VOLLARE Anti-pollution Maximum Hydration drėkinanti veido kaukė su hialurono rūgštimi ir vitaminais C + E

Šiandien buvau soliariume ir diena kaip niekad pasitaikė karšta. Tai po soliariumo man visuomet norisi ne tik kuo greičiau nusiprausti, bet ir pasirūpinti pasausėjusia kūno ir veido oda. Kūną gerai ištepu kremu, o veidą visuomet palepinu kauke. Jei jau noriu rudos odos, tai ji ir turi sveikai atrodyti ir gerai jaustis. Šiam kartui ant veido dėjau drėkinančią veido kaukę iš Vollare ir noriu pasidalinti įspūdžiais.


Produktas: VOLLARE Anti-pollution Maximum Hydration drėkinanti veido kaukė su hialurono rūgštimi ir vitaminais C + E
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: veidui - drėkinti, saugoti nuo laisvųjų radikalų, mažinti senėjimą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra silikono ir alkoholio
Tūris: 2 x 5 ml
Kaina: 0,94 Eur
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė

Ką žada gamintojas: Maksimaliai drėkinanti veido kaukė dėl hialurono rūgšties, dumblių komplekso ir vitaminų C + E yra tikra drėkinimo bomba. Užkerta kelią odos senėjimui ir padeda išlaikyti gaivią, jaunatvišką išvaizdą. Produktas skirtas visų tipų odai.
 
NAUDOJIMAS: užtepkite storą kaukės sluoksnį ant nuvalytos veido, kaklo ir iškirptės odos, vengdami srities aplink akis ir burną. Palikite 10-15 minučių. Kaukės perteklių įmasažuokite į odą arba nuvalykite vatos diskeliu.
 

Pakuotė. Plastikinis, kompaktiškas, mėlynos spalvos kaukės pakelis, sudarytas iš dviejų dozių. Ir man tokios kaukės pačios fainiausios - ne tik vieną kart sunaudoji, bet ir pasitikrini poveikį antruoju naudojimu. Pakuotės dizainas man atrodė labai patrauklus - mėlyna spalva visuomet asocijuojasi su drėgme, gaiva ir vasarą.

Kvapas gaivus, kosmetinis ir nežinau ar uoslė mane apgauna, tačiau jaučiu vandens gaivą. Aromatas labai malonus, nėra per stiprus ir šiek tiek jaučiasi, kol kaukė ant veido.

Konsistencija tiršta, kreminės tekstūros, beveik primena kūno balzamus.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Pentaerythrityl Tetraisostearate, 1,2-Hexanediol, Potassium Cetyl Phosphate, Petrolatum, Sodium Polyacrylate, Dicaprylyl Ether, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Algin, Maris Aqua, Chlorella Vulgaris Extract, Phosphatidylcholine, Propylene Glycol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Citric Acid, Cetrimonium Chloride, Ascorbyl Palmitate, Thioctic Acid, Cholesterol, Disodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Hydroxyethyl UreaHydroxyacetophenone, Tocopheryl Acetate, Silica, Parfum (Fragrance), Citral, Limonene, Linalool.


Poveikis. Tikriausiai tai yra viena pigiausių kaukių, kokias esu naudojusi, todėl esu visai pozityviai nusiteikusi dėl priemonės sudėties. Pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, riebusis alkoholis, silikonas. Sudėtyje yra vazelino ir silikono, kurie išlygina odos paviršių, tačiau padengia odą plėvele, kuri man nepatinka - mano odai neleidžia kvėpuoti ir tuomet jau kemšasi bei beria. Nuolat naudoti priemonių su šiais ingredientais negalėčiau, tačiau po poros kartų - nieko blogo neatsitiko. Sudėtyje yra minkštiklių, drėkiklių, odą kondicionuojančių ingredientų, skaistinančių ir šviesinančių sudėtinių dalių. 

Tirštos kreminės tekstūros kaukė pasidengia ant veido odos ir atrodo kaip paprasčiausias kremas. Per kaukės buvimo ant odos laiką, ji geriasi į odą, o kai reikia nuvalyti, - ant odos lieka nepastebimas ir vos vos jaučiamas plonytis sluoksnis. Man asmeniškai visko įmasažuoti į veido odą nepavyko, dalį reikėjo tiesiog švelniai nusausinti plonu servetėlės sluoksniu.


Pirma ką pastebėjau tai ne drėkinimą, o maitinimo efektą - veido oda jautėsi prisotinta, primaitinta, komfortabiliai - nebeliko to bemaž nuolatinio tempimo pojūčio. Veido oda vizualiai atrodė šviesesnė, skaistesnė ir įgavo matinį efektą. Poveikis gal ne visai toks, kokio tikėjausi, tačiau visai geras. Nebloga kaukė - stebuklų nedaro, vasarai gal ne pati tinkamiausia, tačiau poveikis jaučiamas, malonus ir visai neblogas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai