SPA CEYLON AYURVEDA "Ginger Spice" Exfoliating Bar - šveičiamasis muilas su lufa ir cinamomo, imbiero ir kokosų aromatu

Jau šiek tiek jums esu spėjusi papasakoti apie SPA Ceylon kompanijos produktus, tiksliau kelis jų, nes kol kas išbandžiau palyginus mažai, bet esu sužavėta maloniais aromatais, poveikiu kūnui ir mintims. O šį kart vienas iš regis elementariausių kosmetikos (ar higienos) priemonių - paprasčiausias muilas, kuris kartu labai nepaprastas, maloniai kvepiantis ir atliekantis papildomą šveitimo funkciją.


Produktas: SPA CEYLON AYURVEDA "Ginger Spice" Exfoliating Bar - šveičiamasis muilas su lufa ir cinamomo, imbiero ir kokosų aromatu
Gamintojas: "Propietary Ayurveda Preparation". Pagaminta Šri Lanka
Paskirtis: prausti, padėti šalinti negyvas odos ląsteles, suteikti švelnumo, saugoti nuo išsausėjimo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: muilo kokybė
Labiausiai nepatiko: neskalsus ir šveitiklio neatstos
Tūris: 70 g
Kaina: 6,50 Eur 
Kur galima įsigyti: SPA Ceylon

Ką žada gamintojas: Natūrali, inovatyvi formulė. Padeda pašalinti negyvas odos ląsteles ir šiukščius sukietėjimus. Švelniai valo, švelnina ir apsaugo nuo išsausėjimo. Su šildančiu cinamono aromatu, žvalumo suteikiančiu imbiero, kokosų, kviečių gemalų ir tyru medumi
Naudojimas: Maudantis išmasažuokite muilu rankas ir kūną. Nuskalaukite. Nerekomenduojama naudoti veido odai.

Sudėtis: Aqua, Sodium Soap of Coconut Fatty Acids, Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Sorbitol, Sucrose, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Dodecyl Sulfate, Parfum, Mel, Triticum Vulgare Germ Oil, Cocos Nucifera Oil, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil, Zingiber Officinale Root Oil, Luffa Cylindrica, CI 15510.
100% tinkamas vegetarams
netestuota su gyvūnais
be gyvūninės kilmės ingredientų


Mano nuomonė. Muilas supakuotas visai paprastoje, skaidraus plastiko pakuotėje, kurią puošia vertikali, neįprastos formos etiketė. Beje, būtent etiketė labiausiai traukia žvilgsnį - neįprasto akims dizaino, gausiai puošta gėlėmis ar kažkuo panašiu į mandalas. Galiausiai ir oranžinė spalva traukia žvilgsnius daug labiau, nei pvz, balta.

Neįprastas ir pats muilas - jis suformuotas ant natūralios lufos gabalo, tad papildomai nebereikia jokių kempinių. Patogu, pavyzdžiui vasaros metu, kai daug keliaujama ir šlapios kempinės tampyti nesinori. Įsimetei tokį muilą į muilinę ir turi visko, ko reikia nusiprausti. Greičiausiai reiktų paminėti, kad to muilo ant lufos nėra labai daug, muilas gana greit tirpsta nuo drėgmės, tad gabalėlis tikrai nebus skalsiausia kada nors naudota priemonė.

Man labai patinka itin saugi muilo sudėtis, kurioje išvengta agresyvių konservantų, parinktos saugios kvapų priemonės. O kvapia tai dieviškai - aromatas intensyvus, malonus, kosmetinis kvapas, kuriame ir prieskoniukai jaučiasi, ir cinamoną galima atpažinti ir šiaip labai fainas, energijos suteikiantis kvapas. 

Muilas puikiai putoja ir visai švariai prausia kūno odą. Muilas šveitimo efekto neturi, šią funkciją čia atlieka lufa, kuri susimaišiusi su putomis maloniai slysta kūno oda, o nuskalavus ir švelnumą jaučiu. Nepasakyčiau, kad tokių muilų efektas gali atstoti įprastus kūno šveitiklius - ne, taip gerai nešveičia, o ir nuo drėgmės praradimo nesaugo ir jau tikrai nedrėkina, bet ir nesausina. Dėl lufos muile, jis nėra labai patogus kasdieniam rankų plovimui, bet man labai smagu savaitgalį su muilu 'nušveisti' odą ir priemonę panaudoti vietoje įprasto prausiklio. Aromatas malonus, sudėtis puiki, tik gal kaina aukštoka. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai