CIEN Smoothing Bath Salt "Fig & Iris - aromatinė vonios druska su figų ir irisų ekstraktu

Nors jau pavasaris, tačiau kartas nuo karto šiltomis ir kvapniomis voniomis pasimėgauti man labai patinka ir tinka - orai dar nėra patys šilčiausi. Greičiausiai tik vasaros metu vonių sezoną laikinai uždarome, tad kol dar neįšilo, visi namuose mėgaujasi voniomis. O šiam kartui noriu jums šiek tiek papasakoti apie nebrangią Cien vonios druską iš Lidl.


Produktas: CIEN Smoothing Bath Salt "Fig & Iris - aromatinė vonios druska su figų ir irisų ekstraktu
Gamintojas: "Serpol-Cosmetics" Sp.z.o.o.. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: SLS sudėtyje, kai vonios putos išsilaiko kelias sekundes
Tūris: 800 g
Kaina: 1,99 Eur
Kur galima įsigyti: Lidl

Ką žada gamintojas: Cien vonios druska yra puikus akmens druskos, kurioje gausu naudingų mineralų ir natūralios kilmės ekstraktų derinys. Fgų ekstraktas lygina ir drėkina odą, todėl ji tampa švelni ir aksominė. Sudėtyje esantis irisų šaknų ekstraktas valo ir turi senėjimą stabdantį poveikį. Viliojančio kvapo druskos vonia gali būti nuostabia užmaršties akimirka.
Naudojimas: į vonią, užpildytą vandeniu, įberkite didelę saują druskos. Palaukite kelias minutes, kol druska ištirps, tada išsimaudykite vonioje. Mažesnį kiekį druskos naudokite pėdų ir rankų vonelėms. 


Pakuotė. Plastikinis indelis su užsuktu metalo dangteliu. Man patinka siauras pakuotės kaklelis, kurio pagalba lengva įsipilti druskos į saują ir jos neprikrenta visur aplink. Pakuotės dizainą puošia gana paprasta, skaidri etiketė, puošta vilkdalgiais ir figomis. Visai smagu, kad pro sieneles matosi spalvota vonios druska - tarsi gundymas akims apie vonios žadamus malonumus.

Kvapas yra labai svarbi vonios priemonių dalis. Jei galima kitur daryti kompromisus, tai vonios druska privalo maloniai kvepėti. Ši kvepia sodriu, pudriniu vilkdalgių aromatu ir sultingų vaisių kvapu. Aromatas malonus, puikiai tinkantis vėsesniems orams, sunkesnis, pudrinis. Niekaip neįsivaizduoju su šiuo kvapu vasaros vonios, bet žiemą ir pavasarį aromatas puikiai tiko.

Konsistencija vandenyje tirpūs druskos kristalai, dažyti violetine spalva. Beje, su tuo dažymu labai įdomu - viršuje druska pastelinės alyvinės, o dugne - tamsiai violetinės spalvos. Nemanau, kad toks buvo gamintojo užmanymas, tačiau šioje pakuotėje yra toks keistokas dvispalvis druskos variantas (ir nuotraukose matosi). Įdomu, ar gali būti kalti tiesioginiai saulės spinduliai?


Sudėtis: Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Glycerin, Aqua, Iris Florentina Root Extrat, Ficus Carica Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 28440.


Poveikis. Ši druska yra akmens, o ne jūros pagrindo ir labai smagu, kad gamintojas šį faktą aiškiai deklaruoja ir neslepia. Paprastai akmens druskos yra prastesnės kokybės, tirpdamos palieka žvyriuką, tačiau šiuo atveju jokio žvyriuko nebuvo. Vonios druska visai neblogai tirpsta vandenyje ir minimaliai suputoja dėl sudėtyje esančio SLS. Galvojau, kad čia jau bus putojanti vonios druska, tačiau ne, putos labai greit pradingo, o druska vandenį nudažė švelniai violetine spalva.


Nors aromatas vonioje prislopo, tačiau vonios druskos aromatas pakankamai stipriai jautėsi: malonus, pudrinis ir švelniai sultingas! Už priemonės kvapą dedu didelį pliusą - dažnai ženkliai brangesnės druskos praktiškai neturi kvapo, o čia - puikiai ir vonia prisipildo malonaus aromato.

Tokia druska padeda kūno odai suminkštėti, atveria poras, padeda lengviau pašalinti negyvą kūno odą, atpalaiduoti įsitempusius raumenimis, sušilti bei atpalaiduoti mintis. Druskos kainos ir kokybės santykis labai geras, kokybė gera, tad ateityje būtinai kartosiu. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kometinė

Komentarai