, šepetėlių kotelius dažyti tam tikra spalva man patiko, pavyzdžiui, visuomet žinojau, kad rožiniai ir oranžiniai skirti veido makiažui, violetiniai - akims. Tokia sistema buvo lengva kai norėdavai greitai surasti konkretų šepetėlį. Dabar mačiau kompanijos šepetėliai labai įvairių spalvų ir tikriausiai tai normalu - daugėjant pasiūlai sistema greičiausiai buvo išaugta, prisidėjo greičiausiai ir kintančios tendencijos bei vartotojų pomėgiai. 

Senoji (ta, kurią matote nuotraukoje) versija turėjo vieną didžiulį minusą - tas juodas guminis galiukas, kuris buvo kurtas su mintimi, apsaugoti nuo įrankio slysčiojimo rankose. Ir iš ties slysta mažiau, net jei delnai drėgni, tačiau prie to guma dengto galiuko visos dulkelės limpa kaip metalas prie magneto. Sulig dažnesniu naudojimu galiukas tampa lipnus, guma ima nusitrinti ir šepetėlis praranda gražią pradinę išvaizdą ir sukelia nepatogumų. Kai tik pradeda lipti, galiukus nuvalau su dezinfekciniu skysčiu, kuris aptirpdo atplyšusius gumos likučius, nuvalo lipnumą; tik kad kartu su dezinfekavimo priemone, guma nuo galiuko nusidėvi ženkliai greičiau.


Labai džiaugiuosi ant kiekvieno šepetėlio matydama kompanijos užrašą ir šepetėlio paskirtį. Nors nebepamirštu, koks šepetėlis kam skirtas, nors improvizuoju ir naudoju šepetėlius ne visuomet pagal jų pradinę paskirtį, tačiau manau, kad toks užrašas naujokams labai padeda. O ir šiaip, primiršus kokį konkrečiai šepetėlį turi, visuomet gali pasižiūrėti į kotelį ir dėžutės saugoti nereikia.

Šis makiažo šepetėlis sudarytas ir dviejų skirtingo ilgio, spalvos ir tekstūros plaukelių: juodi talkono plaukeliai itin švelnūs lietimuisi su oda, o tvirtesni balti padeda 'nuimti' produkto perteklių. Kombinuojant skirtingo ilgio šepetėlius išgaunamas natūralesnis makiažo dengimo efektas. Pamenu, kaip pradžioje nemėgau šio šepetėlio... nepagalvojusi vis padaugindavau pudros, norint ją išsklaidyti priemonė ant odos dengdavosi dryžiais ir niekaip nepavykdavo tik šepetėlio pagalba pasidaryti gražaus makiažo. Kai pagaliau išmokau vienam kartui naudoti tik vieną pudros lašelį, makiažą pagaliau pavykdavo pasidengti itin gražiai, natūraliai, tolygiai ir nepriekaištingai. Kas kart.


Dvigubi makiažo šepetėlio šereliai suteikia tą nepriekaištingą rezultatą, tolygų makiažo padengimą ir atrodo daugiau mažiau taip pat natūraliai, kaip dengiant kempinėlė. Makiažą šepetėliu dengiu sukamaisiais judesiais ir turiu pastebėti, kad kiekvieną kart dažantis, šepetėlis ant odos palieka po plaukelį - kitą. Dabar susimasčiau, ar čia dėl to, kad šepetėlį jau turiu kelis metus, ar šiaip Stippling Brush šepetėlis nėra labai kokybiškas? Nei vienas Real Techniques šepetėlis nesišeria, plaukelių nemeta plaunant ir nepalieka jų ant veido odos dengiant makiažą. Tikriausiai dėl šios priežasties kompanijos šepetėliai man labai patinka - nebrangu, kokybiška ir visuomet efektyvu. Patinka man ir šitas - makiažo pagrindą padengia nepriekaištingai, tik va, kad linkęs šertis juodais plaukeliais - nedžiugina.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai