REVOLUTION "Satin Kiss" lūpų dažai "Ruby"

Nors dekoratyvinę kosmetiką bandyti ir su nauja pažaisti labai smagu, tačiau jau kuris laikas (regis daugiau nei metai) nebeperku nieko naujo, o jei ir nusiperku tai tik tai, ko man tikrai reikia, baigėsi arba neturiu. Tiesa ta, kad nusipirktą dekoratyvinę kosmetiką baigiame retai, dėl namuose turimo pertekliaus jos nesunaudojame ir išmetame jau pasibaigus galiojimo laikui. Tad kažkuriuo metu pasižiūrėjau kritišku žvilgsniu į viską, ką jau turiu ir nusprendžiau, kad naudosiu jau turimas priemones - jų ir taip per daug pas vieną žmogų. Nieko naujo nepirkimas padeda ne tik finansų sutaupyti, tačiau ir neapkrauti namų, o neapkrovus papildomais daiktais namų, man ramiau ir viduje. Nepaisant to, naujos priemonės kartais pasiekia mano namus kitais būdais ir va, rankose turiu naujus, ryškiai raudonus lūpų dažus iš Revolution, apie kuriuos šiandien norisi papasakoti kiek daugiau.


Produktas: REVOLUTION "Satin Kiss" lūpų dažai "Ruby"
Gamintojas: "Makeup Revolution". Sukurta London, Didžioji Britanija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: nėra atsparus
Tūris: 3,5 g
Kaina: 6,49 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, pigu.lt, Eurokos, Lookfantastic, Notino

Ką žada gamintojas: Padenkite lūpas satino efekto lūpų dažais. Sodri, kreminė, velveto efekto lūpų dažų formulė su 12 skirtingų atspalvių.


Pakuotė. Revolution lūpų dažai pigus, o iš nebrangių priemonių tikriausiai niekuomet nesitiki prabangių pakuočių? Bent jau aš nesitikiu, tad šių dažų pakuotė mane maloniai nustebino: rožinio aukso spalvos tūbelė šiek tiek siaurinta ties atidarymu, kirstos formos viršumi. Ant dangtelio uždėtos ryškiai raudonos lūpos, kurios beje, atitinka lūpų dažų spalvą. Pakuotė labai daili, patogi naudoti, tik neaišku, ar per naudojimo laiką nepastebėsiu, kad pavyzdžiui, lengvai braižosi ar greit nusidėvi.


Kvapas neutralus, natūralus. Papildomų kvapų gamintojas priemonės sudėtyje nenaudojo.

Konsistencija kiek sausesnė, nei mėgstu. Lūpų dažai šiek tiek kietesni, sausesni, neturi kremiškumo.


Sudėtis: Octyldodecanol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, CERA MICROCRISTALLINA, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Isononyl Isononanoate, Kaolin, Paraffin, Silica, Mica, Synthetic Beeswax, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Aqua, Phenoxyethanol, Shorea Robusta Resin, Rhus Verniciflua Peel Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate.
[+/- MAY CONTAIN: CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 15850 (Red 6), CI 15850 (Red 7), CI 45410 (Red 28), CI 42090 (Blue 1), CI 19140 (Yellow 5)].


Poveikis. Kadangi lūpų dažų konsistencija sausesnė, neturi kremiškumo, tai ir padengimas šiek tiek kitoks, nei esu pratusi. Pirmiausia, tikriausiai akivaizdu, kad dengiant ant lūpų odos jaučiasi priemonės sausumas, odą truputį tempiasi dažantis ir tai nėra pats maloniausias jausmas (man labai patinka kreminės dažų formulės). Visgi, kuo užbaigimas matiškesnis, tuo sausesnė priemonės tekstūra, tad per daug nebambėsiu - naudojimui didelių patogumų tikrai nesukelia.

"Ruby" atspalvis sodrus, rubino raudonos spalvos. Toks atspalvis iš ties labai populiarus tarp raudonos spalvos lūpų dažų, tad greičiausiai vienu ar kitu gyvenimo periodu tokią spalvą esate turėję. Dažai turi satino užbaigimą, kuris labiau linksta į matinį, bent jau man gana greit dažų paviršius vizualiai atrodo labiau matinis, nei satino efekto.


Kadangi dažų formulė sausesnė, jie kitaip dengiasi nei kremiškesni produktai, lyg ir tikėjausi, kad priemonė bus gerokai atsparesnė ir išliks labai ilgai. Nea... lūpų dažai tepa puodelius geriant kavą, ypač jei tik šviežiai esu pasidažiusi. Po kurio laiko, matomai pasivalius pertekliui dažai tikrai tampa atsparesni, iš ties geriau laiko, netepa dantų, o ant puodelių nusėda plonesniu sluoksniu. Tačiau visiško atsparumo čia nėra.

Ar tai geriausi (mėgstamiausi) mano raudoni lūpų dažai? Ne, aš mėgstu, kai raudoni dažai visiškai atsparūs ir nepriekaištingai išlieka ant lūpų. Jei dar su neutraliomis spalvomis galima nebijoti, nes ir išsitepus nebus taip matoma, tai dažantis raudonais lūpų dažais formulė turi būti nepriekaištinga, Tačiau pagirsiu lietuvaitėms puikiai tinkančią, šalto, sodraus atspalvio raudoną, nedidelę kainą ir patrauklią pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai