CHLOE Signature Naturelle Eau de Parfum - parfumuotas vanduo moterims

Kvepalai yra kažkas stebuklingo! Netikite? Ar jaučiate, kad užtenka kvepalų ir jau jaučiatės kitaip? Užtenka pasikvėpinti ir lyg ir drąsiau keliate galvą, labiau mėgaujatės diena. Vieni kvepalai gali pakelti nuotaiką, kiti - sukurti romantišką atmosferą, suteikti gaivos, moteriškumo ar kai to reikia - boss lady savijautos. Kvepalai yra gėris, tad džiaugiuosi ne tik pilno dydžio butelaičiais, bet ir gautais pabandymui mėginiais. Šį kart turiu Chloe Signature Naturelle aromato mėginuką, apie kurį noriu trumpai papasakoti.

ČIA

Produktas: CHLOE Chloé Signature Naturelle  Eau de Parfum - parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Coty" Didžioji Britanija. Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: mano rankose 1,2 ml mėginys. Įsigyti galima 30 ml; 50 ml; 100 ml pakuotėse
Leidimo metai: 2021 m.
Aromato kūrėjas: Michel Almairac
Kaina: 30 ml - 77,95 Eur; 50 ml - 112 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Notino, Kristiana ir kt.
Kvapo kategorija: gėlių 

Gamintojo aprašymas: Nuo 1952 m. mados namai CHLOÉ puoselėja laisvės ir naujos energijos dvasią, kurią jų įkūrėja Gaby Aghion atnešė į moterų ir mados pasaulį. Žmogiškumas, drąsa ir atvirumas – skiriamieji šių mados namų bruožai. Prekių ženklas CHLOÉ visada telkė moterų bendruomenę suteikdamas joms balsą.

Šiandien mados namai CHLOÉ ne tik skatina moterų pažangą ir socialinę įtrauktį, bet ir siekia daryti teigiamą poveikį visuomenei bei aplinkai. Mados namai CHLOÉ stengiasi, kad visi jų kūriniai – nuo drabužių iki kvepalų – kuo mažiau veiktų aplinką, ir naujai bei prasmingai derina savo kūrybą ir vertybes.

Mados namų CHLOÉ kūrinių kolekciją papildęs kvapusis vanduo Signature Naturelle taip pat perteikia šį siekį. Jį sudaro etiškai gaunamos 100 proc. natūralios sudedamosios dalys, o pakuotė mažiau veikia aplinką. Modernus mediena ir rožėmis dvelkiantis jo aromatas atspindi pažangias šių dienų tendencijas.

ČIA

Viršutinė nata: citrinmedis, juodasis serbentas
Širdies nata: rožės, neroli
Apatinė nata: mimoza, kedro mediena


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, EUGENOL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, GERANIOL, CITRONELLOL, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose mini pakuotė, standartinis plastikinis mėginukas su purkštuku kartoniame dėkliuke. Deja, tačiau plastikinis mėginukas labai nekokybiškas, purškia netolygiai, pompa nuolat stringa, ne kiekvienu purškimu iš mėginėlio pavyksta išpurkšti kvapnaus skysčio, tad... erzinantis, nekokybiškas mėginukas.

Pilno dydžio pakuotė atrodo tiesiog fantastiškai - stiklas vertikaliai briaunuotas, kaklelis puoštas pastelinės žalios spalvos kaspinėliu, o ir kartoninė dėžutė tokios pat skanios pastelinės žalios spalvos. Paprastai elegantiška ir puikiai atspindinti, kas pakuotės viduje.


Kvapas. Esu turėjusi Chloe kvepalus ir tuo metu ne taip įvertinau natūralų, švaros kvapą, ne, kur tau, prieš dešimtmetį kas vakarą laksčiau po naktinius klubus, nemiegojau iki paryčių ir rūpėjo kvepėti stipriai ir seksualiai.  Keičiantis gyvenimo stiliui, keičiasi ir požiūris į kvapus. 

Naturelle kvepia dieviškai! Tik pasipurškus kvepia citrusine ir vaisine nata, tačiau kvapas ilgiau ant odos neužsibūna. Ant mano odos aromatas nusistovi žaliu, gaiviu rožės ir lengvutės medienos aromatu. Tas kvapas... o Dievai... kvepia taip gardžiai, kad svajoju apie pilno dydžio buteliuką, nors tikrai save stabdau. Aromatas gaivus, lengvas, moteriškas, kvepia rožėmis, gaiva, šiek tiek muiliniu aromatu. Ir man tas kvapas labai, labai patinka! 

Šiuo metu, kai išsiskleidė medžių lapai, kai žydi krūmai ir pavasaris įsisuka vis spartesniu tempu, Naturelle suspindi visu grožiu. Dieviškas, gaivus, rožių, žalumos ir muilinio kvapo derinys, tarsi švaros ir gaivaus, kvapnaus muilo.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Aromatas jaučiamas per daugmaž ištiestą ranką, tačiau saikingai pasikvėpinus tiks ir darbo aplinkoje, ir pasimatymo metu, ir romantiškiems šiltojo sezono pasimatymams vakaro metu. Kvapas stebėtinai universalus, tinkantis daugmaž visoms progoms ir patiksiantis tikriausiai daugumai (nepatikti gali gal mimozos kvapas). Ant mano odos aromatas išlieka 6 valandas ir tai yra puikus, pakankamai ilgas laiko tarpas, ypač, kai ant mano odos visi kvapai išlieka ženkliai trumpiau, nei kitiems. 


Dieviškai malonus, lengvas, gaivus rožių, muilinės mimozos ir žalumos kvapas. Gaivus, švaros kvapas su moterišku prieskoniu, kuris tiks kasdienai, tik romantiškiems pasimatymams, tyriems pavasario orams ir lengvutei nuotaikai. Tai nėra lengvas ir garantuotas aklas pirkinys, prieš perkant rekomenduočiau pauostyti, tačiau esu likusi manyti, kad patiks tikriausiai visiems.
Man labai, labai patinka!

Aromatas panašus į:
- LES LIQUIDES IMAGINAIRES "Dom Rosa"
- CHLOE "Signature" Eau de Toilette
- GOUTAL "Petite Cherie"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai