SESAMIS Royal Jelly Firming Mask - drėkinanti ir švytinčios odos efektą suteikianti kaukė su bičių pienelių, alavijų ekstraktu ir jojobos aliejumi

Nors šiandien ne sekmadienis, bet odai norisi veido kaukės. Matomai vis dar kamuoja pavasariniai orai, po žiemos oda pilnai neatsigavusi, odai trūksta ir drėgmės, ir spindesio. Tai ir bandau gaivinti intensyviai drėkinančiomis priemonėmis, teplioju serumais, įsigijau papildomai emulsijos ir norisi daugiau kaukių. Tad iš nemenkos krūvelės šiandien ištraukiau Sesamis veido kaukę, kuri žada atkurti veido odą. Atrodo gamintojas žada tai, ko man šiuo metu labai trūksta, tad dedu ant veido ir dalinuosi įspūdžiais.


Produktas: SESAMIS Royal Jelly Firming Mask - drėkinanti ir švytinčios odos efektą suteikianti kaukė su bičių pieneliu, alavijų ekstraktu ir jojobos aliejumi
Gamintojas: "HUWAY" Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: veido odą atkurti, drėkinti, raminti, suteikti lygumo ir spindesio, stabdyti senėjimo procesus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: palieka lipnumą ant odos
Tūris: 1 vnt./ 25 g
Kaina: 1,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Didelis bičių pienelyje esantis maistinių medžiagų kiekis – flavonoidai, branduolinė rūgštis, dekano rūgštis ir hormonai – padeda odai atsinaujinti. Kitos bičių piene esančios maistinės medžiagos, pavyzdžiui, vitaminai, palaiko odos elastingumą, stabdydami odos senėjimo procesą ir skatindami kolageno susidarymą.

Bičių pienelio ekstraktu ir taukmedžio sviesto ekstraktu užpilta Sesamis Royal Jelly Lifting Mask suteikia šiurkščiai ir suglebusiai odai drėgno blizgesio ir elastingumo. Jo veiksmingos sudedamosios dalys, gautos iš alavijo lapų ekstrakto ir portulaca oleracea ekstrakto, puoselėja jūsų odą, suteikia lygumo, sveikos išvaizdos, padeda ją drėkinti ir raminti.


Pakuotė. Vienkartinis, plastikinis kaukės maišelis ryškiai geltonos spalvos su lengvu ombre efektu. Kiekviena kompanija turi savotišką dizainą, o ši akį traukią ryškiaspalvių spalvų blokų pakuotėmis. Ir man tie ryškūs spalvų blokai labai, labai patinka. Kas jau kas, bet Sesamis veido kaukės parduotuvių lentynose labai traukia mano žvilgsnį.

Kvapas. Tik atidarius pakuotę, dengiant ant veido kaukė kvepia bičių produktais, kažkas panašaus į medaus ir vaško aromato mišinį, tik medaus kvapas gal ne visiškai tikroviškas. tačiau man labai patinka.

Konsistencija. Plonas medžiaginis lakštas labai gausiai sudrėkintas veikliuoju serumu. Man patinka kaukės su daug papildomo skysčio, o čia jo iš ties gausiai.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Royal Jelly Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Allantoin, Betaine, Hamamelis Virginiana Water, Arginine, Carbomer, Glyceryl Stearate, Sodium PCA, Caprylic/ Capric Triglyceride, Polysorbate 60, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Hydroxyethylcellulose, Parfum.


Poveikis. Pirmiausia pradėkime nuo to, kad nors lakštinė veido kaukė nėra idealiai tinkanti mano veido kontūrams, tačiau pavyko užsidėti visai dailiai ir lyg ir užlanksčiau taip, kad gerai prigludo visose veido vietose. Tik nosies galiukas lieka atviras, tačiau dažna lakštinė kaukė neuždengia mano nosies srities ir nieko nepakeisi, kai turi ilgesnę, nei standartinę nosį.

Labai džiaugiuosi, kaukės pakuotėje radusi gausų serumo kiekį - aš jo dalį po kaukės įmasažuoju į veido odą, kartais naudoju ateinančią parą vietoje serumo arba sutepu dekoltė ir rankų odai palepinti. Ne išimtis ir šis atvejis, pieno spalvos serumo pakako viskam. Veido kaukę ant odos gamintojas rekomenduoja laikyti 15-20 minučių, daugmaž tiek ir laikau bei niekada neleidžiu kaukei pradėti džiūti ant odos. Sausėjantis lakštas įsispaudžia į odą, formuoja raukšles ir tas jūsų kaukės uždėjimas duoda daugiau žalos, nei suteikia naudos.


Ką daro kaukė? Tik uždėjusi jaučiu malonų komforto jausmą - kaukė iš ties geba drėkinti ir gaivinti veido odą, nuramina mano greit sudirgti linkusius skruostus. Nuėmus veido kaukę pastebėjau, kad visas veidas tiesiog švyti, spindi ir atrodo ženkliai jaunesnis. Savaime suprantama, kad viena kaukė nepaveiks raukšlių, nesugebės nubraukti metų, tačiau vizualiai oda atrodo puikiai. O ir jaučiasi komfortabiliai pamaitinta, prisotinta veikliųjų serumo medžiagų, švelnutė ir lygesnė. Ir po šios kaukės visai nesinori skubėti tepti veido kremo!

Vienintelis didelis minusas yra nemalonus lipnumo jausmas. Šviežiai nuėmus kaukę kirpčiukai nori lipti prie kaktos, o veido liesti visai nesinori. Mane lipnumas erzina, nepatinka, erzina, bet lipnumą turi beveik visos kaukės, tad stengiuosi ignoruoti ir labai džiaugiuosi priemonės poveikiu mano odai. Puiki kaukė!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai