Q+A Peptide Facial Serum - peptidų veido serumas

Išbandžiau kelis Q+A kompanijos gaminius ir kol kas manau, kad gaminiai gali būti arba visai geri, arba visiškas šnipštas, tarkim prausiklis buvo visai geras, o va paakių želė - net negalėjau naudoti, nes degino akis! Šiandien labai noriu papasakoti apie paskutinį turimą kompanijos gaminį, peptidų veido serumą, žadantį kovoti su senėjimu, nuraminti, stangrinti ir drėkinti veido odą. Tad koks serumo poveikis ir ar jis vertas jūsų dėmesio?


Produktas: Q+A Peptide Facial Serum - peptidų veido serumas
Gamintojas: "Ellipsis Brands" Ltd, Airija. Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: veido odai - lėtinti senėjimo požymius, raminti, stangrinti, drėkinti, skatinti kolageno gamybą
Tinkamas tipas: visiems, išskyrus jautrią odą
Labiausiai patiko: sudėtinės dalys
Labiausiai nepatiko: efektas
Tūris: 30 ml
Kaina: 10,49 Eur 
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: Kas yra peptidai? Peptidai veikia kaip kolageno statybinė medžiaga ir padeda kovoti su senėjimo žymėmis. Šis unikalus vandens pagrindo serumas greitai įsigeria ir suteikia odai jaunatviško spindesio.
Lėtina senėjimo požymius;
Ramina;
Skatina kolageno susidarymą;
Stangrina;
Drėkina;
99,4% natūralus | tinka veganams.

Naudojimas: Kasdien tepkite ant švarios odos prieš drėkiklį (arba vietoj jo).


Pakuotė. Ryškiai geltono dizaino kartoninėje dėžutėje supakuotas tamsaus stiklo buteliukas su užsukta stikline pompa. Iš ties neturiu nė menkiausio priekaišto pakuotei - ji atrodo puikiai, yra kokybiška ir apsaugota nuo tiesioginių saulės spindulių (nors šio tipo serumui tai nėra būtina). Kompanijos sprendimas dizainui naudoti ryškiaspalvius blokus man visai patinka - pakuotės atkreipia vartotojo dėmesį, atrodo ryškiai ir kartu nėra perkrautos.

Kvapas gamintojas serumo sudėtyje nenaudojo jokių papildomų kvapiųjų medžiagų ir tuo labai džiaugiuosi. Veido serumui kvapiklių tikrai nereikia ir tas natūralus produkto kvapas visai neerzina.

Konsistencija skysta, vandeninga.


Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, Betaine, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Phytate, Glycerin, Lonicera Caprifolium Extract, Biosaccharide Gum-2, Lonicera Japonica Extract, Sodium Levulinate, Tripeptide-29, Sodium Hyaluronate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Magnesium PCA, Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Cocoyl Proline, Sodium Anisate, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Citric Acid.


Poveikis. Pirmiausia noriu labai pasidžiaugti priemonės konsistencija - lengvutis serumas labai greit įsigeria į veido odą ir nors dar keliolikai sekundžių jaučiasi odos lipnumas, tačiau jis pakankamai greit dingsta produktui susidėrus į odą.

Peptidų serumas šiuo metu yra labai populiari priemonė prieš senėjimo požymius, tačiau toli gražu ne visi tokio tipo serumai veikia odą. Šis prisižadėjo ir su senėjimu kovoti, raminti, stangrinti, drėkinti - žodžiu, oda visokeriopai turėtų jaustis geriau, atrodyti sveikiau ir gražiau. Pradėjus naudoti serumą, labai kantriai laukiau, kol pamatysiu pirmuosius rezultatus. Sunaudojus 1/4 pakuotės jau tikėjausi bent kažkokio efekto, tačiau jo praktiškai nebuvo. Taip, oda jautėsi švelnesnė, tačiau nei gražiau atrodė, nei jautėsi sudrėkinta, jaunesnė ar stangresnė. Lygiai taip pat jokio rezultato nepastebėjau nei pabaigusi pusę pakuotės. Vis tikėjausi, laukiau ir reguliariai naudojau. 

Suprantu, kad priemonės sudėtyje iš ties gana daug odą drėkinančių, lyginančių, kondicionuojančių ingredientų, tačiau serumas paprasčiausiai nėra veiksmingas! Net ir dabar, kai buteliuke priemonės likę maždaug 5-7 d., jokio rimtesnio efekto, apart jau minėto švelnumo, aš nepastebėjau. Tad natūralu, padariau išvadą, kad šios priemonės poveikis niekinis - serumas paprasčiausiai neveikia taip, kaip buvo žadėta... Jaučiuosi išmetusi pinigus į balą, nes šis serumas tepamas tik tam, kad kažką pasiteptum ant odos. Apmaudu, tačiau dėmesio visiškai neverta, neveikia ir net po ilgo naudojimo, realaus serumo poveikio tiesiog nėra.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai