2024/07 Liepos mėnesio pirkiniai ir naujienos

Paskutinė mėnesio diena ir šį kart, bemaž tradiciškai dalinuosi su jumis mėnesio pirkiniais ir naujienomis. Šis mėnuo palyginus kuklus, pirkinių nedaug, nieko naujo nereikėjo - šį mėnesį pildžiausi tik keliais norais ir keliomis smulkmenomis.

Kūnui ir veidui


1. DICORA Urban Fit Yogurt & Pistachio dušo kremas, 400 ml
Kaip ir laikas galvoti apie naują kūno prausiklį, nes dabar esantys vonioje beveik baigėsi. Pagalvojau, kad šitie visai fainai atrodo ir pakuotės įdomios ir kvapai gundo. Išsirinkau pabandyti pistacijų.
Drogas, 4,89 Eur

2. OMBIA Superfruits "Grapefruit & Himbeere" dušo putos, 200 ml
Na ir dar susigundžiau vaisinio aromato kūno prausimo putomis, tokios patogiausios vasaros metui, tačiau smagiai susinaudos ir rudenį. 
Dalli, 2 Eur

3. REVERS "Dragon's Blood" maitinantis veido serumas, 30 ml
Girdėjau bemaž ištisas legendas apie šios serijos veido priežiūrą ir produktų gerumą, jau tiek daug, kad tiesiog noriu įsitikinti ir išbandyti pati. Mačiau, kad dauguma pardavinėja per live, dar yra kremas, micelinis vanduo ir lyg šampūnas, tai per live kainos didesnės. Nu jau pačiai labai smalsu, todėl greitoje ateityje bandysiu.
Švaros prekės, 4,90 Eur

Rankoms, kojoms ir burnos higienai

Naudoju ir kartoju periodiškai, nes nešiojant breketus, manau, kad būtent ši pasta yra geriausias pasirinkimas. Kokybiška, efektyvi, švelni ir puikios sudėties.
Camelia vaistinė, 9,19 Eur

5. REVERS Hemp Seed Oil & CBD regeneruojamasis rankų kremas, 100 ml
Ir dar viena šio gamintojo legendinė serija yra su kanapėmis - labai plati pasiūla ir labai daug įvairių produktų. Aš manau kad saugu pabandyti nuo paprasčiausio rankų kremo, tad tokį ir įsigijau.
Švaros prekės, 2,90 Eur

6. ELFA PHARM domasnij Doktor rankų kremas su hialurono rūgštimi, 42 ml
Visai patiko tos nedidelės pakuotės, tai grįžau ir dar nusipirkau intensyviau drėkinantį rankų kremą. vargu ar jį nešiosiuosi rankinėje, nes vos vos per didelė pakuotė, bet greitam įsimetimui į rankinę, neprieštaraučiau.
Martina, 1,29 Eur

Labai prisireikia vasaros metu, kai pėdos ir pavargsta, ir patinsta ir būna net įkaitusios nuo nuovargio. Labai patiko kvapas, o kadangi jau pradėjau naudoti, ir apie poveikį gana greit galėsiu papasakoti.
Dalli, 2 Eur

Veidui ir nagams

8. GEGE BEAR Silky Soft Air Cushion "02 Natural" - makiažo pagrindas su kempinėle, 20 g
Lyginant su kitais panašaus principo produktais, čia yra labai didelė priemonės pakuotė. Maniau, kad atspalvis man tiks dabar, kai esu gerokai įdegusi, bet pasirodo per šviesus, tad teks pakaukti rudens, kai įdegis pradės palaipsniui mažėti.
Temu, 4,08 Eur

9. O'CEAL 3 spiral Skin Care makiažo gruntas, 40 g
Labai faina priemonė, kurią rinkausi su idėja, kad naudosiu dienomis, kai nenoriu makiažo. Kremas turėtų sulyginti odos atspalvį, drėkinti ir maskuoti smulkius trūkumus. Nežinau ar visas strazdanas, atsiradusias po saulės bučinių, sugebės paslėpti, tačiau pabandysiu.
Temu, 4,89 Eur

10. REVERS Gelac hibridinis nagų lakas Nr.26, 10 ml
Švaros prekės, 3,50 Eur

11. REVERS Diva gelinio efekto nagų lakas Nr. 86, 10 ml
Švaros prekės, 2,75 Eur

12. REVERS Matrixl Glam nagų lakas Nr. 70, 10 ml
Švaros prekės, 1,99 Eur
Jau kuris laikas norėjau bent minimaliai atsinaujinti nagų lakus ir nusipirkau tris iš Revers - ši kompanija yra lenkiška ir Lietuvoje prekiauja tik perpardavinėtojai, nors nagų lakų pardavėjų tikrai niekur neužmačiau. Pabandysiu ir įspūdžiais pasidalinsiu naudojimo eigoje.

Dekoratyvinė kosmetika: lūpoms

13. DRAGON RANEE matinių lūpų dažų rinkinys "Magnolia", 4 x 1 g
Keturi neutralūs, kasdienai tinkami lūpų dažų atspalviai, kurie labai faini dėl to, kad mažą pakuotę lengva, paprasta ir labai patogu įsimesti į rankinę dienos metui. Kol kas dar nebandžiau, neįsivaizduoju, ar čia kas gero, bet pakuotė, idėja ir pateikimas labai sužavėjo.
Temu, 5,19 Eur

14. MAYBELLINE Lifter Gloss lūpų blizgesys "004 Silk", 5,4 ml
Visiškai neplanavau pirkti, bet pardavėja Eurokos buvo tobulai pasidažiusi lūpas ir užklausiau kuo - va šitas blizgesys! Tai tiesiog susigundžiau nusipirkti, nes ir spalva, ir efektas, ir putlumas, ir viskas atrodė fantastiškai. Dar nespėjau normaliai išbandyti - pastaruoju metu visiškai nesidažau, tačiau jau netrukus pradėsiu bandyti, tad greičiausiai ir nuomonę pakankamai greit susidarysiu. Beje, girdėjau labai daug gerų dalykų, tai nemanau, kad nusivilsiu. Beje, internetinėje parduotuvėje ši spalva atrodo tragiškai rožinė - niekad nepirkčiau, jei būčiau rinkusi atspalvį virtualiai.
Eurokos, 10,99 Eur, mokėjau 8,24 Eur

15. REVERS Shine Diamond Volume Gloss intensyviai spindintis lūpų blizgesys Nr. 05P, 12 ml
O šitą jau spėjau išbandyti ir nors kvapas nėra labai malonus, bet atspalvis... primena vėlyvus 90-uosius, kai pirkau pirmuosius rudus blizgesius, kai dėvėjome rudus atspalvius. Vėliau tie atspalviai tapo maskuokliais ant lūpų, o dar vėliau - intensyviai blizgiomis rožinėmis spalvomis. Nostalgija ir nors suabejojau gavusi spalvą, atspalvis tamsiai rudas, bet ant lūpų gerai atrodo. 
Švaros prekės, 3,50 Eur, mokėjau 2,89 Eur

16. BELLAOGGI lip nude lūpų kontūro pieštukas "51", 1,1 g
Iš tos pačios konsultantės gavau patarimą ir dėl lūpų kontūro pieštuko, tad ilgai negalvojusi prigriebiau - visiems tiems neutraliems lūpų makiažams.
Euokos, 4,59 Eur

Aromatai

Kaip tik šį mėnesį baigiau savo 100 ml buteliuką su šiuo aromatu ir Eurokos išsimainiau už 20 Eur į naują. Mano aromato buteliukui buvo apie 13 metų, o gal ir kiek ilgiau, tad jau norėjosi atšviežinti nauju. Turiu apie aromatą rašiusi apžvalgą (spustelėkite ant pavadinmo), tad tik pasikartosiu, kad tai saldus aromatas, su kuriuo mano atmintyje siejasi nemažai gražių atsiminimų.
Eurokos

18. - 20. DEAR BODY parfumuotos kūno dulksnos: ""Wild Party"; "Immersed Wish" ir "Cheering Rose", 3 vnt. x 15 ml
Pirkau, kad įsimesti į rankinę ir vis neperpylinėti savo nuolat naudojamų aromatų į mažesnes pakuotes. Esu labai maloniai nustebinta kokybe ir kvapai man patiko - jei aktualu, - galėsiu papasakoti plačiau.
Drabužų mugė, kiekvienas po 1,50 Eur
---------------------------------------------------------------
Viskas, mano visi pirkiniai ir visai smagu, kad turėsiu kelis kosmetinius bandymus - nors esu žadėjusi nieko nepirkti iš dekoratyvinės kosmetikos, bet šį kart buvo visai smagu įsigyti kelis naujus dalykėlius. Ir bus smagu bandyti, jau yra. Man atrodo, kad gyvenime visur svarbus balansas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Po tavo aprašymo nusipirkau Maybelline blizgi, bubble gum. Labai nerealus, man net labiau patinka už turima DIOR.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą