#105/2023 Balandžio mėnesį baigiau.

Kai pagalvoji, per mėnesį išnaudojame ne tokį ir mažą priemonių kiekį, tiesa? Suskaičiavus visus buteliukus, kiekvieną užbaigtą produktą ir atidžiau patyrinėjus kas atsidūrė pabaigtų krepšelyje, apie vieną ar kitą laikotarpį galima susidaryti nuomones, o dažniausiai pabaigtų produktų įrašas yra geriausia rekomendacija, su paskutiniu, galutiniu įspūdžiu ir rekomendacijomis ką galima išbandyti, o kas neverta jokio dėmesio. 
Tad jūsų dėmesiui, balandžio mėnesio baigti produktai su galutinėmis nuomonėmis.


Kūnui

Į šios kompanijos gaminius dėjau labai daug vilčių ir buvau labai susidomėjusi produktais, kol neišbandžiau. Tiesą pasakius priemonių kokybė labai abejotina, prasta ir neverta dėmesio. Dušo želė puikiai putoja, švariai prausia, bet sausina ir negana to, žadėto malonaus, sultingo vaisinio kvapo nebuvo nė lašelio. Kūno losjonas tik šiek tiek suteikė odai švelnumo, tačiau nedrėkino ir nemaitino, o dar ir kvapas erzino, buvo šleikščiai saldus, trūko vaisinio kvapo... Visiškai neverta dėmesio linija, kuri erzino, nepatiko, gaminiai atrodė pigūs, neverti nė pusės to, ką išleidau. Žinoma, kad nekartosiu ir abejoju ar bandysiu kitas šio gamintojo linijas - atrodo neverta dėmesio.

O va šito gamintojo produktai ne tik pateisino, bet ir pralenkė mano lūkesčius. Rinkinį gavau dovanų ir kol kas sunaudojau tik kūno prausiklį ir losjoną. Sudėtinės dalys geros, prausiklis prausia švariai, losjonas lengvai drėkina, tačiau įspūdingiausias yra kvapas. Jis iš ties ramina odą, mintis, padeda atsipalaiduoti ir ramiau užmigti vakaro metu. Fantastiškas, malonus kvapas ir aromatai, kurie padeda iš ties padeda pasijusti geriau.

Nors sukurtos intymiai higienai, tačiau puikiai tinka ir kūno odai, o esant reikalui nebijočiau ir veidui panaudoti, nes sudėtis saugi, nėra kvapų ir puokštės kvapų ingredientų, kurie dažni alergenai veido odai. Nedidelė pakuotė yra puikus sprendimas visoms vasaros kelionėms, patogi įsimesti į rankinę ir nuvalyti visus saldžius, lipnius ledų likučius nuo rankų odos.
Mielai pakartočiau, patiko ne tik intymiai higienai.

Plaukams

Man labai patiko šios kaukės - kondicionieriaus efektas, plaukai po jos tapo paklusnesni, žvilgantys, švelnesni. Priemonė puikiai susitvarko su šiauštis linkusiais plaukais, tačiau tik patyrinėjus sudėtį supratau, kad niekad nekartočiau vien dėl sudėtyje esančio alkoholio - taip trumpai naudojant efektas atrodo puikus, tačiau ilgalaikėje perspektyvoje plaukų būklė, naudojant priemones su alkoholiu, tik prastėja, tad neverta investuoti į produktus, kurie vėliau labiau kenks, nei padės.

Silikoninis serumas, skirtas dekoratyvinei funkcijai. Deja, bet ne pats geriausias: serumo lengva padauginti, konsistencija skystoka, padengus ant plaukų ilgokai geriasi. Ne pats geriausias plaukų aliejukas, tad sunaudojau ir neketinu kartoti, nepatiko. Esu bandžiusi daug geresnių.

MĖGINYS.
Va jau geriau vietoje aliejuko nusipirkto tokį nenuplaunamą kondicionierių, nei aukščiau minėtą serumą. Pirmas šio produkto įspūdis man labai patiko, sužavėjo aromatas, suteikė plaukams spindesio, glotnumo, švelnumo ir palengvina iššukavimą. Pirmas įspūdis puikus, noriu daugiau šio gamintojo produktų, reikės paieškoti kas tiktų mano plaukams. 

Veidui I

Nors erzino priemonės sumaišymas ir ne visai atitiko gamintojo aprašymus. Tačiau efektas buvo vertas visų vargų: oda tapo skaistesnė, atspalvis tolygus, tonas šviesesnis.  Odos paviršių priemonė menkaii drėkino, tačiau suteikė veidui ir stangrumo ir atrodė jaunesnė, o raukšlelės mažiau pastebimos. Visai patiko, manau mielai įsigyčiau ir kitų šio gamintojo kaukių.

Apsižioplinau ir nusipirkau  ne mano odos tipui skirtą priemonę, kuri traukė ir matizavo. Trūko drėkinimo, trūko švelnumo, lyg ir erzinti odą norėjo... Jei pirksite toniką iš Margaritos, labai rekomenduoju su alavijais, o su agurkais sausiaodėms tikrai netiks. Nekartosiu.

Šiam produktui turėjau labai didelius lūkesčius, tačiau deja ši priemonė pernelyg intensyviai parfumuota, todėl dirgina jautresnę veido odą, o patekus netoli akių, dar ir siaubingai griaužia. Likučius subaigiau makiažui sulieti, tačiau visiškai nesužavėjo - sunaudojau ir pamiršiu.

Gerai drėkino, suteikė minkštumo ir švelnumo odai. Deja, mano bandomas kiekis buvo visai nedidelis, tad nespėjau pajausti poveikio raukšlėms ar odos stangrumui. Visgi, pirmas įspūdis man patiko, tik brangokas šitas kremas.

Veidui II

Ne pirmą kart bandau tokio tipo kaukes - jos padeda atsipalaiduoti, pamedituoti ir užsimiršti dienos. Kosmetiniu požiūriu tokia kaukė mažai padeda odai aplink akis, tačiau atsipalaidavimui ar net pagalbai prieš nemigą - tobulai. Beje ši kaukė maloniai nustebino ilgu šilimo laikotarpiu. Paprastai tokios kaukės šyla ženkliai trumpesnė laiką, o čia ir užmigti galima spėti. 
Mielai pakartočiau, kai reikia ramybės ir greito atpalaidavimo.

Jau esu bandžiusi būtent tokią kaukę ir turėjusi didelę pakuotę. Kaukė gerai maitina, skaistina, šiek tiek pašveičia odos paviršių. Oda po kaukės atrodo jaunesnė, skaistesnė ir jaučiasi pamaitinta. Patinka man, patiks, bet rekomenduočiau tik sausai ar tik normaliai veido odai.

MĖGINYS.
Gaivino ir drėkino. Jei nebūčiau tyrinėjusi priemonės sudėtinių dalių, tikriausiai būtų labai patikę ir būčiau norėjusi pirkti pilno dydžio pakuotę. Dabar galiu tik konstatuoti, kad vienas pabandymas didesnės įtakos neturės, tačiau ilgiau naudojant greičiausiai pažeis apsauginį barjerą ir sausins odą.

MĖGINYS.
Pirmas įspūdis buvo labai geras, gerai drėkino, maloniai jautėsi ant odos, suteikė skaistumo. Tačiau labai smalsu, kaip būtų naudojant ilgesnį laiką? Gamintojas prižadėjo labai daug, tad gal būtų įdomu įsigyti pilno dydžio pakuotę.

Rankoms

Šis muilas buvo gamintas su mintimi, kad pakeistų kūno šveitiklį ir padėtų odai pašalinti negyvas ląsteles, švariau nuprausti. Bėda ta, kad muilas turi aštrių dalelių, kurios subraižo kūno odą, kad ir kaip atsargiai naudočiau, erzino muilo kvapas, nelabai patiko sudėtis, tad ech... nepasiteisino.

Mano mylimiausi muilai rankoms iš Nesti Dante! Man labai patinka šio gamintojo filosofija, kvapai, muilų kokybė. Šis kvapas labai malonus kvepia gaiviai sodriomis gėlėmis su jaučiamu lauro lapų aromatu. Florencija tiesiog žavinga, o Nesti Dante muilai - pasidžiaugsiu, patys smagiausi naudoti. 
Būtinai kartosiu.

Burnos higienai

Pasta, kuri turi SLS ir abrazyvo, tad nenuostabu, kad intensyviai putoja ir puikiai šalina spalvotas apnašas, tad dantys atrodo baltesni. Pasta balina, puikiai ir kokybiškai valo. Tačiau gali erzinti burnos gleivinę, o ilgai naudoti nėra rekomenduojama dėl SLS. Retkarčiais tokias pastas nusiperkame, kai norisi elementarių sprendimų, o naujai bandomi ne visuomet pasiteisina.
Iš ties pakartotume, kartas nuo karto net ir Colgate nėra blogai.

Kvepia vaisiais ir visai neblogai šalina apnašas. Man pasirodė labai panaši į  GUM vaikišką dantų pastą, tik jos sudėtis šiek tiek geresnė, nei Elgydium. Nežinau ar šią vaikas norės kartoti, dabar apie kosmetikos pirkinius leidžiu visiškai spręsti pačiam ir bloge nebeplanuoju vaiko naudojamų priemonių rodyti.

21. DENTALUX tarpdančių siūlai su koteliais, mėtų skonio, 64 vnt.
Pirkau pagrinde vaikui, kad pradėtų mokytis naudotis tarpdančių siūlu, bet naudojau ir pati, ir vyras. Ir mums visiems toks sprendimas patinka: naudoti lengva, patogu, kokybė gera ir kaina nedidelė. Esame vėl nupirkę tokią pakuotę ir vėl naudosime visi kartu. Mokėjau maždaug 1,99 Eur už pakuotę. Žinoma, paprastas siūlas pigiau, bet kol vaikiškos rankos mokosi, toks sprendimas patogesnis.


22. TARDYFERON 80 mg prailginto atpalaidavimo geležies tablėtės, 30 vnt.
Mano draugas jau kelintą mėnesį, nes neturiu kito pasirinkimo, tenka gerti geležį dėl jos trūkumo, kad galėčiau gyventi įprastą gyvenimą, kad nepritrūkų jėgų ir energijos ir kad greičiau atsistatytų kraujo rodmenys. Sergantys mažakraujyste mane supras. ;) 
1 tabl.- 247,25 mg geležies (II) sulfato (80 mg geležies)

23. BELLA COTTON kosmetiniai pagaliukai, 200 vnt.
Anksčiau tokių labai daug naudojome ausims valyti, dabar pasitarnauja kitais tikslais, pavyzdžiui, makiažo pertekliui, tušui, nutepusiam odą ir tik retkarčiais ausų kaušeliui, nes taip patogiau, nei pirštais. Naudojame nebe tiek daug, kiek anksčiau, tad indelio pakanka ilgam laikui. Šitie kosmetiniai pagaliukai mano mylimiausi, tad jei randu, stengiuosi nusipirkti juos.

Dekoratyvinė ir aromatai

Kelis mėnesius tarnavo, buvo idealiai minkšta, idealus minkštumo ir tvirtumo santykis, nedidelė kaina ir tikrai ilgas tarnavimo laikotarpis. Sakyčiau net labai verta dėmesio, tik gaila, kad paskui net labai netikėtai pradėjo trupėti ir ant veido palikti kempinėlės plaušelius. Keičiu į kitos kompanijos, tačiau ateityje norėčiau pakartoti.

Va čia buvo tas kvapas, kurio ieškojau kūno prausiklyje ir radau parfumuotoje kūno dulksnoje. Kvepia gardžiais vaisiais, bet kaip apmaudu, kad išlieka tik kokias 10 minučių! Supurškiau ir pasidarė labai gaila - kokybės nerasta, o purškalioti kas kelias minutes tiesiog neturiu laiko.
Nekartočiau. Jei jau noriu naudotis dulksna, tai noriu, kad bent valandą ar pusvalandį laikytų.

Tik pasipurškus kvepėjo visai neprastai, bet kai nudžiūva ant odos.. dieve mano, kvepia pigiai, nemaloniu aromatu, pigiena, erzina uoslę... Neprisiverčiu jo naudoti. Šiai dienai esu sunaudojusi kiek daugiau nei pusę ir tiesiog atsisveikinu, žinau kad nenaudosiu, kvapas erzina, nepatinka, tad kam laikyti? Padovanosiu jaunesnėms mergaitėms, tiksliau tai, kuriai jis patiks.

Labai panaši situacija ir su šiuo aromatu. Kvapas man primena parfumuotą kūno talką, ar sintetiniu kvapu pakvėpintą plaukų šampūną. Su šiuo aromatu reikalai prastoki, mat kad ką nors užuostum, dar ir pasipurkšti ne mažiau dvylika kartų turi (čia taip pataupant), o jei normaliai - ir daugiau kartų spustelti purkštuką... Kosmosas, bet šiame aromate kokybės visiškai nėra, net už 5 Eur tokio kvapo nepirkčiau, neverta. Nenuostabu, kad ir baigėsi labai greitai, tad džiaugiuosi - pabaigiau, metu lauk ir tuoj užmiršiu nusivylimą. 
----------------------------------------
Štai ir viskas, mano baigtų priemonių krepšelis ištuštėjo. Šį mėnesį pabaigiau gan nemažai skirtingų priemonių. Kitą mėnesį turėčiau pabaigtų krepšelyje turėti ir dekoratyvinės kosmetikos (beveik baigėsi veido kontūravimo paletė, antakių priemonės), bet bus matyti, koks bus kitas mėnuo. O šį kart džiaugiuosi pasibaigusiomis pakuotėmis ir išmetamomis nereikalingomis - kam laikyti priemones, kurių nenaudoji? Užima vietą, erzina kas kart pažvelgus, tad aš mieliau tokius produktus kam nors dovanoju. O ką su nepatinkančiais produktais darote jūs?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai