CELL FUSION C "Low ph pHarrier" Cleansing Water - micelinis vanduo visiems odos tipams

Šis mėnuo man kažkoks kosmosas, kiek daug pakuočių ištuštėjo ir kiek daug visko naujo pradedu testuoti. Pamatysite baigtuose produktuose, o ir pirkinių šį mėnesį nemažai. Tačiau man regis kartas nuo karto tokie mėnesiai pasitaiko, kai baigiasi beveik viskas. Ar jums taip būna?

Kaip ir planavau, iki vasaros pabaigti, taip beveik pabaigiau visas namuose besimėčiusias mini pakuotes. Nemėgstu, kai namuose prisikaupia miniukų, mėginukų, tad periodiškai viską išbandau, ištestuoju ir palikusi nuomonę čia pamirštu. Tik retais atvejais norisi pilno dydžio pakuotės ir šis atvejis yra būtent toks! Mano akys labai jautrios, tad su miceliniais vandenimis man labai sunku - didžioji dalis jų dirgina, griaužia, erzina, priverčia ašaroti... O šiandien apie tokį, kuris tiks ir labai, labai jautriai odai!


Produktas: CELL FUSION C "Low ph pHarrier" Cleansing Water - micelinis vanduo visiems odos tipams
Gamintojas: "Cell Fusion". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: valyti makiažą ir odos nešvarumus, drėkinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnus net ir jautrioms akims
Labiausiai nepatiko: neturiu jokių priekaištų
Tūris: mano mini pakuotės 20 ml. Galima įsigyti 500 ml pakuotėse
Kaina: pilna kaina 28,00 Eur
Kur galima įsigyti: New Crush

Ką žada gamintojas: Drėgme prisotinantis, saugus micelinis vanduo padedantis palaikyti reikiamą odos pH lygį. Odos pH lygis keičiasi kiekvieną dieną dėl daugybės kasdienių išorinių faktorių. Odos būklę palaikykite arti idealaus pH 4,5, su „Cell Fusion C“ žemo pH lygio pHarrierTM sistema.

Pagrindiniai valiklio išskirtinumai ir poveikis:
- Odos barjero pH 4,5 atstatymas: sveikos odos pH pusiausvyra pasiekiama subalansuojant pH lygį, kuris keičiasi net nuo mažiausių išorinių dirgiklių. Patentuota odos pH reguliuojanti sistema pHarrierTM.
- Drėgme pripildyta oda: drėgme prisotinanti polihidroksi rūgštis (PHA) sukuria drėkinančią terpę odos paviršiuje.
- Hipoalerginis ir saugus valiklis: patogus ir saugus naudoti valiklis su natūralios kilmės ingredientais ir daugiau nei 96% ingredientų naudingų odai. 
- Labai patogus naudojimas, geras kainos ir kokybės santykis: buteliukas turi patogų dozatorių vatos diskeliams, o 500 ml pakuotės tikrai užteks ilgam.

Atlikti tyrimai su „Low ph pHarrier" miceliniu vandeniu:
- Odos pH lygio išlaikymas po valymo.
- Odos aprūpinimas drėgme patvirtintas tyrimu.
- Testu patvirtintas makiažą nuvalantis poveikis.
- Testu patvirtintas apsaugą nuo saulės nuvalantis poveikis.
- Patvirtintas akių nedirginantis poveikis. 
- Patvirtintas odos nedirginantis poveikis. 

Naudojimas: Dozatoriaus pagalba prisotinkite vandeniu vatos diskelį  ir švelniai braukite veido, dekoltė odą kol pašalinsite makiažo ir nešvarumų likučius. Galima valyti ir akių makiažą, rekomenduojama vandeniu prisotintus diskelius palaikyti ant akių 5-10 sekundžių ir tada valyti. Nuplauti valiklio vandeniu nebūtina, tačiau jeigu pageidaujate galite nuplauti šiltu vandeniu veido odą. Toliau naudokite sekančias odos priežiūros priemones.  


Pakuotė. Mano rankose mini pakuotė, skaidraus plastiko butelaitis su baltu užsukamu plastiko dangteliu. Pakuotės dizainas šviesius, pastelinės žalsvos spalvos, atrodo patraukliai akims. Labai panašiai atrodo ir pilno dydžio pakuotė, tik žinoma, ženkliai patogesnis dangtelis - pilno dydžio pakuotėje jis atsikemša patogiam naudojimui. 

Kvapas neutralus, natūralus. Papildomų kvapiųjų medžiagų gamintojas nenaudojo.

Konsistencija vandens skystumo vandenėlis.


Sudėtis: Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Pectin, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Chlorella Emersonii Extract, Spirea Ulmaria Extrat, Oxygen, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosmer) Leaf Oil, Juniperus Mexicana Oil, Lavandula Angustiffolia (Lavender) Oil, Citrus Auranatium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Sodium Lactate, Lactic Acid, Ceramide NP, Hydrogenated Lecithin, Sucrose Stearate, Cholesterol, Cholesteryl Macadamate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Hydrolyzed Lupine Protein, Saccharide Isomerate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA.


Poveikis. Priemonės sudėtis visai nebloga, išskyrus kelis potencialiai pavojingus ingredientus, tačiau vargu ar jie padarys kokią didesnę žalą, nebent esate jautresnis kuriam nors iš šių ingredientų.

Micelinis vanduo labai, labai švelnus odai ir itin lengvai pakelia ir nuvalo makiažą. Tačiau didysis testas lauke kontaktuojant su oda aplink akis. Būtent ši sritis itin jautri ir daugelis micelinių vandenų dirgina, degina, erzina... Tik ne šis! Jau senokai nenaudojau tokio švelnaus ir kartu tokio efektyvaus micelinio vandens. Makiažą valo švelniai, švariai, nors nuprausti prausikliu po valymo būtina. Apskritai nesuprantu žmonių, kurie vis dar galvoja, kad odą nuvalius miceliniu, prausti jau nebereikia.

Labai švelnus, efektyvus micelinis vanduo ir vienas iš tų retų, kurie neerzina net ir jautriausios odos. Išbandžiusi miniuką, aš labai rimtai galvoju apie pilno dydžio pakuotę - micelinis tiesiog puikus!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Atsakant į klausimą dėl masinio priemonių pasibaigimo, tai o kaipgi kitaip :D ir dažniausiai baigiasi kažkas iš brangesnių: sampūnas ir dezodorantas (mano virš 20 eur kainuoja, problemos su prakaitu), serumas ir koks geresnis kremas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taip... užjaučiu! Ir tokie mėnesiai pareikalauja nelabai planuoto biudžeto 🙂
      Tas pasibaigimas vienu kartu erzinantis, o galėtų kažkaip tolygiau baiginėtis 😁

      Panaikinti

Rašyti komentarą