2023/05 Gegužės mėnesio pirkiniai ir naujienos: COSRX, Biocell, Hei Poa ir kt.

Labas paskutine pavasario diena! Ir jau tuoj, tuoj ateis vasara, jaučiat? Kažkaip greit viskas sukasi ratu... ir kažkaip šiais metais labai laukiu vasaros. Norisi gerų atostogų, norisi progų nulėkti kur nors, norisi laiko su vaiku ir vėl norisi laiko tik su vyru, nes pastaruosius metus jo buvo labai mažai. Norėčiau blogo neapleisti, bet šeimos komitetas vis dažniau garsiai išsako nuomonę, kad tinklaraštis užima daug laiko, o naudos ar apčiuopiamo atgalinio ryšio nėra. Galbūt artėjant dešimtmečiui, kaip kasdien (beveik) pildau tinklaraščio puslapius kas nors ir pakis. O kol kas labai kviečiu į mano naujų pirkinių krepšelį, kuriame sudėjau regis viską, ką nusipirkau per gegužę.


Kūnui

Pirkau kaip muilą, nes taip nurodyta pardavėjo tinklaraštyje, bet visur ant pakuotės akcentuojama, kad čia dušo muilas, tad pirmiausia išbandysiu kaip kūno prausiklį. Su šituo prausikliu man buvo šiokia tokia nesėkmė, regis pakuotė nesandari, tad dalis skysčio išsiliejo lauk, sutepdamas visą siuntinuką.
Drogas, pilna kaina 9,99 Eur, mokėjau 5,00 Eur

2. NIVEA Fresh Rose Touch rutulinis dezodorantas - antiperspirantas, 50 ml
Man visai faini Nivea dezodorantai, nors bandžiau dar ne tiek daug. Labai norėjau išbandyti šitą su rožėmis ir tikiuosi labai gero poveikio.
Maxima, pilna kaina 4,29 Eur, mokėjau beveik 3 Eur (tiksliai nepamenu, pirkau su didesniu kassavaitiniu apsipirkimu, o čekio neišsaugojau).

Ankstesniais metais pirkdavau po kelis butelaičius apsaugos nuo saulės kūnui, o šiais metais pagalvojau, kad nėra ko apsikrauti - nusipirkau vieną, o kai pasibaigs, nusipirksiu ir daugiau. Kol kas bandysiu šitą, naudosime visi kartu, tad tikiuosi, kad vertas dėmesio.
Eurokos, pilna kaina 16,99 Eur, mokėjau 13,59 Eur

Manau, kad šiais metais norisi pabaigti su didžiuliu baltos odos kompleksu ir siekiu, kuo greičiau įdegti. Norisi atšauti visiems besityčiojantiems iš mano baltos odos ir nebeskriausti kūno su per silpna apsauga nuo saulės ir visos dienos kepimu su įdegį skatinančiomis priemonėmis. Nusprendžiau, kad noriu tiesiog rudinančio losjono odai, kai norėsis šiek tiek tamsesnės odos. Jau išbandžiau, bet dar per mažai, kad turėčiau tvirtą nuomonę.
Eurokos, 13,99 Eur

Plaukams

Trijulę jau išbandžiau ir pirmieji mano įspūdžiai - tiesiog fantastiški! Porėtiems, besišiaušiantiems, pūstis linkusiems plaukams trijulė puikiai tinka. Daugiau galite paskaityti įraše, o aš tik papildysiu, kad šitos priemonės labai, labai neskalsios, naudojasi greit, senka sparčiai, o ir tūrio kiekviename buteliuke 1/5 mažiau, nei esame pratę.
Drogas, gavau testavimui

Labai norėjau tokio kūno ir plaukų aliejaus iš šios kompanijos ir jūs neįsivaizduojat, kaip sunku išsirinkti, nes... daugumoje aliejų yra alkoholio! Kam tepti priemonę ant odos ir plaukų, jei darys daugiau žalos? Išsirinkau su geriausia sudėtimi ir bandysiu įvairiais būdais, tikiuosi patiks!
Eurokos, 11,99 Eur

Veidui I

Kažkoks įdomus aprašymas, kai angliškai sako, kad tinka naudoti ir dieną. Matyt išsiaiškinsiu eigoje, nors norėjau naujo ir patikimo naktinio veido kremo. Ir vėl renkuosi su peptidais - norisi tikėti, kad šis ingredientas man tinka ir išbandyti daugiau produktų su šiuo ingredientu - ne paslaptis, ne visos formulės veiksmingos, tad tikiuosi, kad ši bus efektyvi.
Asian Blossom, 17,89 Eur

Jau naudoju ne pirmą dieną, nes šiuo metu odai beprotiškai trūksta drėgmės. Žinau, kad šis produktas labai giriamas ir tinkamas ne tik sausiaodėms. Regis padeda ir man - stebėsiu ar per ateinančias dienas sausumas visiškai dings.
Asian Blossom, 21,49 Eur

Pagalvojau, kad jei šis gamintojas dažnai giriamas, reikia ir saulės kremą veidui išbandyti, nes nežinau, šiuo metu naudoju tokį pat purškiamą, kaip praeitais metais (ne tą patį žinoma :D), bet norisi ir kažko prieš makiažą. O ir nežinau, ar purškiamas produktas gali garantuoti, kad ant odos patenka pakankamas priemonės kiekis. Bandysiu, įspūdžiais pasidalinsiu.
Asian Blossom, 17,29 Eur

Nežinau, kodėl įsigijau veido kremą? Dar turiu šiuo metu naudojamo, bet drėgmės man tikrai trūksta, tad... perku ir tikiuosi intensyvesnio drėkinimo.
Douglas, 7,99 Eur

Veidui II

13. FRUDIA Natural Hydration Blueberry drėkinamoji kaukė su mėlynių ekstraktu
Drogas, pilna kaina 3,49 Eur, mokėjau 2,62 Eur

14. FRUDIA Brightening Bursting Energy Mandarin - skaistinamoji kaukė su mandarinų ekstraktu
Drogas, pilna kaina 3,49 Eur, mokėjau 2,62 Eur

Drogas, 1,59 Eur

Drogas, 3,99 Eur

Drogas, pilna kaina 5,99 Eur, mokėjau 4,49 Eur

Drogas, pilna kaina 4,99 Eur, mokėjau 3,49 Eur

19. MEDIHEAL AcaiBerry lakštinė veido kaukė
Drogas, pilna kaina 2,99 Eur, mokėjau 2,24 Eur

Drogas, 5,39 Eur

Camelia vaistinė, pilna kaina 3,89 Eur, mokėjau 2,72 Eur

Camelia vaistinė, pilna kaina 5,38 Eur, mokėjau 3,77 Eur

23. BIOCELL Anti-Aging stangrinanti lakštinė veido kaukė
Camelia vaistinė, pilna kaina 6,94 Eur, mokėjau 4,86 Eur

24. VOLLARE Maximum Hydration drėkinanti veido kaukė, 2 x 5 ml
Camelia vaistinė, pilna kaina 0,94 Eur, mokėjau 0,56 Eur

Camelia vaistinė, pilna kaina 2,19 Eur, mokėjau 1,42 Eur

Nusipirkau visą krūvą kaukių, nes šiuo metu jų ne tik norisi, bet ir labai reikia. Šią gegužę oda jautėsi beveik kaip Sachara, tad nuolat drėkinti, norėdama išvengti pleiskanojimo, privalėjau. Naudosiu pagal odos poveikiu, vis miksuojant su šiuo metu jau turimomis.

Rankoms

Tiesiog jau reikėjo skysto rankų muilo ir prigriebiau Maximoje paprastutį Palmolive. Kažkada labai patikdavo muilų kreminė konsistencija. Ar patiks dabar - paaiškės po bandymų, nors tiesą sakant aš praktiškai nenaudoju skysto muilo, man labiau patinka gabalinis. Namuose tik sūnus yra skysto muilo naudotojas.
Maxima, 4,09 Eur

Sudomino! Rinkausi kremą naktiniam staliukui, t.y. tokį, kuris būtų riebesnis, intensyviau maitintų ir rūpintųsi nakties miego metu. Bet šis labai lengvutis, nors tikrai ne prastas. 
Gintarinė vaistinė, 4,09 Eur

O rankinei man norisi mažučių pakuočių - 30 ml yra maksimalus pakuotės dydis, kurį renkuosi rankinei. Kvepia labai maloniai, bet pasirodė riebesnis, nei Ziaja kremas.
Lidl, 1,89 Eur


Nors dar turiu truputį lūpų balzamo su SPF30, bet vasaros metui nenoriu nė trumputės pertraukos be apsaugos lūpų odai. Maniškė labai lepni, linkusi greit sausėti, skeldėti ir šerpetoti. Kodėl susigundžiau - žinoma, dėl didžiulio SPF fatkoriaus, kuris turėtų puikiai saugoti lūpų odą.
Eurokos, pilna kaina 6,99 Eur, mokėjau 4,89 Eur

Jau nebepamenu, kur pirkau lūpų balzamą, bet kartais kraustydamasi randu tokių netikėtumų. Šviežias, nenaudotas, tereikia imti ir naudoti! Keliu čia, kad prisiverčiau dažniau ištraukti, išbandyti ir periodiškai naudoti.
Kaina apie 3,39 Eur
-------------------------------------------
Viskas, va tokie mano šio mėnesio pirkiniai - po truputį rengiamės saulės vonioms, norime apsaugoti odą, pasirūpinti išsausėjusia ir tiesiog išbandyti kelis, labai įdomius dalykėlius. Šio mėnesio koncentracija be abejonės - veidui ir plaukams, kurie visuomet gegužę linkę pakvailioti prieš vasaros karščius. Labai tikiuosi, kad viskas, ką nusipirkau man patiks, teiks malonių naudojimo įspūdžių ir gerus rezultatus.
O kokia jūsų gegužė? Kas baigėsi ir kuo nauju teko pasipildyti?
O gal turite nuolat naudojamas priemones, kurių nekeičiate į nieką kitą?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man labai keistas šis pavasaris, dar neprasidėjus vasarai išvykau atostogauti, buvo nuostabu, mazai turistų ir jau galima maudytis jūroje. Toks keistas jausmas apėmes, sėdžiu sau jau su idegiu :D kai kiti dar tik svajoja apie būsimas atostogas.mano atradimas tai kuni šveitiklis, visą gyvenimą kenciu nuo iauganciu plaukelių, o va pasirodo, ko truko iki laimės :). Cosrx SPF kremas tikras geris

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oij, koks fainas komentaras! Džiaugiuosi jūsų atostogomis ir jūsų poilsiu. Dabar galima ramiai laukti vasaros ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą