SENCE Disney Classics 'Simba"moisturising and Refreshing Sheet Mask - drėkinanti lakštinė veido kaukė su apelsinų ekstraktu

Kokia sausa oda gali komfortiškai jaustis be drėkinimo? Savaime suprantama drėkinimas kremais, negalima pamiršti drėkinimo serumais, o va greičiausią momentinį efektą man suteikia veido kaukės. Vasaros metu dažniausiai renkuosi lakštines dėl intensyvesnio drėkinančio - gaivinančio efekto nei kreminės kaukės. O kokios jums patinka labiausiai?

Praeitą mėnesį Eurokos skelbė puikią akciją veido kaukėms, tad ja pasinaudojusi prisipirkau visokių kaukių ir parinkusi pagal odos poreikį - bandau. Sence Disney Simba į krepšelį lyg ir dėjau vieną, bet pasirodo įsigijau dvi. Abi ir sunaudojau, tad geriau susipažinau su kaukės efektu, pojūčiais naudojant ir šiandien įspūdžiais dalinuosi su jumis.


Produktas: SENCE Disney Classics 'Simba"moisturising and Refreshing Sheet Mask - drėkinanti lakštinė veido kaukė su apelsinų ekstraktu
Gamintojas: "Sence Essentials" Nyderlandai. Pagaminta P. R.C. (Kinijoje)
Paskirtis: veido odai drėkinti ir gaivinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: universalus poveikis
Labiausiai nepatiko: kai kurios sudėtinės dalys
Tūris: 23 ml/ 1 vnt.
Kaina: po 1,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Drėkinamoji ir gaivinamoji biologiškai skaidoma bambukų lakšto kaukė sukurta gerai odos būklei palaikyti. Sudėtis papildyta apelsinų ekstraktu.
NAUDOJIMAS: kaukę dėti ant švarios veido odos. Palikti 10-15 minučių. Skysčių perteklių įmasažuoti į odą.


Pakuotė. Vienkartinis plastiko maišelis, puoštas Disney, Liūto karaliaus personažu Simba žaliame fone. Ar tokios pakuotės dizainas atrodo vaikiškai? Taip, greičiausiai, pasižiūrėjus į piešinukus, animacinį personažą, galima susidaryti įspūdį, kad priemonė skirta jaunai auditorijai. Tačiau ant kaukių dažnai naudojami animaciniai personažai ir jų baidysis vyresnei auditorijai tikrai nereikia.

Kvapas. Kadangi ant pakuotės akcentuotas apelsinų ekstraktas, lyg ir tikėjausi, kad kvepės apelsinais. Bet nekvepia - gamintojas papildomų kvapiųjų medžiagų nenaudojo. Kaukė kvepia natūraliu kvapu, kuris šiuo atveju labai jau stiprus ir primena lyg ir dažų kvapą. Ne pats maloniausias, tačiau bent jau kvapų gamintojas nenaudojo.

Konsistencija storokas, tvirtas medvilnės lakštas, kuris - staigmena ryškiai oranžinis, puoštas mažais liūtukais ir smulkiais paveiksliukais. Lakštas sudrėkintas veikliuoju serumu, kurio pakuotėje nėra daug - pakaks kaukei ir vienam kartui po, panaudoti vietoje serumo.

Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PEG/ PPG-17/6 COPOLYMER, PEG-8, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, HYDROLYZED SCLEROTIUM GUM, XANTHAN GUM, ALLANTOIN, METHYLPARABEN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, AVENA SATIVA PEPTIDE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, CITRUS AURANTIUM AMARA FRUIT EXTRACT, PARFUM, MENTHYL LACTATE, METHYL DIISOPROPYL PROPIONAMIDE, ETHYL MENTHANE CARBOXAMIDE.


Poveikis. Pirmiausia gal trumpai apie sudėtines dalis? Gana aukštai sudėtyje konservantas, tad naudingųjų ingredientų sudėtyje mažesnė koncentracija. Yra keli ingredientai, kurie gali turėti nesaugių priemaišų, tačiau didesnės įtakos neturėtų turėti. Sudėtyje yra odą drėkinančios hialurono rūgšties, odą raminančių avižų peptidų, kondicionuojančių ir švelnumą suteikiančių ingredientų. 

Iš ties spalvinga veido kaukė atrodo labai žaismingai, o kadangi efektas drėkinantis, tokios paveiksliukais puoštos kaukės labai tinka mergaitiškam susibėgimui, pižamų vakarėliui ar kitai linksmai veiklai kartu su geromis draugėmis. Ir tiesa ta, kad kaukė puikiai tinka jaunoms damoms.

Tikriausiai dėl tvirtesnio lakšto, veido kaukė puikiai ir sakyčiau netgi labai tolygiai užsidėjo ant veido odos. Tikriausiai pirmą kart man taip puikiai pavyko prilyginti lakštinę kaukę prie mano veido kontūrų! Puikiai tiko ir nosies sritis ir akys ir lūpos. Tik ties smilkiniais, man kaukė atvipusi, nes turiu gana siaurą smilkinių sritį. 


Kaukę ant odos laikiau 20 minučių, bet visą laiką labai sekiau, kad kaukė nepradėtų džiūti ant odos. Džiūvant ant odos medžiaginis lakštas įsispaudžia į odą ir formuoja raukšlę. Todėl persistengti ir perlaikyti nereikia - oda bus daugiau žalos, nei naudos. 

Ką jaučiu nuėmus nuo odos? Žinoma, akivaizdžiausiai jaučiasi drėkinamasis ir gaivinamasis efektas. Veido oda įgauna skaistumo, sveiko švytėjimo, jaučiasi prisotinta drėgmės. Toks sakyčiau standartinis, universalus poveikis, kuris turėtų tikti praktiškai visiems odos tipams. Beje, veido kaukę nuėmus, oda tampa labai lipni, tačiau per laiką, serumui pilnai susigėrus, lipnumas visiškai dingsta nuo odos. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai