GOLDEN ROSE "Just Romance" Fruity & Floral Shea Butter Cotton Milk - gėlių ir vaisių aromato rankų kremas

Kaip prabėgo jūsų ilgasis savaitgalis? Aš važiavau pas tėvelius, daug bendravome, keliavome į bendrą išvyką ir labai pasidžiaugiau senelių ir anūkėlio ryšiu. Kol tėveliai dar snaudė mano vyturiukas su seneliais pasivaikščiojo, padėjo seneliams ryto darbelius nuveikti ir kaip suprantu labai puikiai praleido laiką. Puikiai praleidome laiką ir mes. Atrodo pagaliau ateina ramybės etapas ir mūsų gyvenime, kai visos bėdos ima pasimiršti, nutolsta, pradedame sveikti nuo pastarųjų mėnesių sukrėtimų.

Na, o šiandien noriu jums šiek tiek papasakoti apie Golden Rose rankų kremą, kurį pirkau kaip rankinuko draugą, tačiau tam pakuotė pasirodė šiek tiek per didelė, tad galiausiai kremas nugulė namuose ir naudojamas probėgomis dienos metu.


Produktas: GOLDEN ROSE "Just Romance" Fruity & Floral Shea Butter Cotton Milk - gėlių ir vaisių aromato rankų kremas 
Gamintojas: "Erkul Kozmetik A.S.". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: rankų odai drėkinti, maitinti, apsaugoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kai kurios sudėtinės dalys
Tūris: 50 ml
Kaina: 4,90 Eur
Kur galima įsigyti: Gintarinė vaistinė, Camelia vaistinė, Golden Rose salelėje Akropolyje, Drogas, Martina, www.ceryx.lt

Ką žada gamintojas: Golden Rose Just Romance rankų kremas yra maloniai kvepiantis ir praturtintas vitaminu E, provitaminas B5 (pantenolis) maitina, drėkina ir saugo odą, į sudėtį įeina taukmedžio sviestas, medvilninis pienas, rapsų sėklų aliejus, glicerinas ir alantoinas. Įsigeria, puikiai tinka drėkinti rankas visą dieną. Maloniai kvepiantis rankų kremas greitai susigeria, oda tampa švelni ir lygi. Kvapniosios natos ramina odą ir suteikia gaivumo jausmą. Veganiška produkto sudėties formulė.


Pakuotė. Labai minkšto plastiko rankų kremo tūbelė su atsukamu plastikiniu dangteliu. Tūbelė labai patogi išspausti reikiamą priemonės kiekį. Pakuotė puošta blizgia violetine spalva ir gėlių paveiksliukais - skonio reikalas, bet kartais tokios pakuotės džiugina mano akis. Nežinau, kodėl šiuo atveju nesidžiaugiu, gal kiek per mergaitiška ir per saldi?

Kvapas keistokas, lyg ir kvepia gėlėmis, lyg ir užuodžiu vaisinį kvapą, bet visuma labai primena gardžiai kvepiantį šampūną. Kvapas ant rankų išlieka apie pusvalandį ir to visiškai pakanka.

Konsistencija labai lengvos tekstūros, primenančios rankų losjoną. Slidoka.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate/ Caprate, Dicaprylyl Carbonate, Dimethıcone, Propanediol, Parfum, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodıum Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Brassica Campestris Seed Oil, Ceteareth-25, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylyl Glycol, Polymethyl Methacrylate, Tocopheryl Acetate, Cetyl Alcohol, Panthenol, Allantoin, Divınyldımethicone/ Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Gossypium Herbaceum Flower Extract, Zea Mays Starch, Citric Acid, Tocopherol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone.


Poveikis. Rankų kremo sudėtis visai nebloga, tačiau yra nesaugių konservantų, yra vidutinio saugumo kvapų ingredientų. Nepaisant jų, esu priemonės sudėtines dalis linkusi vertinti palankiai: yra silikono, kuris suteiks rankoms momentinio lygumo išvaizdą, yra odą kondicionuojančių, drėkinančių, minkštinančių, apsaugančių ingredientų.

Lengvos konsistencijos rankų kremas lengvai susigeria į rankų odą. Ant paviršiaus keliolika minučių lieka slidoka plėvelė - manau taip nutinka dėl sudėtyje esančio silikono, kuris ne tik suteikia slidumo, bet ir stebuklingai išlygina odos paviršių ir suteikia rankų odai jaunesnę išvaizdą. Kremas drėkina ir lengvai maitina rankų odą, suteikia rankoms švelnumo ir minkštumo.

Efektas man labai patinka, džiaugiuosi lengvute konsistencija, sudėtis visai nebloga ir kaina patraukli. Neblogas dieninis rankų kremas, nakties metui per lengvas, bet dieną, net ir dirbant kompiuteriu, jis man puikiai tinka. Tik gal pakuotės norėtųsi šiek tiek kompaktiškesnės rankinei.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai