7TH HEAVEN "24 Hour Hydration" Sensitive Skin Moisturizing - drėkinamoji lakštinė veido kaukė su vitaminu E ir argano aliejumi

Ar pastebėjote, kaip keičiasi veido priežiūros rutina per kelis metus, galiausiai per mėnesius? Ir keičiasi dėl labai daug aspektų: keičiasi mūsų odos poreikiai, keičiasi kosmetikos mados (taip, tam tikrų ingredientų populiarumas keičia vartojimo įpročius), galiausiai keičiasi ir mūsų pačių įsitikinimai. Prieš kelis metus galvojau, kad galiu iš viso nebenaudoti lakštinių kaukių ir tiesą pasakius manau, kad kai kurie odos tipai tikrai gali be tokių kaukių apsieiti, tačiau tikriausiai ne sausiaodės. Aš turiu labai sausą odą, kuri nesulaiko drėgmės, todėl nuolatinis drėkinimas iš išorės būtinas ir niekas geriau nesudrėkina tam kartui nei lakštinė kaukė. Žinoma, visuomet naudoju drėkinantį kremą, drėkinantį toniką, serumą, švelnų prausiklį, bet akivaizdu, kad mano odai (ypač šiuo metu) tiesiog nepakanka. Tad ir toliau naudoju lakštines kaukes, o šį kart pasirinkau išbandyti labai intensyviai drėkinančią iš 7th Heaven.


Produktas: 7TH HEAVEN "24 Hour Hydration" Sensitive Skin Moisturizing - drėkinamoji lakštinė veido kaukė su vitaminu E ir argano aliejumi
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: drėkinti ir gaivinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kaukės lakšto forma
Tūris: 1 lakštas
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Drėkinamoji biologiškai skaidoma lakštinė kaukė drėkina odą 24 valandas. Skirta ypatingo dėmesio ir drėkinimo reikalaujančiai probleminei odai prižiūrėti. Audinys priglunda prie odos, užtikrina pagrindinių veikliųjų medžiagų patekimą į odą, atgaivina odą. Prie odos prigludęs bambuko lakštas sulaiko drėgmę ir aprūpina odą būtinu drėgmės kiekiu. 
Sudėtis papildyta vitaminu E, arganų aliejumi.
NAUDOJIMAS: išimkite kaukę iš pakuotės, išskleiskite. Dėkite ant veido ir palikite 15-20 minučių. Nuimkite kaukę, o perteklinį skystį įmasažuokite į veido ir kaklo odą.


Pakuotė. Vienkartinis, plastikinis kaukės maišelis su kompanijai būdingu dizainu. Pakuotė gausiai apkrauta užrašais ir puošybiniais elementais, tačiau man netrukdo. Greičiausiai atvirkščiai - iš pakuotės dizaino jau galima susidaryti įvaizdį, kad kaukė drėkins veido odą.

Kvapas. Nors gamintojas nenaudojo papildomų kvapų, bet kaukė turi natūralų, neutralų aromatą.

Konsistencija medžiaginis kaukės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu. Lakštas pagamintas iš bambuko pluošto ir kažkodėl galvojau, kad kaukė bus plonytė, tačiau ne, ji kiek storesnė, nei mėgstu ir kiek standesnė.

Sudėtis: Aqua, Prunus amygdalus dulcis oil, Glucose, Magnesium aluminum silicate, Sucrose distearate, Sucrose stearate, Argania spinosa kernel oil, Xanthan gum, Glycerin, Citric acid, Aloe barbadensis leaf juice, Tocopheryl acetate, Sorbitol, Potassium iodide, Cucumis sativus fruit extract, Potassium thiocyanate, Sodium benzoate, Lactoperoxidase, Glucose oxidase.


Poveikis. Pirmiausia noriu pasidžiaugti priemonės sudėtinėmis dalimis - fantastika matyti tokios žemos kainos kaukes su puikia sudėtimi! Saugūs konservantai, jokių kvapiklių ir nemažai drėkinančių, odą kondicionuojančių ingredientų! Tokia kaukė puikiai tiks jautresnei odai ar po dienos, praleistos paplūdimyje, norint sudrėkinti ar nuraminti odą.

Vienintelis dalykas, kuo nebuvau sužavėta buvo kaukės forma. Ji akivaizdžiai pritaikyta europiečių veido formai - ovalas ilgesnis ir ne toks platus, akių sritis plačiai, apvaliai iškirpta, nosies sritis ilgesnė ir smakras labai žemai, man per žemai. Kaukės lakštas niekur, išskyrus nosies sritį, papildomai neįkirptas, tad patogiam kaukės užsidėjimui tiesiog būtina prasikirpti patiems šonus ir tik tuomet patogiai užlakstyti. Man reikėjo pasikarpyti aplink nosies galiuką ir smakro srityje - maniškis kiek siauresnis, nei numatyta kaukės gabaritų.


Tik užsidėjus kaukę jautėsi neprastas gaivinamasis efektas. Laikiau priemonę tiek, kiek nurodė gamintojas ir dar būčiau mielai pasitepliojusi serumu iš kaukės pakelio. Tačiau priešingai nei korėjietiškose kaukėse, šios kaukės pakelyje jokio papildomo skysčio tiesiog nebuvo. Tad palaikiusi 15 minučių kaukę nuėmiau lauk. 

Ką daro ši kaukė? Kaip ir žadėjo - lakštinė kaukė drėkina veido odą, o to man šiuo metu labai reikia. Nuėmus kaukę oda ne tik jautėsi gerai padrėkinta, bet ir atrodė gražesnė, gaivesnė, sveikesnė. Neretai mano odai drėkinimo efekto visiškai pakanka, manau reguliariai naudojant tokio tipo kaukes galima turėti visai puikų poveikį. Kaukę drąsiai bandykite, jei reikia paprasto drėkinimo ir nesitikite daugiau ar stipresnio efekto.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai